Autobronzant?
Raspunsuri - Pagina 3
Kittie spune:
oooo!!! Alunitze? Io ie mama lor
!!! Mai mult le dauneaza soarele decat autobronzantul.. Ah! Si dac-ar fi numai sutienul care se pateaza .. pfff! lux! da' se pateaza tot! din fericire ... iese la spalat
. si nu usuca intr-atat incat sa dati bir cu fugitii la solar ... hai sa fim serioase, totusi! daca faceti combinatia cu laptele de corp obisnuit :1.efectul "coloristic" e mai subtil si mai usor de controlat; 2.pielea nu sufera actiunea directa a substantelor din autobronzant, deci nu se usuca atat de tare; 3.e mai credibil rezultatul decat numai cu autobronzant.
, mami de
( 13oct04 )
daniella4 spune:
Va multumesc. M-ati convins. Ma duc la vanatoare de autobronzant!
Daniella, mama lu' Alexis
Andra_ spune:
Eu folosesc de aproape 1 luna un autobronzant cu crema de corp de la Johnsson, se gaseste in Sensiblu, e un tub galben; exista in 2 variante: ptr piele deschisa si ptr piele mai inchisa. Efectul apare dupa ce te dai 2-3 zile, apoi poti da o data la 2 zile. Trebuie dat cu atentie pe genunchi/ coate/ glezne, sa nu ramina acolo mai multa crema si culoarea sa fie mai intensa decit in rest. Dar e fr bun ca e si crema, nu usuca pielea, ci din contra.
Andra
Veve spune:
Poate te mai inspiri si de-aici:
Bronzant foarte bun
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Darry spune:
L`oreal am folosit cand am fost mireasa ca eram alba ca branza si cica "nu da bine cu rochia alba"
si mi s-a parut foarte bun. Am auzit ca sunt multe produse autobronzante care indiferent cat de bine si uniform sunt aplicate lasa pete. Darry
plici plici spune:
tocmai mi-am luat l'oreal spray pt corp si gel pt fata. Nota 10 de la mine, toata lumea s-a mirat cand a au auzit ca era autobronzat. Culoarea iese naturala. Nu m-am patat nici eu nici hainele si m-am pus in pijamale dupa 10 minute (se absoarbe repede).
eh, inca o parere :)
pupicii
flori76 spune:
Tocmai am fost si mi-am achizitionat Dove-ul!Cu servetelele de la Nivea...m-am lamurit
,nu-s bune de nimic...Sper sa fie Dove mai bun!
Flori
Noi
danangie spune:
Eu acum 2 saptamani am folosit crema de la Avon. Si mi-am blestemat zilele. Unu pentru ca palmele mi-au ramas negreee. Acolo scria ca imediat dupa ce te-ai dat cu crema sa te speli pe maini. Si m-am spalat. Si adoua zi eram numai pete pe partea deasupra palmei. Groaznic.....cand crema a inceput sa se duca. Eram plina de pete. Pe fata nici nu mai zic. A fost groaznic. Nu ma mai dau niciodata. Da......pe picioare corp maini a iesit perfect. Fara pete.Dar la palme a fost groaznic. Si dupa ce incepe sa se ia........ramai cu pete. Cel putin mie asa mi s-a intamplat.Nu usuca pielea, fara crema. Are un miros placut....ca pielea dupa o zi de stat la mare.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE