neata'!
am si eu o propunere pentru cine s-o prinde: la anul, sa trimitem la eurovision o manea, una cat mai naspa, sa vedem, poate chiar luam locul I...oare cum ar arata adrian copchilul minune si vreo 2 dansatoare din buric in finlada? SUPER!!! ar fi ceva total original, nu?
cine stie ... poate prinde la public si castigam si noi locul I !!!
albumele noastre
Pai se vede ca cu cit iesi mai tare in evidenta cu atit sansele sint mai mari!
Flavia si Bianca
Bia veselia
buna fetelor eu zic cu cit esti mai hidos si idiot cu atit iesi in evidenta o sa vedeti ca o sa ajunga stilul astora de au cistigat o moda de o sa ajungem sa vedem numai monstri pe strada ca de doar au cistigat eurovisionul la anul propun sa l timitem pe dracula sa ne reprezinte si poate sigur von cistiga
amalia marzelos
Amalia, faza cu Dracula e tare.... poate se inspira cineva pentru la anu'....
Flavia si Bianca
Bia veselia
sa speram ca poate daca facem faza asta cu dracula iese ceva ca vad ca ce tine de demoni iese bine aici in grecia toti inainte de eurovision pe a tv ii huiduiam pe animale si i au votat in draci ma ofticat tare handicapata aia de anna visi mihai in sus mihai in jos si pe urma sa dat cu animalele degeaba am strins aseara 70 de voturi cretini ne au dat doar 7 puncte sunt super oficata
amalia marzelos
acum am citit pe net si am ramas perplexa!
se duce dracului cultura muzicala in europa! groaznic!
Ro pe ce loc e?
Vio
Tina catelus de catifea
nu mi-a venit sa cred cand am vazut aseara.......cine castiga!!!! cand au intrat pe scena ce-i din finlanda si iam vazut cum aratau si cantau nu le-am dat nici o sansa!!!! dar se pare ca.....au fost cei mai faini!!
BRAVO MIHAI!!! E BUN SI LOCUL 4!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....