Lotiune anticelulita
Raspunsuri - Pagina 3
mirachi spune:
pt.celulita exista un aparat foarte bun cu rezultate remarcabile care la fel de bun este si pt.tratarea vergeturilor(dispar,nu doar ameliorare)
Just Me !
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by mirachi
pt.celulita exista un aparat foarte bun cu rezultate remarcabile care la fel de bun este si pt.tratarea vergeturilor(dispar,nu doar ameliorare)
Just Me !
Vorbesti de cel de la Philips, sau mai este altul?
Craciunica mea

Flavia si Bianca

Guguluff spune:
Daca tot vine vara, m-a reapucat microbul ''vreau sa scap de celulita!'' Nu am mai luat Avon, la sfatul vostru, dar acum vreau ceva de pe http://cosmeticeprofesionale.ro/treatments.php?id=6
Spuneti ca ati incercat o crema anticelulitica dar care? Si se poate comanda online? M-ar bate gandul la mai multe produse printre care si ceara de unica folosinta si parargilul.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Alex2 spune:
Eu as intra mai des pe la femina sa va impartasesc din cunostintele mele si ale altora dar ma tem de datul cu rosii; fiind barbat, parca m-as uita pe gaura cheii la toaleta femeilor.
I-am deschis partenerei mele un mic salon ptr tratamente corporale/faciale. Lucram cu produse profesionale, de astfel sunt de parere ca tot ce se gaseste in comert, este comercial, are putine sanse de reusita, de asta si preturile sunt acceptabile. Produsele sunt naturale, pe baza de argila in principiu, se fac o serie de impachetari (de preferat 10 pe fiecare parte) urmate de masaj si continuat cu tratament la domiciliu, crema de intretinere pe alese, de doua feluri. Ptr indepartarea celulitei este nevoie de o alimentatie cat de cat echilibrata, fara sare, cafea, alcool, tigari, cola, dar multa apa. Hidratarea are un rol important.
Ce vreau s aspun vis-a-vis e subiect (nu fac reclama nimanui) este ca, ptr a scapa de celulita care este specifica sexului frumos, deci fiecare are, in mai mica sau mare masura, este nevoie de masaj, miscare si dieta. Nu cred ca exista o crema minune (nu pot spune asta e foarte buna, cealalta nu este buna).
O crema buna este intr-adevar Supli Form, prin impachetari, de asemenea o masca buna este cea obtinuta din zatul de cafea amestecat cu ulei de masline (se face o pasta), se fac impachetari (se unge bine zona si se aplica peste, folie din aceea alimentara daca industriala nu aveti) si se sta asa intre o jumatate de ora, pana la 2 ore, apoi se face dush. Este necesar neaparat masajul, chiar si acasa ptr ca activeaza circulatie si "drobeste" grasimea formata sub piele.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
mary_ary spune:
Celulita nu trece fara consum mare de lichide, miscare, masaj, etc..
3 luni te vor costa ceva banuti, rezultatul fara cele amintite mai sus, va fi aproape 0!!!!!
Incearca de la HEMEL uleiul anticelulita, nu e foarte scump, te tine vreo 3 luni, despre efect inca nu stiu ce sa zic (mai am jumate de flacon de folosit!!!!!!). Pretul e vreo 30 ron!!!!!!
mary si gogoasa mica
Guguluff spune:
Asa, am uitat sa spun in mesajul precedent despre laudatul Supliform. Eu fac alergie de la el. Adica il aplic, ma masez un pic si dupa incepe sa ma mancance pielea ingrozitor
. E in termen, oricum. Si nu mai zic ce se intampla daca ma impachetez in folie dupa Supliform... Ma urc pe pereti. Cat despre zatul de cafea, am mai auzit dar cum stau impachetata cu el? Nemiscata, in baie sau umblu dupa fi-mea prin casa si umplu casa de zatz? Cat despre sare, cafea asa e. Ar trebui sa mai tai din ele.
Alex, esti bine venit la femei aici. Eu chiar ma bucur ca sunt si reprezentanti ai sexului tare care au capul pe umeri si stiu sa dea si solutii, nu doar sa dea din umeri.
P.S. Scuze daca gresesc dar cred ca tu ai recomandat Bio-Cin. Saru' mana. Merge, si fetita mea papa bine de la el.
dana d spune:
Fetelor si... domnule, tocmai am vazut zilele trecute la tv (cred ca la Oana Cuzinno) despre tratamentul anticelulitic cu ultrasunete. Cica poate sa reduca pana la 1cm circumferinta/sedinta si se recomanda 15 sedinte. va dati seama ce minune ar fi?
Cu cremele astea e multa munca, am folosit si eu cu ani in urma un gel de la Dr Soleil, nu foarte scump dar a dat rezultate atat cat am avut vointa si rabdare sa-mi fac masaje minute in sir. Incet incet am obosit si m-am lasat pagubasha si am capatat o experienta: masajul anticelulitic, cu orice crema, da rezultate datorita masarii si nu neaparat datorita continutului cremei, dar e tare obositor, eu una faceam febra musculara la maini si ma rugam de sot sa continue munca.
Cum anii au trecut si sotul are din ce in ce mai putina placere sa ma ajute, am cam renuntat la solutia cremelor/geluri, si am ajus o conopida ambulanta. Am si vreo 20 de kg in plus si aspectul pulpelor mele e dezgustator
. Nu-mi mai face placere sa merg la mare desi marea a fost totdeauna iubirea mea dintai.
Acum ma apropii de 40 de ani si vreau inca s afiu frumoasa, stiu ca pe masura ce trece timpul sansele mele scad vertiginos, asa ca ma gandeam sa incerc ultrasunetele astea si sa-mi iau inima in dinti sa mananc ce trebuie si mai ales cat trebuie, ca in ultimii ani nu am tinut cont decat de placerile mele.
Deci ce stiti despre ultrasunete? Unde se fac aceste sedinte si cat costa?
Fetele mele
XIO spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Asa, am uitat sa spun in mesajul precedent despre laudatul Supliform. Eu fac alergie de la el. Adica il aplic, ma masez un pic si dupa incepe sa ma mancance pielea ingrozitor. E in termen, oricum. Si nu mai zic ce se intampla daca ma impachetez in folie dupa Supliform... Ma urc pe pereti. Cat despre zatul de cafea, am mai auzit dar cum stau impachetata cu el? Nemiscata, in baie sau umblu dupa fi-mea prin casa si umplu casa de zatz? Cat despre sare, cafea asa e. Ar trebui sa mai tai din ele.
Alex, esti bine venit la femei aici. Eu chiar ma bucur ca sunt si reprezentanti ai sexului tare care au capul pe umeri si stiu sa dea si solutii, nu doar sa dea din umeri.
P.S. Scuze daca gresesc dar cred ca tu ai recomandat Bio-Cin. Saru' mana. Merge, si fetita mea papa bine de la el.
Guguluf , daca tu faci alergie la Suplidorm nu inseamna ca nu e bun.
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by dana d
Fetelor si... domnule, tocmai am vazut zilele trecute la tv (cred ca la Oana Cuzinno) despre tratamentul anticelulitic cu ultrasunete. Cica poate sa reduca pana la 1cm circumferinta/sedinta si se recomanda 15 sedinte. va dati seama ce minune ar fi?
Cu cremele astea e multa munca, am folosit si eu cu ani in urma un gel de la Dr Soleil, nu foarte scump dar a dat rezultate atat cat am avut vointa si rabdare sa-mi fac masaje minute in sir. Incet incet am obosit si m-am lasat pagubasha si am capatat o experienta: masajul anticelulitic, cu orice crema, da rezultate datorita masarii si nu neaparat datorita continutului cremei, dar e tare obositor, eu una faceam febra musculara la maini si ma rugam de sot sa continue munca.
Cum anii au trecut si sotul are din ce in ce mai putina placere sa ma ajute, am cam renuntat la solutia cremelor/geluri, si am ajus o conopida ambulanta. Am si vreo 20 de kg in plus si aspectul pulpelor mele e dezgustator. Nu-mi mai face placere sa merg la mare desi marea a fost totdeauna iubirea mea dintai.
Acum ma apropii de 40 de ani si vreau inca s afiu frumoasa, stiu ca pe masura ce trece timpul sansele mele scad vertiginos, asa ca ma gandeam sa incerc ultrasunetele astea si sa-mi iau inima in dinti sa mananc ce trebuie si mai ales cat trebuie, ca in ultimii ani nu am tinut cont decat de placerile mele.
Deci ce stiti despre ultrasunete? Unde se fac aceste sedinte si cat costa?
Fetele mele
Eu vreau sa-mi deschid un salon de infrumusetare si am tot fost pe la firme care comercializeaza aparatura. Asa am ajuns la un cabinet unde au si ultrasunete. Acolo mi s-a explicat ca daca vrem sa avem rezultate trebuie sa urmam 3 pasi: primul ar fi mobilizarea celulelor adipoase(care se face cu ultrasunete, lipostimulare),apoi se face un drenaj limfatic(au un aparat care se pune pe piciare, ca niste cizme inalte si cu ajutorul aerului se umfla de jos in sus, ajutand astfel circulatia)...ultimul pas este miscarea...care poate fi vorba de miscare activa(gen plimbari, fitness...adica pleci de la salon la o plimbare sau la sala) sau poti face miostimulare sau o sedinta la Proellixe, un aparat super...Sper sa nu fac reclama..salonul unde au aparatura asra se numeste Fazzada...
==========
Corina
Albumul meu
tierry spune:
Sora mea si a cumparat Biomed Slip. Mi a zis ca a ramas uimita de rezultate, si ii folosise doar de 3 zile. Adevarul e ca m-am uitat si eu si pielea parea mult mai neteda. Va voi tine la curent cu ce se intampla, si daca se vad ceva rezultate imi voi lua si eu cu siguranta. Mi se pare mult mai ok sa stau cu pantalonii aia decat sa ma dau cu tot felul de creme si alte alea. Acum sper sa aiba efect...Oricum ea imi mai spusese mai demult ca o crema care a avut intr-adevar efect e cea anticelulitica de la ROC..o luase din Franta.