A avut cineva rezultate bune dupa tratament homeopat sau acupunctura pentru PCOS? A ramas cineva insarcinata folosind astfel de proceduri in locul celor clasice? Pe mine m-ar interesa sa incerc si asa ceva, oricum am incercat orice altceva in afara de FIV, cine stie , poate se intampla o minune si nu mai trebuie sa fac FIV.
stiu pe cineva care facea niste proceduri pt eliminarea unor chisturi la un medic bioenergetician si a ramas gravi in timp ce lua anticonceptionale....
eu am facut in iarna bioterapie dar nu am ramas insa medicul mi-a spus ca efectul bioterapiei este de pana la 3 ani. si ca poti ramane gravida mai repede....
ramane sa vad asta....bine, noi incercam de anul asta, sper sa nu treaca mult pana devin
quote:
Initial creeata de dladela
A avut cineva rezultate bune dupa tratament homeopat sau acupunctura pentru PCOS? A ramas cineva insarcinata folosind astfel de proceduri in locul celor clasice? Pe mine m-ar interesa sa incerc si asa ceva, oricum am incercat orice altceva in afara de FIV, cine stie , poate se intampla o minune si nu mai trebuie sa fac FIV.
adela