Ii curge sange din nas! (are 10 luni)
Fetelor ast-noapte Juliei i-a curs sange din nas... Dimineata am gasit cearsaful cu pete iar la nas urme uscate de sange!
Ce stiti despre asta? E grav?
Ieri am mers la plimbare. A fost o zi f calduroasa si frumoasa. E posibila o insolatie?? Julia a avut palariuta plus umbreluta de soare la carut. Nici nu stiu ce sa cred si sunt tare suparata. Deocamdata medicul isi petrece Pastele si nu e de gasit... :((
Sa aveti un Paste imbelsugat!
Adela
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Temperatura a avut? Poate s-a lovit in somn la nas si asa s-ar explica, intr-un fel... Dar tot mai bine este sa intrebi medicul.
Nicoleta.
Adela spune:
Temperatura 37,5.
Exclus sa se loveasca in somn.... Sau nu avea cum sa se loveasca asa de tare.
Uf!
Sa aveti un Paste imbelsugat!
Adela
vilma spune:
Adela, verifica unghiutzele. Sa nu se fi zgariat!!
Numai bine si asteptam vesti despre Julie.
Ana71 spune:
Prietena mea mi-a spus mai demult ca fetitei ei i-a curs sange din nas in somn (fetita avea atunci vreo 2 ani). Ca si in cazul fetitei tale a gasit perna patata de sange.Ea a banuit ca din cauza faptului ca a sarit in pat destul de mult in ziua respectiva (din cauza efotului). Oricum lucrul asta nu s-a mai intamplat si ea nu a consultat nici un medic. Parerea mea este ca totusi sa intrebi un medic, macar pentru a fi tu linistita.
July spune:
Daca nu s-a zgariat cu unghiutele o alta cauza poate fi deficit de vit.C care da fragilitate capilara sau lipsa unui factor de coagulare(asta d.p.d.v. medical).Daca este ptr.prima oara nu te speria!Mai urmareste-o!
Sanatate!
JULY si bb.TEODORA
iris spune:
sa stii ca si noua nu s-a intimplat, adica pe am gasit-o dimineata cu ceva urme de singe la nas si pe cearceaf pete nu prea mari dar totusi impresionante....doctorita m-a intrebat daca a fost obosita, si intr-adevar cu o zi inainte mersesem la iarba verde si nu dormise destul...apoi intr-o diminetaa am gasit-o cu degetul bagat adinc in nas...dormea bine mersi...asta o fi fost si cind cu singerarea aceea ?nu stiu si cum nu s-a mai intimplat ulterior am lasat-o balta;
unei nepoate i se intimpla chestia asta frecvente; dupa analize, i s-au dat vitamine, dar atit...
stai linistita daca in rest e ok, viaoie si mincacioasa...de ce intimpla chestii din astea in week-end sau in vacanat medicului?!!!
va pupacim!
moto spune:
Si eu cred ca poate din cauza ca s-a zgariat in somn sau poate din cauza oboselii? Este prima data cand ai observat ca-i curge sange poate este anemica sa mergi sa-i faci si niste analize daca se mai repeta.