Cand se marita fata tatii...
Raspunsuri - Pagina 2
pepenash spune:
Eu am avut azi cununia civila, iar sambata va fi cea religioasa si tatal meu abia ieri a iesit din spital unde a stat internat ceva mai mult timp din cauza unui infarct. Sunt singurul lui copil, ii seman leit si am o relatie extrem de speciala cu el astfel ca, daca nu s-ar fi recuperat pana la nunta, as fi anulat totul chiar si cu cateva zile inainte de eveniment, fara sa-mi para rau de timpul investit, de bani sau de altceva. De altfel, la fel as fi procedat si in cazul in care mama mea ar fi fost in aceeasi situatie. Acum il menajam pe cat posibil si nu-mi doresc nimic mai mult decat sa ma conduca la altar sambata. Sper sa fie totul in ordine pana atunci!
Witchie spune:
Mai astept povesti de la mirese:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
mimika spune:
Am plans de m-am prapadit...Tatal meu a devenit o leguma din cauza bauturii...Si asta de mult timp. O sa vina la nunta dar creierul lui e gelatina. Si ma doare sufletul pentru el si pentru prima data de cand ma stiu, ma doare si pentru mine, pentru ca mi-as dori si eu ce aveti voi...
x
Witchie spune:
mimika, si daca totusi in ziua aia se va aduna? Nu mai plange, nu toate am fost mirese, nu toate ne-am bucurat de parinti...
Uite, eu nu am fost mireasa desi mi-as fi dorit si m-am visat. Tata e plecat din tara deci nici la cununia civila nu a fost. Ok mi-a trimis un sms ca e cu sufletul langa mine, dar in ziua aia am fost inconjurati cu atata dragoste de toti cei prezenti incat nu spun ca a compensat lipsa lui dar am putut sa ma bucur.
Nu mai plange, promiti?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Witchie spune:
si fetelor, puneti pozele alea sa va vedem si noi:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Natasa spune:
Si pe mine m-a dus tata la altar (sintem ortodocsi) si era asa de emotionat si mindru cum nu-l mai vazusem vreodata. De fapt, toata lumea a fost emotionata de moment, iar a mea surioara a si plins. N-am stat de vorba inainte de nunta, ca era agitatie mare, dar privirea lui din momentul in care ma ducea in biserica si pozele de atunci imi sint amintiri tare-tare dragi. Frumos subiect!
tigrutz spune:
Si eu, care zilele astea sunt tare sentimentala si sensibila, am plans cand am citit tot ce ati scris...foarte, foarte emotionant si frumos....
Din pacate, tata nu va fi cu mine, el nu mai este printre noi de 12 ani jumatate...dar sunt sigura ca de acolo sus o sa ma vada, ca va fi tot timpul alaturi de mine cu sufletul, stiu ca si eu am sa-l simt acolo si ii voi simti iubirea si , ca va fi foarte mandru ca voi intra in biserica la bratul fratelui meu care imi va fi si nas....si daca cumva pe 22 iulie va ploua macar asa un pic, voi stii ca tata varsa o lacrima de bucurie pentru mine, stie ca sunt fericita....
april spune:
quote:
Originally posted by Witchie
si fetelor, puneti pozele alea sa va vedem si noi:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
au mama.....dar au trecut 11 ani....ce-as mai vrea sa fiu ca atunci.....
CryssUK spune:
si pe mine ma rascoleste subiectul asta pt ca tatal meu a murit de cateva luni si mi-e teama sa nu fiu trista la nunta mea, in august.
Cred ca voi fi ok, dar mi-as fi dorit sa fie cu mine si fizic. nu numai cu sufletul.
Nu stiam ca se poate urma acest obicei si la ortodocsi, dar e superb ...
as vrea sa intreb daca exista multe parti din slujba care amintesc de tata si parinti in general? As prefera cat mai putine astfel de mom ca sa nu ma "starnesca" afectiv.
Cris
Nicoleta spune:
Ce subiect dragut! Mi-as fi dorit sa pot sa am si eu ce povesti aici. Din pacate nu am (nimic pozitiv...).
Nicoleta
PS Fetelor cu tati de exceptie, va invidiez!