Aflati cum am slabit dupa nastere 14 kg

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

quote:
Originally posted by dania.nicol
Eu am slabit de la 86 kg la 72 si am 1.70 inaltime. As vrea sa ajung la 64-65 si as fi pe deplin multumita.
Inca ceva fetelor nu incepeti dieta daca sunteti pe stop.

Feicitari! Ma bucur ptr. tine ca ai reusit sa slabesti atat de mult intr-un timp atat de scurt. Nu stiu ce legatura are dieta cu "musafirii", insa in nici un caz nu este recomandata pe perioada alaptarii. Presupun insa ca tu deja nu mai alaptezi.
Am si eu o intrebare: pe timpul cat ai tinut dieta ai practicat vreun sport sau doar cu dieta ai reusit sa slabesti atat de mult? Multumesc ptr. un eventual raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

alexmom - nu se incepe cand ai "musafiri" pentru ca se pierd multe minerale atunci si de obicei atunci pe mine ma mai doare capul.
Eu am alaptat pana la 5 luni(BB s-a nascut pe 18.05.2005)iar dieta am tinut-o prin martie. Referitor la sport, nu am facut dar cand aveam timp mai pedalam 20-30 minute la bicicleta eliptica.

Mergi la inceput

Scuze! Rectific BB al meu s-a nascut pe 18.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

De astazi m-am apucat si eu de aceasta dieta. Sper sa reusesc sa o tin.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

NanaMotoc - Succes! Ai sa vezi ca o sa reusesti! Trebuie sa ai multa vointa! Trebuie sa iti spui mereu ca o sa reusesti! Uita-te la niste fotagrafii de cand erai mai slaba. Cantareste-te.Vezi ca o sa reusesti.
Astept vesti de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

dania, felicitari!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Mercic mult de incurajari!
Astazi este a 2-a zi si deocamdata ma simt ok. Sper sa trec de ziua de maine.
N-am fost niciodata prea grasa, ideea este sa reusesc sa ma mentin. Am 1,66m si 57,5kg, ideal ar fi sa am 56kg. Eu vreau sa slabesc 3-4kg, ca sa fiu eu linistita, sa pot sa ma bucur la nunta de tot ce se petrece, nu sa stau stresata ca mi se vad colaceii, nu mai zic la plaja dupa nunta.
Te tin la curent.
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Azi este ziua cu nr 3, imi era si frica sa ma ridic din pat dimineata, de teama sa nu ma ia iar vreun tremurat si sa-mi fie rau, dar am fost ok.
Sper sa reusesc pana la capat!

Nana Motoc
Pana la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Dania, felicitari si multumim! si noi suntem fani pui, asa ca m-am incumetat. sper sa nu ma opresc...
Nana, nu esti singura! uite, am inceput si eu lupta, ca e miercuri, si trecui cu bine de azi- mai e un pic, desi am gatit pt sot, am hranit strumfii. la pranz am mancat ouale, rosia si doar jum din spanac, si am reusit sa beau pana acum 1,5 l apa cu lamaie multa, ca de fapt aici stau eu prost, la partea cu lichidele. am puiul la rotisor, il pap cu Mariuca peste vreo ora. dar cat inseamna 200 g, un copanel?
Succes luptatoarelor cu kilo!

Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si www.dropshots.com/strumfi" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

perfect, Gratiela!
Uite ca eu nu am mai avut rabdare pana azi si am inceput dieta de luni, deci sunt la a 3-a zi. Sper sa rezist cat mai mult.
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

Mergi la inceput