Autobronzant?

Autobronzant? | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

...folositi? Ce marca si cum se aplica? Cat tine? Are efecte negative asupra pielii?

Daniella, mama lu' Alexis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

quote:
Initial creeata de daniella4

...folositi?

dap
quote:

Ce marca si cum se aplica?

folosesc avon deocamdata, l'oreal anu trecut si ysl pt fata. Se aplica "sec" pur si simplu, ca o crema de piele, normala. Dar prefer sa combin cu laptele de corp in cantitate egala de pilda, ca sa nu iasa in "dungi". Eu aplic seara si pana dimineata sunt bronzata
quote:

Cat tine?

depinde. Cateva zile in principiu. Dar pentru ca eu aplic succesiv , cateva seri la rand pana obtin un efect marcant, dupa a 3a aplicare (maxim) deja pun manusa de gommage la dus, ca sa elimin posibilitatea dungilor, din nou...
quote:

Are efecte negative asupra pielii?

adicaaaa????

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

de exemplu...usuca pielea?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

aaa.. nu stiu sa ti spun.. Pentru ca l-am combinat mereu cu laptele de corp obisnuit n-am observat vreun efect deosebit al autobronzantului. Dar musai sa te "razui" cu manusa dupa doo-trei zile... C-altfel lasi urme pe haine, pe prosoape, ramai in dungi, in functie zonele acoperite/descoperite...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu nu folosesc, dar stiu ca inainte de aplicare trebuie facuta o exfoliere a zonelor care se vor brozate, tocmai pt. a nu aparea pete, dungi si alte semne (locuri in care autobronzantul nu a prins).

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

pei aia e istoria cu manusa de gommage.. Sinu trebuie numai inainte de aplicare... tre' si dupa... si intre aplicari...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:

...folositi? Ce marca si cum se aplica? Cat tine? Are efecte negative asupra pielii?

Folosesc Gerovital, e spray, se aplica usor dupa ce te obisnuiesti cu flaconul si tine cam 4-5 zile. Usuca putin de tot pielea (pe gambe am remarcat mai ales). Eu ma exfoliez inainte, crema, stau 10 min cu crema si apoi aplic autobronzant. Urasc mirosul... dar nu cred ca se poate evita. :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mara76
[br ma creia o pauzasc bine

iooooiiii!!!!!
pai si cand te cremazuiesti bine aja... nu te-a lovit ideea ca mirosu se poate evita cu cremazuire cu alta crema?

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

eu folosesc avon.e prima data cand il folosesc,asa ca nu am termen de comparatie.nu reusesc sa-l intind uniform indiferent cat m-as chinui.bineinteles ca il aplic pe pielea hidratata bine si exfoliata inainte.ma tine cam 3-4 zile dar daca nu mai aplic intre timp incepe sa se ia si e tare inestetic,parca as fi murdara.
mie imi usuca f tare pielea.crema de corp am nivea pt piele uscata ,care pana acum era destul de hidratanta,acum trebuie sa aplic de doua ori pe zi...

ca orice alt lucru,are avantaje si dezavantaje...
in principiu eu sunt multumita,nu ma mai iradiez si nici nu sunt alba:)
pupici!!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

1.) garnier- spray
2.) inainte trebuie exfoliata si hidrata pielea
3.) oricata cream as pune tot usuca pielea
4.) nici mie nu imi palce cum miroase
5.) tine cateva zile,dupa care trebuei refacut
6.) nu lasa nici o urma pe haine
7.) nu iese cu dungi (sprayul e mai usor de intins)
8.) l'oreal mi se pare cel mai bun, iar avon, oriflame cele mai "proaste" - NO OFFENC : e parerea mea, care e cel ami bun pt mine!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nota 10 pentru Garnier!!!
Ce-i drept, eu merg intai la solar pentru 15 minute, dupa care,la doua zile aplic autobronzantul...culoarea e de vis!!!E drept ca ma lupt din rasputeri sa o pastrez, cu uleiuri speciale,dar se merita.La doua trei sapt,mai aplic putin autobronzant, dar doar asa ca o adiere...
nu m-am trezit niciodata cu pete,diferente de culoare, etc.
As incerca si L'oreal, caci aici nu gasesc Garnier,poate cine l-a folosit, imi spune si mie o parere personala ....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput