Ii curge sange din nas! (are 10 luni)

Ii curge sange din nas! (are 10 luni) | Autor: Adela

Link direct la acest mesaj

Fetelor ast-noapte Juliei i-a curs sange din nas... Dimineata am gasit cearsaful cu pete iar la nas urme uscate de sange!
Ce stiti despre asta? E grav?
Ieri am mers la plimbare. A fost o zi f calduroasa si frumoasa. E posibila o insolatie?? Julia a avut palariuta plus umbreluta de soare la carut. Nici nu stiu ce sa cred si sunt tare suparata. Deocamdata medicul isi petrece Pastele si nu e de gasit... :((

Sa aveti un Paste imbelsugat!
Adela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Temperatura a avut? Poate s-a lovit in somn la nas si asa s-ar explica, intr-un fel... Dar tot mai bine este sa intrebi medicul.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Temperatura 37,5.
Exclus sa se loveasca in somn.... Sau nu avea cum sa se loveasca asa de tare.
Uf!

Sa aveti un Paste imbelsugat!
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Adela, verifica unghiutzele. Sa nu se fi zgariat!!
Numai bine si asteptam vesti despre Julie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Prietena mea mi-a spus mai demult ca fetitei ei i-a curs sange din nas in somn (fetita avea atunci vreo 2 ani). Ca si in cazul fetitei tale a gasit perna patata de sange.Ea a banuit ca din cauza faptului ca a sarit in pat destul de mult in ziua respectiva (din cauza efotului). Oricum lucrul asta nu s-a mai intamplat si ea nu a consultat nici un medic. Parerea mea este ca totusi sa intrebi un medic, macar pentru a fi tu linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Daca nu s-a zgariat cu unghiutele o alta cauza poate fi deficit de vit.C care da fragilitate capilara sau lipsa unui factor de coagulare(asta d.p.d.v. medical).Daca este ptr.prima oara nu te speria!Mai urmareste-o!
Sanatate!
JULY si bb.TEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

sa stii ca si noua nu s-a intimplat, adica pe am gasit-o dimineata cu ceva urme de singe la nas si pe cearceaf pete nu prea mari dar totusi impresionante....doctorita m-a intrebat daca a fost obosita, si intr-adevar cu o zi inainte mersesem la iarba verde si nu dormise destul...apoi intr-o diminetaa am gasit-o cu degetul bagat adinc in nas...dormea bine mersi...asta o fi fost si cind cu singerarea aceea ?nu stiu si cum nu s-a mai intimplat ulterior am lasat-o balta;
unei nepoate i se intimpla chestia asta frecvente; dupa analize, i s-au dat vitamine, dar atit...
stai linistita daca in rest e ok, viaoie si mincacioasa...de ce intimpla chestii din astea in week-end sau in vacanat medicului?!!!

va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Si eu cred ca poate din cauza ca s-a zgariat in somn sau poate din cauza oboselii? Este prima data cand ai observat ca-i curge sange poate este anemica sa mergi sa-i faci si niste analize daca se mai repeta.

Mergi la inceput