Cand se marita fata tatii...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

tatal meu e tatic de doua fete(eu cea mare). si va ramane tati al nostru toata viata. vorba mamei, cand il strigati pe tata parca aveti miere in gura. la nunta a fost de renecunoscut, dragut cu toata lumea, a dansat, dar avea si emotii, cand i-am pus floarea in piept, m-a pupat pe frunte, ca doar sunt fetita lui.

http://community.webshots.com/user/theodoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu n-am fost chiar fata tatii, insa , imi aduc aminte ca tatal meu nu era chiar asa de convins ca vreau sa ma marit (i-a spus mamei in secret, iar mama mi-a spus dupa nunta)...toata ziua insa mi s-a citit fericirea pe fata si atunci s-a linistit si el sarmanul...s-a convins ca totul e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

in ziua nuntii, adica acum fix un an, l-am simtit pe tata langa mine mai bine ca niciodata, pentru ca fizic disparuse cu aproape 2 ani inainte. mi-as fi dorit sa traim impreuna ziua aia, pentru ca da, si eu am fost fata tatii...desi mai am sora, careia el i-a organizat toata nunta acum 14 ani. am plans si la primarie, am plans si-n noaptea dinaintea nuntii, dar si in biserica, mai ales atunci cand am auzit-o pe mama izbucnind in hohote...poate va-ntrebati de ce: mama a retrait momente de la propria-i nunta atunci cand preotul a rostit numele noastre, Ioana si Cristian, pentru ca si ei au fost la fel: Ioana si Cristian...
deja am un nod in stomac...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

olguttza el a fost cu tine in ziua nuntii cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu am o relatie speciala atat cu mama cat si ca tata. Iar cand m-am casatorit m-a dus la altar nasul, iar ziua aceea a fost la fel de importanta si speciala pentru amandoi parintii. Deci nu pot spune ca am o relatie mai speciala cu tata decat cu mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Tatal Meu..

de fetitza am fost foarte atasata de taticul meu..cred ca toate fetitzele sunt asha..
mi se umezasc ochii, si mi se incalzeste sufletul numai cand ma gandesc cat de mult inseamna pentru mine.

Il iubesc enorm si din tot sufletul sunt profund legata de el. A fost modelul meu in copilarie, taticul protector, iubitor si pus mereu pe sotii si glume impreuma cu mine.
Amandoi complotam importiva mamei, imi tinea partea in orice prostioara...de la el am invatat sa fiu vesela, mereu pusa pe glume si foarte optimista.

Mi-l amintesc in ziua nuntii, se uita la mine cu ochii plini de lacrimi, ca la o comoara, Taticul meu scump!

In biserica am intrat de bratul sotziorului, nu as fi vrut sa intru decat la bratul sufletului meu..
si ma sinteam ocrotita ...imi amintesc mereu privirea mandra si plina de bucurie a tatei...ce momente emotionante..si acum ma stapanesc sa nu ma napadeasca iar emotiile

Abia astept sa vad cum o sa reactioneze ca bunic, cred ca o sa fie cel mai dragalash din cati exista.
Iulica, nevestica adorata

Mergi la inceput