Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif ! | Autor: DARAEL

Link direct la acest mesaj

In spiritul credintei ortodoxe, ma alatur fratilor mei catolici si sprijin stradania lor de a-si salva propria Biserica:

“Un alt plan - care deja a inceput sa fie pus in aplicare - prevede construirea unui zgarie nori langa Catedrala Catolica din Bucuresti, Sfantul Iosif. In ciuda faptului ca Arhiepiscopia Catolica a adresat primarului general Adriean Videanu proteste repetate prin care solicita oprirea lucrarilor de langa catedrala - nu a fost primit nici un raspuns. Mai mult, Arhiepiscopia a solicitat primarului general o audienta in cursul saptamanii trecute, intalnire care a fost refuzata cub pretextul ca primarul Videanu "nu acorda audiente private" - semn clar ca actualul edil sef al capitalei nu considera Biserica Catolica ca fiind o institutie. In cursul zilei de ieri primarul s-a razgandit brusc si i-a invitat pe reprezentantii Arhiepiscopiei Catolice si pe cei ai Civic Media la o intalnire - invitatie lansata cu doar doua ore inaintea intalnirii propriu zise. Desi exista in continuare o deschidere spre dialog, intalnirea nu a avut loc deoarece termenul de doua ore era unul mult prea fortat. Totodata, petitia lansata de Asociatia Civic Media si reprezentantii asociatiei au fost agresati de doua case de avocatura, dintre care una are drept client reprezentativ societatea Titan Mar - Marmosim. De asemenea reprezentantii Arhiepiscopiei Catolice Bucuresti au fost amenintati cu procese de catre firma constructoare Millennium Building Development SRL”.

Intreg articolul, aici:
http://www.ziua.ro/display.php?id=198464&data=2006-04-26

Oameni buni,
Nu stiu cum putem sa ajutam, dar orice ajutor e binevenit – sa mergeti cu o lumanare langa Catedrala, sa spuneti o rugaciune, sa scrieti un banner pe balcon, sa trimiteti mai departe acest mesaj....

Nu, nu veti castiga la loto, nu vi se vor indeplini 7 dorinte, dar veti fi partasi la salvarea unei Biserici.... si pentru asta va multumesc !

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Eu am fost doar de doua-trei ori prin zona aceea,si tin minte ca era un loc foarte inghesuit.Unde vor sa faca un zgarie-nori acolo,ca nu exista spatiu?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

irina.c. – daca te uiti la TV, o sa vezi... e pe toate posturile – un scandal imens caci deja Vaticanul a facut o plangere oficiala si se pare ca Videanu e bagat pana in gat..... cu modificari ilegale de avize de la o cladire de 6 etaje la una de 19 etaje, relatii de afaceri cu constructorul..... vedeti voi la TV !

Dar asta nu e important, important este ca se incalca n-spe legi din domeniu si pune in pericol structura Catedralei !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Eu stiu ca rugaciunea este foarte importanta in asemenea situatii.

S-a gindit cineva sa organizeze un cerc de rugaciune la o ora stabilita, sau chiar in jurul acelei catedrale?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Darael e pe bune...wow...nu sunt catolica dar catedrala aia e parte din Bucuresti, este o bucatica de istorie, e frumoasa si am intrat in ea, si mi se pare si plina spiritual si arhitectural acuma ce au de gand sa distruga si ce a mai ramas frumos din Bucuresti, asta e chiar strigator la cer!!! cata nesimtire...si-asa e varza cu carne dpdv urbanistic Bucurestiul la ora actuala, totul s-a construit numai pe baza de pila si spagi si unitate arhitecturala si urbanistica zero, nexam...incredibil, cand la BBC aratau case inca in Bucuresti facute pe la 1920 in stil art-nouveau de nu mai gasesti nici in Paris prea multe...imi vine sa la cretinoizii nostri de politicieni!!!
am editat: deci nu o darama dar construiesc langa ea??pai si-asa sunt numai cladiri de banci pe langa ea, daca mi-aduc eu aminte...zici ca suntem tara bancilor!!!
Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Yap !
Astazi la ora 20 s-au format lanturi umane in marile orase langa Catedralele catolice....... si s-au tinut rugaciuni !

In plus, rugaciunile s-au inclus in slujbele pentru Inaltarea Domnului ce este sarbatorita astazi de catolici !
Link: http://www.antena3.ro/index.php?left_choose=act&id=13160

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

exista o petitie online: www.petitiononline.com/VideaNU. mai multe informatii gasiti si pe www.catholica.ro. sper doar sa se mai poata face ceva.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

La mine nu merge nici unul din cele doua linkuri... la primul zice ca e "wrong ID", iar site-ul catholica.ro nu merge deloc...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu zic sa facem si noi un vot pentru sau contra pe astia aia ii intereseaza ca vine votul. Daca strangem suficiente semnaturi s-ar putea sa bage cineva de seama.
Smecheria e urmatoarea cand s-a dat aprobarea de principiu de catre catedrala Sf . Iosif catre constructor , proiectul prevedea construirea a numai 6 etaje.Pe baza avizului ,au facut smenul si au mai potcovit-o cu inca 12. Logica n spune ca n-ar trebui sa se construiasca mai mult decat ceea ce eu ca vecin am fost de acord . Nu sunt de acord, nu construiesti.Dar beneficiarul nu e altul decat sefu de la Bogart, cel care a mai construit n-spe etaje in 2 zone protejate -una la Piata Charles de Gaulle ,mastodontul de pe colt si a doua chiar sediul firmei domniei sale -strada din spatele magazinului Adam , langa Cismigiu (imi scapa numele )
pai dl.BOlD ,\ ce sa faca si el acuma ca doar el e sefu la arhitectura la capitala din legislatura trecuta vreti sa plece ca zice nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Acum am priceput si eu.
Dar daca se schimba proiectul, nu trebuie alta autorizatie, zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by cataghe

La mine nu merge nici unul din cele doua linkuri... la primul zice ca e "wrong ID", iar site-ul catholica.ro nu merge deloc...vezi ca se strecoara cate un punctulet la sfarsitul linkurilor; trebuie sa le stergi.

darael,

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput