Fashion no's
M-am inspirat dintr-un titlu vazut pe msn,ce-i drept n-am avut rabdare sa il parcurg, dar m-am gindit sa propun discutia despre greseli in vestimentatie, sigur as avea ceva de invatat.
citeva exemple:
-dresuri negre cu pantofi albi
-dresuri la sandale
-chiloti cu desene sub pataloni albi
-haine exagerat de strimte/mult prea largi
-lenjerie intima la vedere
-slapi la serviciu
-parul ca in anii 80
-unghii foarte lungi/ foarte colorate
-coada de cal intr-o parte
-cercei gigantici
Raspunsuri
Clover spune:
Incaltaminte sport la costum. Nu ma deranjeaza daca cineva e asa pe o bicicleta sau pe o motocicleta, dar sa faca bine cand se da jos sa se schimbe cu pantofi.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
lorelei_19 spune:
bluza larga cu pantaloni largi (sau fusta larga). una dintre ele trebuie sa fie mai mulata pe corp.
cool subiect, giani 
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
scarmanus spune:
Paiete si alte sclipiciuni in miezul zilei.
Rosu tare pe buze si ochii puternic machiati, in orice moment al zilei (si seara un astfel de machiaj e un no-no)
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
roxana1974 spune:
daaaa simpatic subiect :-)
shosete albe "asortate" la costum...in cazul barbatzilor ![]()
No, vidiazni!
roxana1974 spune:
scarm, io nu-s de acord cu aia cu paietele...acum se poarta si ziua...la fel si cu auriul sau argintiul, depinde de context, dar vara...se mai poarta...
No, vidiazni!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
iar rujul rosu e chiar ffff in.vezi gwen stefani,aguillera.etc.
da, dar aici era vorba de rujul rosu impreuna cu un machiaj strident la oki, ori regula zice ca punem in evidetza doar okii sauu doar buzele odata, altfel e chicios ...
No, vidiazni!
Liliann spune:
eu o sa spun ce nu suport sa vad la altii si io nu fac in ruptul capului :
- trening cu poseta
- trening cu haina de piele
- bluza eleganta cu pantaloni sport sau invers
- haina de piele si adidas
- fusta scurta si bluza f.decoltata (sau rochie scurta si decoltata)-parerea mea : ar trebui sa-ti expui ori numai picioarele, ori numai decolteul
si ma mai gandesc...
roxana1974 spune:
uauu, daaa Liliann ce chicioshenii!!! am si uitat ca intr-adevar exista asa ceva!!!!
No, vidiazni!
Eseea spune:
haine, genti/posete luate de prin piete sau diverse magazine f ieftine, dar care imita sau au inscriptionate diverse firme celebre sau f scumpe 
![]()