homeopatie sau acupunctura pentru PCOS?

homeopatie sau acupunctura pentru PCOS? | Autor: dladela

Link direct la acest mesaj

A avut cineva rezultate bune dupa tratament homeopat sau acupunctura pentru PCOS? A ramas cineva insarcinata folosind astfel de proceduri in locul celor clasice? Pe mine m-ar interesa sa incerc si asa ceva, oricum am incercat orice altceva in afara de FIV, cine stie , poate se intampla o minune si nu mai trebuie sa fac FIV.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

stiu pe cineva care facea niste proceduri pt eliminarea unor chisturi la un medic bioenergetician si a ramas gravi in timp ce lua anticonceptionale....
eu am facut in iarna bioterapie dar nu am ramas insa medicul mi-a spus ca efectul bioterapiei este de pana la 3 ani. si ca poti ramane gravida mai repede....
ramane sa vad asta....bine, noi incercam de anul asta, sper sa nu treaca mult pana devin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Initial creeata de dladela

A avut cineva rezultate bune dupa tratament homeopat sau acupunctura pentru PCOS? A ramas cineva insarcinata folosind astfel de proceduri in locul celor clasice? Pe mine m-ar interesa sa incerc si asa ceva, oricum am incercat orice altceva in afara de FIV, cine stie , poate se intampla o minune si nu mai trebuie sa fac FIV.

adela

Adela, eu am avut o tentativa la homeopatie, insa tipa nu prea stia ce face si, in plus, nu a recunoscut simptome ale reactiei organismului, normale de altfel, la tratamentul pe care ea mi l-a dat. Asa ca am vorbit cu medicul meu de familie sa ma duc la un homeopat sau un endocrinolog bun, dar el mi-a zis sa incerc acupunctura si mi-a recomandat pe cineva. Si acum fac tratament cu acupunctura si plante chinezesti. Eu sper sa am in curand rezultate . Poti veni ai la si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72900&whichpage=1" target="_blank">Naturiste si homeopate , unde se discuta despre tratamentele alternative .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput