AJUTOR - garderoba de vara !
Raspunsuri - Pagina 2
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by nadyanaquote:
Originally posted by clyo
Tzuni, fugi la cumparaturi, cam toate magazinele au reduceri.
spor
Clyo, sunt reduceri?Asa de repede?Oare sunt si in afara reduceri?Poate ne spun fetele, pt. ca eu plec la mare saptamina viitoare si vreu sa stiu.Ma ajuta psihic.
Reduceri? Si la Zara? Vreau si eu!!!!! Dar nu este cam devreme. auzeam la radio ca sunt reduceri la Mango si am crezut doar ei fac asa ceva...
ANCA si EMA
EMANUEL
inaioana spune:
Tzuni, nu stiu ce buget ai dar avand in vedere ca iti plac blugii si te simti mai comod in casual eu zic ca iti trebuie asa:
1. Doua perechi de blugi, unii lungi si nu perfect mulati, eventual damage look daca iti place genul si unii trei sferturi pentur zilele mai calduroase, mai pe picior.
2. Vreo 4 tricouri uni (cu inscriptii, imprimeuri daca vrei dar cu o singura culoare de baza) si cateva maieutze daca iti plac.
3. doua perechi de papuci: unii inaltzi (cu talpa ortopedica daca iti place, sunt mult mai comozi) si altii cu talpa subtire, mai sport.
4. Daca te incumeti, doua-trei rochitze. Se poarta lungimea pana deasupra genunchiului sau dedesubt. Nu iti lua lunga de tot daca nu e genul tau (hippy, gipsy) sau micromini (dificil de purtat). ai grija ca la una dintre culorile rochitelor sa se regaseasca pe papuceii inalti, e cel mai sigur asa cu asortatul.
5. Doua gentutze "de vara" (de panza preferabil) asortate cu incaltzarile sau intr-o culoare neutra (de exemplu de blugi pentru tinutele sport in blugi).
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
KUKI spune:
Tzuni, draga, m-am uitat prin pozele tale.
La cat esti de frumoasa, pune-ti ce vrei tu pe tine ca esti genul careia ii sta bine cu orice, oricum, oricand, asortate ori neasortate. 
clyo spune:
da, in majoritatea magazinelor sunt reduceri, am fost ieri putin prin oras; si eu am fost putin uimita, in alti ani promotiile incepeau la sfarsitul lunii iulie.
la Dika, pe Magheru, era infernal, se statea la coada cate 40 min, de probat nici nu se putea pune problema.
as vrea sa ajung maine la Zara si Mango, trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare si calm (ma rog, si bani
)
Tzuni, sorry ca am fost ca-m off topic.
petaluda spune:
am fost curiosa de ce spunea kuki si m-am uitat si eu la pozele tale si intradevar tare frumoasa esti!
pentru garderoba de vara eu iti recomand in primul rand sa ai grija ca materialele sa fie naturale: bumbac, in , matase...
e mai usor sa asortezi hainele daca sunt mai toate uni, fara paiete si alte modele. sau macar culoarea predominanta sa fie una pe care o mai la o piesa din garderoba. incearca sa gasesti culorile care te avantajeaza, care iti lumineaza chipul, cu siguranta aceste culori te vor avantaja mult mai mult decat orice nuanta la moda.
la blugi cam orice culoare se asorteaza, conteaza mai mult stilul lor cand cauti ce sa pui in sus.
despre genti, daca porti blugi intr-un stil mai sport poti sa iti cumperi o geanta mare din piele ne vopsita, lasata in nuanta ei naturala. e si la moda si se asorteaza cu aproape orice culoare.
pentru tinutele mai elegante, acum se accepta ca geanta sa nu fie asortata cu pantofii, desi eu personal prefer sa fie.
cel mai important e cum arata tinuta in ansamblu, si mai ales ca tu sa te simti bine in ea. apoi daca tu te simti mai bine in pantaloni nu te forta sa porti fusta, gasesti suficiente modele de pantaloni pentru toate ocaziile.
e mai sigur sa iti cumperi haine cat mai simple pe care sa le accesorizezi in functie de ocazie, in felul acesta nu iti trebuie o garderoba prea bogata.
daca nu iti place deloc la cumparaturi incearca sa gasesti o marca unde modelele te reprezinta cel mai bine si sa vezi cum asorteaza ei hainele, asa poti sa "copiezi "tinuta. de ex www.gap.com au modele simple usor de purtat si la moda fara sa cada in extreme.
spor la cumparaturi !
inaioana spune:
Tzuni..imi pare rau ca nu m-am uitat la pozele tale inainte sa ma apuc de sfaturi
..ca nu ti le-as mai fi dat.
Pai pe langa ca esti foarte frumoasa, tu stii sa te imbraci foarte misto! Ce nevoie ai de sfaturile noastre? Mie imi place foarte mult cum te imbraci asa ca mergi pe aceleasi idei si sa fii sigura ca arati foarte bine si esti admirata atat pentru cat esti de frumoasa cat si pentru hainele pe care le porti si cum le potrivesti.
PS Esti editor la Elle si ne ceri noua sfaturi? Sau faci un sondaj?![]()
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
miria_cristina spune:
Mai, fetele, ati scris atatea hainute de vara!
La mine geme sifonierul de ele si imi place sa-mi cumpar chiar si asa!
Si cu toate astea, realizez ca trece vara si nu le imbrac pe toate.
Ce folos ca mi-am asortat tot felul de bluze cu fuste ori pantaloni cand in fiecare vara, aproape, folosesc doar cateva din cate am? Si de regula, mai sunt si noi.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Tzuni spune:
Mai, fetelor-frumoaselor
, habar n-aveti cat imi sunteti de ajutor cu sfaturile voastre! Si lasati laudele ca nu-s chiar rupta din soare!
Am analizat propunerile voastre si cu exceptia a doua chestiuni, o sa tin cont de ce mi-ati spus. Care ar fi exceptiile? 1. fuste scurte - nu port, ca nu ma simt bine in ele si 2. sandalutze cu tocuri - ca am 1.78, is deja cat un stalp - daca mai pun si tocuri, nu mai incap dimineata in metrou! ![]()
![]()
![]()
miria_cristina, te-as angaja sa-mi cumperi tu hainele! Io-ti dau banii si masurile si tu-mi umpli sifonierul, ce spui? ![]()
inaioana, io chiar n-am glumit! Cred ca se mira si colegii mei de la munca - nu ma vad decat in blugi si bacanci! He he he, daca eram redactor la elle nu deschideam io subiectul asta! veneam si faceam pe desteapta! Va dadeam io sfaturi...![]()
petaluda, mi-am amintit ca ultimele cumparaturi le-am facut la Gap, in Paris, in ianuarie. Lucruri frumoase si de calitate... (adica niste bluze de purtat cu...blugii, fireste!
)
clyo, multumesc pt indemn!
E bine sa ma mai impinga cineva de la spate!
kuki draga
ce facusi? Acum cred fetele astea ca-s vreo "misa" care se alinta pretinzand ca nu se stie imbraca!
Am uitat insa sa precizez ceva important: stiu sa ma....dezbrac! ![]()
an-k, si mie imi plac sandalutzele despre care vorbesti! O sa incerc o pereche!
CristinaT, te tin la curent daca ma decid sa bag nasu' prin magazine!
gabi_j, merci de pont!
leelo02004 si mik, va multumesc si voua pentru sugestii! Prind tare bine!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miria_cristina spune:
Imi place sa cumpar! Si tare-s curioasa cate femei nu se dau in vant dupa cumparaturi! Dar prefer sa-ti fiu "consilier"
, decat sa aleg ceva
, ca nu-ti place!![]()
Si-apoi, unde mai e distractia, daca nu te duci tu?
Cristina si D
miria_cristina spune:
Despre mine, cred ca vara asta va trece cu 2 bluze si-o rochie.
Cristina si D