Aflati cum am slabit dupa nastere 14 kg
Raspunsuri - Pagina 2
dania.nicol spune:
Eu nu am obligat pe nimeni sa tina aceasta dieta, si nici nu cer drepturi de autor, am vrut sa va spun cum am slabit eu si atat nu stiu de ce unele sunt asa de inversunate ca nu le-am dat in cap.

Androix spune:
Si ce importanta are ma rog daca e sau nu daneza cu sa fara pui??? Ce-ati sarit asa???
Bravo tie ca ai reusit sa dai jos atatea kilograme! Eu una nu functionez numai cu o cafea pana la pranz. Si in plus micul dejun este singura masa care se "da jos" GARANTAT, asa ca eu la micul dejun mai scap si la cate o cioco mica, paine sau alte alimente pe care in mod normal le ocolesc cat pot.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Artemis1578 spune:
Dania, eu doar mi-am spus parerea referitorla dieta si am adus si argumente. Verificabile. Asa cum am zis, fiecare e liber sa tina ce dieta vrea, insa e bine sa fim informate.
Si noi la daneza mai schimbam cate ceva sau punem pui in loc de miel. Dar nu avem pretentia ca este altceva, ci spunem ca este adaptata conform dorintelor proprii.
Poate totusi Dania nu are nici o vina sustinand ca aceasta este dieta cu pui.Dieta circula in tot lelul de moduri si are tot felul de nume. La mama in spital s-a slabit la greu cu aceasi dieta. La mine la munca circula o daneza cu alte gramaje, mult mai mici.
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
anca tanasica spune:
io il tin de azi...
dar...in afara de faptul ca pana acum dc nu mancam dimineata nu.mi era foame pana pe la 2 yâziua...azi mi.a fost o foame dupa cafea...probabil pt.ca am baut.o fara lapte...
pranzul a fost destul de ok...dar n.am reusit sa pap 400 g spanac...cred ca am papat cam 150 g...2 oua si o rosie...
dimineata cafeaua am baut.o fara zahar...cu zaharina...o fi ok?...dar am baut.o asa ca sa mai pot bea una tot cu zaharina si acum...
mi.am fiert pieptul de pui...io nu pot manca piept gratar...doar fiert...o fi bine?...si imi fac deseara o salata si tai pieptul cubulete in ea...sper sa fie ok...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
april spune:
felicitari dania 
Eu sunt de parere ca o anumita dieta merge la o anumita persoana, dar asta nu inseamna ca merge la toate.
Eu am slabit 10 kg in 3 luni cu regim disociat, insa alte fete nu au obtinut acelasi rezultat. Cred ca mai greu e pana cand ne dam seama ce tip de regim ni se potriveste.
succes tuturor in aflarea dietei potrivite fiecaruia.
puiut de om
mira_m spune:
Dieta e ok dar cu ceva mai consistent dimineata. Asta daca muncesti.....
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
Happiness_4_us spune:
Si eu sunt de parere ca fiecare dintre noi este liber sa aleaga si sa incerce ce dieta doreste si crede ca i se potriveste.
Dania nu a facut decat sa ne impartaseasca si noua din experienta ei in nici un caz sa oblige pe nimeni sa tina dieta.
Multumim, Dania!
O sa-l tin si eu cu sigurata candva, mai ales ca eu maninc numai carne de pui. Am fost tare fericita cand am vazut dieta.
Pupici!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
dania.nicol spune:
Este adevarat ca la inceput e un pic mai greu dar merita. Eu ma cantaream in fiecare dimineata si cand vedeam ca mai slabisem un kg ma ambitionam si mai tare.Remarcile rudelor, prietenelor referitor la silueta mea imi dadeau o stare de bine. M-au incaput si hainele pe care nu le mai puteam imbraca inainte.
La inceputul dietei se slabeste mai mult <cam 1 kg/zi> asta imi dadea curaj sa merg mai departe (cu toate ca si noaptea visam mancare).Eu de fel sunt pofticioasa, asa ca incercam sa nu ma mai gandesc la mancare fiindu-mi foarte greu pentru ca trebuia sa gatesc pt.familie. M-a ajutat mult si sotul meu. ![]()
Referitor la cei care spun ca dupa dieta te ingrasi mai mult, nu este valabil pentru toti, eu de ex. de 3 luni nu m-am mai ingrasat.
Normal ca dupa dieta nu te apuci sa mananci ca sa recuperazi.
dania.nicol spune:
Eu de ex. acum mananc aproape de toate.
dimineata - cereale de la Nestle Fitness simple sau cu fructe sau Fulgi de porumb(Corn Flakes) cu iaurt normal (nu degresat) + cafea
pranz - (nu mananc mereu doua feluri de mancare) ciorbita de legume cu rosii si multa verdeata ; mancaruri de legume cu carne + salate
seara nu mai tarziu de ora 19 - diverse fructe sau iaurt cu branza de vaci; peste (mancam toti cam de doua ori pe saptamana cu mamaliguta si cu usturoi); friptura la gratar cu salata ; salata cu oua fierte sau cu bucatele de pui(tot fara piele) etc.
Intre mese beau multa apa plata cu lamaie ; mananc chiar si floricele(popcorn); am mai mancat si inghetata cand am avut pofta chiar si cate o prajitura (nu trebuie sa te chinui si sa nu mananci macar odata la ceva timp si din alimente care iti plac)![]()
As vrea si eu sa mai tin dieta o data dar se zice ca nu se mai repeta decat peste 6 luni
Eu am slabit de la 86 kg la 72 si am 1.70 inaltime. As vrea sa ajung la 64-65 si as fi pe deplin multumita.
Inca ceva fetelor nu incepeti dieta daca sunteti pe stop.
Am uitat sa va spun ca eu am luat si Supradyn forte-vitamine si minerale efervescente.