Aflati cum am slabit dupa nastere 14 kg
DIETA CU PUI
MIERCURI
Dimineața :1 ceașcă de cafea cu un cub de zahăr
Prânz : 2 ouă fierte , 400g spanac fiert , 1 roșie
Seara : 200g pui (grătar) , 1 salată cu ulei și suc de lămâie
JOI
Dimineața :1 ceașcă de cafea cu un cub de zahăr
Prânz : 250g șuncă presată , 1 iaurt natural mic
Seara : 200g pui (grătar) , 1 salată cu ulei și suc de lămâie
VINERI
Dimineața :1 ceașcă de cafea cu zahăr , 1 felie pâine prăjită
Prânz : 2 ouă fierte , 1 felie șuncă presată, 1 salată cu ulei și suc de lămâie
Seara :1 țelină fiartă , 1 roșie , 1 fruct proaspăt (măr , portocală , pară)
SÂMBĂTĂ
Dimineața :1 ceașcă de cafea cu zahăr, 1 felie pâine prăjită
Prânz : 200 ml suc natural portocală , 1 iaurt natural mic
Seara : 1 ou fiert , 1 morcov ras , 250g brânză de vaci proaspătă
DUMINICĂ
Dimineața :1 morcov mare ras
Prânz : 200g pește fiert cu 1 linguriță de unt + suc lămâie
Seara : 200g pui (grătar) , 1 țelină rasă
LUNI
Dimineața :1 ceașcă de cafea cu un cub de zahăr și o felie pâine prăjită
Prânz : 2 ouă fierte , 1 morcov mare ras
Seara : #189; pui fiert sau grătar, 1 salată cu ulei și suc de lămâie
MARȚI
Dimineața :1 ceașcă de ceai fără zahăr
Prânz : nimic .Se bea multă apă
Seara : 200g pui (grătar) , 1 măr mare
- Se bea cel puțin 2 l de apă zilnic cu multa lamaie
- Kilograme pierdute : în primele 6 zile 1 kg/zi, în a doua parte cu mult peste 2-3 kg
- Se repetă încă 7 zile și
nu se consumă nimic în plus in minus poate
- dieta durează 14 zile
****** În total se pierd ~ 10 Kg
*** Inca ceva am inceput de miercuri pentru ca asa mi se parea ca trece saptamana mai repede***
daca se doreste mai mult se tine in continuare (eu doar cu aceasta reteta am reusit dela 86 la 72 si merg in continuare)
Seamana cu dieta daneza dar baza acestei diete este carnea de pui (fara piele-piept de preferat - chiar daca ne temem de aviara dar asta nu inseamna ca nu o sa mai mancam pui niciodata)
Raspunsuri
nadyana spune:
Multumim f. mult pt. ca ne-ai spus aceasta dieta si noua si felicitari pt. ca ai reusit sa slabesti.Imi place f. mult carnea de pui si cred ca am sa incerc sa imi pun si eu ordine in felul de a minca, cu aceasta dieta.Nu te-ai abatut delac de la dieta?Ai tinut-o strict, asa cum scrie aici?Iti urez bafta in continuare si va tin la curent daca gasesc ambitia necesara sa incerc si eu.

mitumac spune:
Pai cine rezista cu o cafea pana la pranz....si eu cum mai alerg la serviciu??? incep la 7.30....deci pana la 12.30...nimic???Si cafeaua pe stomacul gol...dai de altele...ne bucuram ca la tine a mers...si ca ai avut vointa BRAVO!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
dania.nicol spune:
nadyana - poate ca m-am abatut si eu dar la micul dejun cand poate nu am mancat morcov si am baut tot cafea pt ca-mi tinea de foame (asa credeam eu)sau nu am mancat 400 gr de spanac am mancat mai putin sau in loc de salata verde am mancat salata de varza, in rest m-am straduit sa o respect, cand imi era foame beam apa plata.
Si inca ceva apa plata si suc de lamaie la discretie (Vitamina C ajuta la slabit foarte mult)
Mai ajuta si putina miscare pe care eu o fac plimband-ul pe BB cu carutul
dania.nicol spune:
mitumac - Tocmai asta e sa rezisti pana la ora 12 pe urma poti manca pranzul, iar in alte zile ai vazut ca poti manca si o felie de paine prajita crede-ma este greu la inceput cateva zile pe urma te obisnuiesti mai ales daca te si cantaresti ai satisfactia Kilogramelor pierdute.

Succes!
anca tanasica spune:
maine e miercuri....
...poate ma apuc si io...
multumim mult
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
dania.nicol spune:
Artemis1578 - Am spus ca seamana cu dieta daneza dar ca este cu carne de pui eu asa am tinut-o si am reusit. Cu alte retete nu reuseam.
amarantina spune:
Ah, ce nu pot sa suport dietele care tin femeile infometate!!
Si din ceea ce am citit (diverse surse) am tras concluzia ca dupa ce termini o astfel de dieta si revii la o alimentatie normala, pericolul sa pui la loc toate kg e foarte mare.
Artemis1578 spune:
http://www.weight.addr.com/ro/ro5.html
Este aceeasi dieta numai ca vita este inlocuita cu pui.
Oricum, te rog sa citesti si sa vezi cat de mult seamana, prea mult as zice. Ideea e ca orice informatie pe care o primim trebuie sa o si verificam. De aceea, la subiectul despre dieta daneza avem si linkul pe care l-am dat mai sus.
Acum nu stiu cat conteaza cantitatile sau felul produselor, dar daca tot ne infometam in ultimul hal, macar sa o facem cu folos si bine informate in prealabil. O dieta urmata dupa bunul plak sau adaptata propriilor dorinte este una personala, cu rezultate excelente sau dimpotriva in cazul altor persoane.
Mult succes!
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
bb_alinus spune:
Ia uite Dania ce reteta frumoasa de slabit!
Eu beau o cafea indulcita dimineata si atat... si chiar nu imi mai trebuie nimic pana la pranz iar puiul e preferatul meu
. Si tocmai vreu sa slabesc vreo 8 kile!
O sa o incerc si eu saptamana viitoare, ca weekendul asta sunt la nunta!
Mersi!
Alina