AJUTOR - garderoba de vara !

AJUTOR - garderoba de vara ! | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Fetelor,

cu mana pe suflet si in fata intregii natiuni recunosc ca:
nu stiu sa ma imbrac!

Ii multumesc din suflet celui care a inventat blugii ca m-a scos din mare incurcatura! Habar n-am sa aleg haine, sa asortez materiale si culori, pantofi, posete, esarfe etc...

Recunosc ca nu-mi place nici sa merg la shopping. Dar, la nevoie, o fac! Asa ca, dragelor, va rog eu frumos, poate-mi spuneti ce ar trebui sa contina - in opinia voastra - garderoba de vara. Sa ma orientez eu si sa ma apuc de cumparaturi. M-ar interesa tinutele casual!

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Pentru vara... sa vedem:
- fustite, rochite, maieute din materiale moi, cat mai colorate. Adica nu cu imprimeuri gen penaj de papagal, dar culorii vii.
- pantalonasi lungi din in, pantaloni trei sferturi, pantaloni scurti
- sandale, papucei cati mai multi ( eu sunt maniaca cu incaltamintea)
Alege materiale vaporoase, uni sau cu imprimeu. Daca sunt in culori deschise te poti incalta cu papucei sau sandale albe si o posetuta la fel.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Adaug...

- culori deschise (alb, beige)sa nu te prajesti ca mine, adepta negrului
- in in toate formele si variantele posibile
- balerini daca ii suporti, sanadale si sandalute care merg si cu blugii
- tinute gen safari (ceva potolit!) cu sandale cu talpa ortopedica acceptabile chai si pe caldurile astea
- rochii casual se gasesc, din bumbac
- combinata: jeans+alb, jeans+ beige , rosu iti sta sigur bine...

Pentru cele scrise vreau sa imi dezvalui secretul pentru a invinge obsesia cumparaturilor, SUNT DEPENDENTAAAAAAAA!!!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, afara de blugi care sunt buni in orice sezon, cauta sa ai tricouri in dulap, citeva bluzite.

Daca nu-ti place sa bati pravaliile, uita-te in cataloagele de moda ca sa vezi ce se poarta si apoi iesi la shopping avind idei clare.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu iti recomand asa pentru tinute casual:
- Bluze: tricouri cu mineca scurta si fara mineca, maieuri, in culorile care iti plac. Daca nu le ai cu asortarile, cel mai usor este sa-ti iei in culori uni. Racoroase si practice sunt bluzele de in gen tunica - le gasesti mai prin toate magazinele.
- Pantaloni: blugi sau denim 3/4 - albastri, bej, negri/gri, pantaloni in largi
- Fuste: in functie de ce porti - scurte, midi sau lungi, mai largi, din bumbac sau in
- Rochii - cu bretele sau cu mineca scurta, din bumbac, in, etc - sunt foarte practice, mie astea imi plac cel mai mult
- Incaltaminte - sandale sau papucei, cele mai comode sunt cele fara toc sau eventual cu toc ortopedic (astea par incomode, dar de fapt sunt foarte comode) - gasesti acum sandale din pinza cu toc ortopedic - se poarta mult anul asta.
Cam asta ar fi in opinia mea...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunteti niste dragutze, va multumesc mult , o sa ma ajute sfaturile voastre.

Dar... cam cate sa-mi iau din fiecare?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Tzuni, casca okii aci: www.tarafashion.ro poti sa le combini cum vrei ca tot frumoase-s si poti sa le comanzi si online!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Tzuni, eu sunt aproape in aceasi situatie ca si tine, daca plec la cumparaturi cumpar pentru fica-mea mi se par niste cumparturi foarte importante. Pe langa asta eu ma ingras rau in sesiune
asa ca am o organizat o sedinta cu o pritena buna, si vom merge impreuna la cumparaturi. Asa primesc si ceva sfaturi pe viu.

bafta la cumparaturi.
te rog sa-mi spui ce ti-ai luat .

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Tzuni, fugi la cumparaturi, cam toate magazinele au reduceri.
spor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

io am fost azi la vanat reduceri, sunt detoate pentru toti. Cum a spus si Mik, consulta colectii si modele, am vazut azi lucruri tare dragute la mexx, si rochite usoare la Zara. Sandale am observat ca se poarta cele de panza cu talpa de ... un fel de canepa cred care se leaga cu o panglica in jurul gleznei. Stiu ca tu conduci si mai bine fara papucei, mie imi plac tare mult dar nu mi se par practici la condus.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by clyo

Tzuni, fugi la cumparaturi, cam toate magazinele au reduceri.
spor

Clyo, sunt reduceri?Asa de repede?Oare sunt si in afara reduceri?Poate ne spun fetele, pt. ca eu plec la mare saptamina viitoare si vreu sa stiu.Ma ajuta psihic.

Mergi la inceput