Cand se marita fata tatii...

Cand se marita fata tatii... | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

Ne plangem uneori de reactia foarte stransa intre sotii nostri si mamele lor. Dar pastram in secret relatia noastra cu tatii. Tatal meu nu a fost langa mine in ziua in care m-am maritat. Asa ca asta e un episod pe care nu l-am trait.
Cum au reactionat tatii vostri in ziua nuntii?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Tata m-a dus la altar.
Era mandru, si eu de asemenea. A fost totul asa cum visam inca de mica. M-a dus pana in fata altarului, unde ma astepta sotul.

Relatia mea cu tata a fost si este una speciala, asa cum cred ca este in general relatia tata-fiica. Imi doresc pt viitor o relatie asemenatoare si intre fiica mea si tatal ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fata tatii (adik eu ) o sa se marite peste 1 luna si 2 saptamani.
Si spera sa o poata duce la altar, tati ei ..insa, pt asta, trebuie sa vorbim in prealabil cu "taica popa" sa vedem daca se poate, daca e de-acord..tinand cont ca e biserica ortodoxa si oiceiul asta...mai mult pe la catolici...
Insa, daca vom reusi...cred ca amandoi vom fi incantati, tata mandu, iar eu emotionata sa-l vad pe iubi cum ma asteapta in fata altarului..tata sa ma "predea" lui....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sigur ca e speciala relatia:) dar cum l-ai simtit? Ti-a spus ceva in ziua aia, ceva ce ti-a ramas in minte?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by krelia

Fata tatii (adik eu ) o sa se marite peste 1 luna si 2 saptamani.
Si spera sa o poata duce la altar, tati ei ..insa, pt asta, trebuie sa vorbim in prealabil cu "taica popa" sa vedem daca se poate, daca e de-acord..tinand cont ca e biserica ortodoxa si oiceiul asta...mai mult pe la catolici...
Insa, daca vom reusi...cred ca amandoi vom fi incantati, tata mandu, iar eu emotionata sa-l vad pe iubi cum ma asteapta in fata altarului..tata sa ma "predea" lui....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

si eu sunt ortodoxa si sotul de asemea, si ne-am casatorit intr-o catedrala ortodoxa, insa n-am intrebat pe nimeni daca poate sa ma duca tata la altar...si n-a fost nici o pb.

witchie...nu mi-a spus nimic special in cuvinte...insa mi-a "vorbit" din priviri, care de multe ori "spun" mai mult decat o pot face cuvintele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pe mine nu m-a putut duce tata la altar ca nu a fost de acord preotul asa ca am intrat la brat cu sotul meu direct...asa ni s-a spus ca trebe sa intram
cat despre relatia cu tata ...cum sa zic...cele mai multe secrete cand eram mica le stia tata si nu mamam-am simtit mai apropiata de el decat de mama...de altfel a fost singurul care a plans la nunta meacand am plecat de la ei din casa dupa gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Tata a fost tot topit de emotie. De la momentul cand m-a auzit spunand un "da" pierit la primarie, apoi cand m-a zarit mireasa, cand a dansat cu mine... l-am simtit atat de emotionat si atat de fericit ca se marita "sufletul lui" cum nu prea l-am vazut in alte ocazii. Tot ce mi-a spus e ca cel mai important lucru e sa ne intelegem (eu cu omu' meu). Eu oricum am o relatie mai speciala cu tata, dar in ziua in care m-am maritat a fost chiar mai speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ehehe...ce subiect frumos si emotionant (cel putin pt mine)!
In preziua nuntii, de fapt noaptea am stat cam o ora cu tata afara, in foisor si am vorbit despre viitor. Cred ca simtea nevoia unui soi de “ramas bun”, chiar daca eu si iubi locuiam impreuna de ceva ani. A fost frumos, linistitor...un moment doar al nostru, asa cum am obisnuit toata viata sa avem. In ziua nuntii am stiut ca-i va fi greu. Cand am iesit din dormitor si m-a vazut imbracata in rochie a ramas mut si lacrimile i s-au prelins pe obraji...asa, in tacere totala! Apoi si-a revenit brusc, a venit spre mine, m-a luat in brate si m-a sarutat pe frunte si mi-a zis aproape urland - ce frumoasa esti, mireasa tatii! Evident ca mi-au dat lacrimile, dar am rezistat cu stoicism. Apoi, momentul critic a fost cand am iesit din curte...a inceput sa planga aproape zgomotos si eu n-am stiut ce altceva puteam face decat sa-l iau in brate. Avem si o poza, poate cea mai dulce dintre toate, cu mine strangandu-l in brate ca pe un copil firav!
Tati meu e un om special, il iubesc de nu mai pot..este modelul meu! Am doi parinti frumosi care au trait nunta noastra la maxim...cu lacrimi si zambete si cu toata iubirea din lume!
Multumesc dragii mei!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Si eu sunt curioasa daca taica popa ne lasa sa intram asa cum vrem noi in biserica!
Inca nu stiu cum vor reactiona, insa va pot spune un lucru: cand am inceput sa imi iau din haine sa ma mut la grasu meu, tata se uita la mine se uita la dulap, mai se uita la mine si apoi la dulap, pret de vreo cinci minute, dupa care zice:
" - Auzi, tata, da'tu ai unde sa le pui acolo?Mai bine mai iei mai incolo nu le lua si tu pe toate, sa nu va aglomerati cu bajae inutile!Macar alea de iarna lasa-le aici!"

si atunci mi-am dat seama cat ii vine de greu sa vada ca plec din casa
asa ca ma astept ca la nunta sa planga mai mult ca mama

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Frumos subiect!
Imi place pt ca si noi ( eu si sora mea ) suntem printre cei mai norocosi si fericiti copii din lume. Avem niste parinti minunati, care au stiut sa ne educe si care ne-au oferit absolut totul chiar si atunci cand simteau ca nu mai fac fatza problemelor, iar noi au avut grija sa nu avem habar de ele.
Tin minte ca la nunta surorii mele tata a plans. Atunci am ras de el pt ca el este genul de barbat "mamos", dar eu eram prea mica sa realizez cam ce simtea el de avea asa o reactie. Dar daca eu cu asta am ramas cel mai clar intiparit in memorie de la nunta surorii mele, inseamna ca m-a marcat.
La nunta mea, cand am aparut imbracata in mireasa, s-a asezat brusc pe scaun, si-a pus cotul pe masa, barba sprijinita in palma si ... m-a privit ... lung ... simteam ca nu mai suport acea privire ... zambeam si ma uitam la el, iar ochii simteam cum mi se umplu de lacrimi. Expresia lui din momentul ala nu o s-o uit niciodata. I se marita si fiica cea mica ... parca ar fi ramas singur pe lume, asa se uita la mine ... parca ma ruga din priviri sa nu "plec" si eu, cu toate ca eu "plecasem" de mult. Pretz de cateva momente ( care mie mi se parea ca nu se mai termina ) am "vorbit" din priviri. Mi-am inghitit nodul din gat si l-am intrebat "iti place? cum arat mireasa?" fara sa realizez ca mai rasuceam si eu putin cutitul in rana. Imi raspunde cu vocea stinsa "daaa, esti frumoasa tata! ... foarte frumoasa ..." , s-a ridicat, a venit la mine sa ma sarute pe frunte ( obicei pe care noi doi il avem de fiecare data cand ne vedem sau ne despartim ), apoi a plecat spre dormitor inchizand usa dupa el. Uitandu-ma dupa el, observ ca are umerii lasati, mersul prea incet si capul plecat ( parca a imbatranit brusc ). In spatele meu vine mama ... "lasa-l putin singur mama ... ii e greu ...". O lacrima mi se prelinge pe obraz si am tendintza sa intru dupa el, dar realizez intr-o clipa ca i-ar face si mai rau sa merg sa-l imbratisez. Imi aprind o tigara si incep sa tremur de emotie. In cateva minute tata iese din dormitor si vine vesel la mine "tata, dar mirele tau nu mai vine?" ... dragul de el!!!
Asta este amintirea mea cea mai draga de la nunta mea. Amintire pe care nu are ce sa mi-o stearga pt nimic in lume! In plus, am si o fotografie de la petrecere in care fotograful a surprins exact momentul in care tatal meu ma saruta din nou pe frunte. Mi se pare atat de dulce acea imagine: tatal sarutandu-si fiica mireasa pe frunte ... ce poate fi mai frumos si mai plin de duiosie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ma-u emotionat atre mult cele srise de voi. Din pacate tatal meu habar nu are de mine , de vreo 22 de ani, adica de cand a divortat mami de el.
Sunt curioasa cum va reactiona tatal meu vitreg , cu care am o relatie speciala si, a carui fiica s-a maritat anul trecut.

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput