Fashion no's
Raspunsuri - Pagina 2
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Liliann
- trening cu poseta
- trening cu haina de piele
- bluza eleganta cu pantaloni sport sau invers
- haina de piele si adidas
Asta abordeaza o multime de star-uri, de exemplu Madonna si ea este considerata trend-setter
In schimb aia cu fusta scurta si decolteu mare mi se pare "de spaima" si-n general tot ce e vulgar este un mare NO in fashion.
In ce ma priveste, eu accept orice fantezie de la ceilalti dar incerc sa pastrez un echilibru in felul in care ma imbrac. In plus depinde si de context.
De exemplu am cunoscut o fata frumoasa saptamina trecuta ce avea o coditza de par negru, pe-o parte si cercei atirnatori destul de sclipitori si zornaitori insa nu aparea deloc ca fiind chicioasa pentru ca purta o rochie simpla de in de culoarea teracotei si sandale plate si fine, de piele maro. Si nu mai avea o alta bijuterie in afara de cerceii amintiti.
Deci per ansamblu, cred ca tine de context...
Daca nu amesteci prea multe stiluri si nu exagerezi, sau daca dimpotriva nu subliniezi o silueta tinind mortis sa te imbraci in saci fara forme, n-are cum sa iasa rau...
Mie mi se pare o greseala de stil sa fii plinuta si sa porti haine prea mulate sau prea largi, cu aripi ( vezi vestele colorate pe care le purta Teo mai demult peste camasi cu imprimeuri geometrice..) sau slabutza si sa nu-ti gasesti simetria corecta pentru haine...sau daca ai un corp frumos, sa-l pui in "valoare" cu un stil prea incarcat sau prea colorat.
Daca va uitati la colectiile unor designeri ce au aproape o fixatie pentru haine "aiurite" sau incarcate sau iesite din comun, pentru podium, gen Alexander McQueen sau Galliano chiar si Lacroix .. o sa observati ca ei abordeaza adesea combinatii spectaculoase, numai ca podiumul e podium si tinutele de zi cu zi sint cu totul altceva.
Daca esti la prezentarea Chanel si porti dres negru 3/4 si sandale albe se numeste ca esti in tendinte, daca te duci la serviciu asa , ca-i la birou, ca-i la razboiul de tesut, se numeste, cel putin in marea majoritate a cazurilor, ca esti "cu capul".
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
copiloi spune:
- sandale cu tot cu ciorapi sau la barbati sandale si sosete ...brrrr
- tot la barbati: pantalonii si pantofii de-o culoare, cureaua de alta culoare (de exemplu: pantaloni negri si curea maro ....brr)
- tot la barbati: maieu pe sub camasa
- am alergie cand vad barbati cu pantaloni de culoare rosie sau alte culori pastel ![]()
- sunt si eu de acord ca paietele si sclipiciul nu se poarta ziua
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by copiloi
- sandale cu tot cu ciorapi sau la barbati sandale si sosete ...brrrr
- tot la barbati: pantalonii si pantofii de-o culoare, cureaua de alta culoare (de exemplu: pantaloni negri si curea maro ....brr)
- tot la barbati: maieu pe sub camasa
- am alergie cand vad barbati cu pantaloni de culoare rosie sau alte culori pastel
- sunt si eu de acord ca paietele si sclipiciul nu se poarta ziua
Alina
maieu pe sub camasa, mi se pare FOARTE in regula. Ar fi oare mai bine sa vezi camasa uda pe el de transpiratie?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
copiloi spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
maieu pe sub camasa, mi se pare FOARTE in regula. Ar fi oare mai bine sa vezi camasa uda pe el de transpiratie?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Pai de aia transpira, ca are si maieu

In alta ordine de idei, cand vine vorba de moda, fiecare cu gustul sau, nu?

Alina
Charlie spune:
1. - Carminul la unghi !
2. - Sprancenele super subtiri ca de papusa !
3. - Conturul la buze cu tzaspe mii de nuante mai inchis decat rujul.
4. - Conturul buzelor peste linia lor naturala.
Cam atat imi vine in minte, plus tot ce ati enumerat voi mai sus, fetelor !
Atata doar ca si mie : maieul de sub camasa mi se pare chiar foarte ok ! Daca nu chiar recomandat. Cel putin iarna mi se pare un must ! Chiar si vara, deoarece unul din bumbac de buna calitate absoarbe transpiratia ! Mie mi se pare ca o camasa fara maieu e ca o bluza fara sutien. Si sunt putine cazurile in care asa ceva este ok. ( dar asta este doar parerea mea)
Dar Copiloi are dreptare Gustibus... 
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
MirelaV spune:
- pantofi negri la rochie rosie
- sutien neagru la bluza alba si invers
- pantofii si geanta de culori diferite
s-or purta..dar mi se par aiurea
MirelaV
pupicei pe burticei
for2nity spune:
eu nu ma pricep in a modei, dar nu-mi plac combinate aceleasi culori dar nuante diferite, fara contrast, nu-mi plac pantofii asortati cu bluza, margele lungi peste bluza de aceasi culoare,fis peste rochie, pantofi cu toc si fis...
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
scarmanus spune:
Maieul chiar nu se poarta sub camasa barbateasca, este un no-no consacrat. Ce ar trebui sa se poarte este un tricou alb. Scurtineam manecii tricolului se pierde sub lungimea manecii camasii, asa ca se vede ca un intreg mat, in schimb se vede total inestetic forma maieului prin orice camasa, mai ales pe piept si la spate.
Tot referitor la barbati, oricat ar fi caldura de mare nu se poarta la costum camasa cu maneca scurta si cravata, si chiar daca se poarta nu se scoate sacoul orice ar fi!
Mai vad ceva amuzant, anume maneca de la sacoul costumului inghite in totalitate maneca alba a camasii de dedesupt, si chiar daca este mai putin vizibila o astfel de gafa vestimentara, este totusi un no-no. Maneca camasii trebuie sa iasa cativa centimetri de sub maneca sacoului.
Raman la parerea mea cu paietele
.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
giani spune:
Consider neadecvat amestecul bijuteriilor de argint cu cele de aur, de exemplu lanturi ori cercei de aur, iar pe degete inele de argint.
daniella4 spune:
Pe langa ce ati spus, pe mine ma mai exaspereaza si combinatiile de materiale cu desene diferite, de ex. fuste in dungi cu camasi model leopard sau cu floricele...
.