eurovision - la anu' trimitem si noi o manea...
Raspunsuri - Pagina 2
Flaflo spune:
Pai atita timp cit exista actualul sistem de punctare nu avem la ce sa ne asteptam........ Nu ati vazut, se voteaza tarile nordice intre ele, fosta URSS, fosta Jugoslavie. Mi se pare o farsa!!!!!
Flavia si Bianca
Bia veselia
Androix spune:
Eu nu ma dau in vand dupa el, dar a cantat chiar super bine si merita mai mult.
La anu' finlandezii o sa ne astepte cu dracii pe scena. brrrr, e musai o manea...
Bei, da n-ati avut somn azinoapte ati vorbit pana la 5 dimineata si pana la pagina 100
Andreea mamica lui Filip Stefan
amaliaro spune:
nu se putea altfel si witchie a stat cu noi e tipa care a comentat eurovisionul la tvr a fost super tipa aseara de aia am si stat noi sa scriem 100 de pagini
amalia marzelos
DARAEL spune:
Acum, sinceri sa fim, Lordi cu Hard Rock Hallelujah a fost ceva deosebit in peisajul penibil al Euroviziunii de acum si dintotdeauna...... ati incercat sa ascultati melodiile fara sa va uitati la TV ?
Si, daca nu ma gandesc la alte calitati, macar nu mi-a ofilit urechile precum alti cantareti !
Iar daca o manea o sa reuseasca sa convinga ca Eurovizionul sa vina in RO, why not ?
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
Luna75 spune:
Cand au aparut finlandezii pe scena,am fost socata,cand au luat locul 1 supersocata.
Oare uratii aia, din Finlanda, intruchipeaza dorintele,aspiratiile muzicale ale europenilor ?!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
amaliaro spune:
se pare ca anul asta asa au arnjat politicieni ca la uriti sa fie eurovisionul ca si anul trecut cintelul ronaniei a fost placut de toata lumea dar votat de nimeni
amalia marzelos
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by amaliaro
se pare ca anul asta asa au arnjat politicieni ca la uriti sa fie eurovisionul ca si anul trecut cintelul ronaniei a fost placut de toata lumea dar votat de nimeni
Mei, voi nu pricepeti inca... de cate ori sa va spun ?
NU conteaza cine voteaza, conteaza cine numara !
Adrian
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
adseana spune:
quote:
Originally posted by DARAELquote:
Originally posted by amaliaro
Mei, voi nu pricepeti inca... de cate ori sa va spun ?
NU conteaza cine voteaza, conteaza cine numara !
Adrian
�Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.� Albert Einstein
ca mare dreptate ai!
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
ati incercat sa ascultati melodiile fara sa va uitati la TV ?
eu acum am facut chestia asta, cu bucatele de melodii de pe site-ul oficial; nu am ascultat decat cateva care mi-au atras atentia in concurs, dar recunosc- nu e mare lucru de capul lor.
am inteles insa ca si show-ul de pe scena e important, nu doar cantecul; este un tot unitar melodie-voce-spectacol scenic, care "live" iti produce o impresie,buna sau proasta. pe mine m-a amuzat show-ul finlandezilor, pata de culoare pe care au reprezentat-o; dar rezultatul concursului nu mi s-a mai parut atat de amuzant, parea doar o gluma proasta.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
louisea spune:
quote:
Originally posted by Flaflo
Nu ati vazut, se voteaza tarile nordice intre ele,
Flavia si Bianca
pana si danezii scriu in ziare ca nu au primit puncte decat de la tarile vecine si dau vina pe Finlanda ca le-au luat punctele
macar noi am primit cate ceva de la aproape fiecare tara (chiar daca putin) - am fost apreciati cat de putin de fiecare si nu am primit puncte numai de la tarile vecine
p.s. eu is mai bucuroasa ca au castigat ei si nu una din trupele cu canterete si dansatoare spalacite si care-si aratau invinetiturile din zonelele mai putin arse de soare
macar au fost originali si au stiut ce se vrea - o schimbare adica nu cracane in aer
chiar si locul 4 e un rezultat f bun nu ca nu as fi vrut sa castige
------------------------
Bandit si laleaua ;-)