Autobronzant?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Originally posted by Kittie

quote:
Originally posted by Mara76
[br ma creia o pauzasc bine

iooooiiii!!!!!
pai si cand te cremazuiesti bine aja... nu te-a lovit ideea ca mirosu se poate evita cu cremazuire cu alta crema?

, mami de ( 13oct04 )

Kittieeeee, am editat de 2 ori si credeam ca-s eu nebuna cand citeam raspunsul dupa trimitere!!! Eu scriam c.r.e.m.u.i.e.s.c. si iesea... ce naiba iesea, ca nu pricepeam nimic. M-am prins dupa aia ca era pe acolo o combinatie de litere nepermisa! Ai fost pe faza, ce sa mai zic!

PS: toate autobronzantele miros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cerasela67 spune:

Folosesc de 4 ani crema autobronzanta pt. intregul corp. Miroase a cacao si nici vorba de dungi sau iritatii. O aplic o data la 3 zile iar pe fata pt. a creea un efect stralucitor folosesc si lotiune pt. piele bronzata de la aceeasi firma ACO. Nu e nevoie de gomaj sau alte tratamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

eu folosesc cam de o luna un lapte hidratant de la nivea care are si un pic de autobronzant in el. il folosesc ca un lapte de corp clasic, zilnic dupa dus si da o tenta foarte lejera, ca dupa prima zi de plaja. nu arat bronzata ci mai degraba debia atinsa de soare, dar eu chiar asta cautam, sa nu am picioarele ca branza, dar nici sa arat de parca m-am intors din bahamas.

am o colega, incepe de prin ianuarie sa se dea cu autobronzant, ca sa nu o apuce vara alba toata, insa in iunie arata ca un morocov, nu stiu cu ce s-o face de arata in halul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu mi-am cumparat, saptamana trecuta, de aici un nou Body milk de la Dove, care are si efect autobronzant. I se face acum reclama la televizor, si spun ca dupa 5 aplicari consecutive, pielea capata aspect bronzat.
Deocamdata nu am testat-o ptr ca inca mai am cateva sedinte de solar si n-are sens, dar cum o sa o testez, va anunt.

Sincer, autobronzantele nu ma tenteaza.
Si... apropo de miros, parca aparuse de la Garnier, sper sa nu spun prostioare, un spray autobronzant, cu miros de piersica! Nu stie nimeni de el?

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Deci cam usuca pielea...cam nasol, mai ales pt fata, eu am pielea uscata oricum, dar oricum ma cam tenteaza, sunt curioasa sa mai vad opinii.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

mai fetelor cum de nu lasa urme? eu m-am dat cu garnier si sutienul se bronza si el o data cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Eu mi-am cumparat, saptamana trecuta, de aici un nou Body milk de la Dove, care are si efect autobronzant.

Io-l folosesc pe asta de vreo doua luni;nuanta mai light.Se-ntinde usor,miroase frumos si rezultatul e natural.Daca nu intinzi uniform,te poti trezi cu ceva pete,da' nu atat de vizibile ca la autobronzante.La fiecare dus folosesc niste manusi aspre si gel exfoliant,tocmai ca sa nu se-ngroase stratu' si sa risc niste dungi;cred ca conteaza...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Avene. nu usuca pielea, nu miroase urat, se aplica frumos...se duce ok... cu exfoliant , ce-i drept ca fara n-am incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Inteleg ca multe dintre voi folosesc autobronzante si ca beneficiile (partea estetica) sunt mai mari decat inconvenientele (uscarea pielii, patarea sutienului etc).

As vrea sa va mai intreb ceva: eu am foarte multe alunite, d diferite marimi pe corp, e posibil ca autobronzantele sa le dauneze?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Si eu am tare multe alunite, ca atare am citit destul de multe despre alunite. N-ai voie la soare decat rar si atunci trebuie aplicata crema cu FPS maxim! Despre autobronzante n-am citit nici o contraindicatie si nici n-am remarcat sa-mi dauneze cu ceva. Cred ca soarele/solarul sunt mult mai nocive pentru noi decat autobronzantele.

Mergi la inceput