Tratament pentru par

Tratament pentru par | Autor: chivutamonica

Link direct la acest mesaj

Voteaza articolul !

irelevant asa si
asa interesant foarte
util excelent

,

1. Tinctura de ardei iute pentru caderea parului
Aceasta se obtine tocand marunt un ardei iute care se pune intr-un borcan (trebuie sa ocupe ¼ din cantitatea borcanului) si se acopera cu ¾ de alcool de 70; solutia se lasa la macerat timp de 12 zile dupa care se filtreaza printr-un tifon si se pune in sticlute. O data pe zi se fac frictionari timp de 10 minute la radacina parului, punand 1 lingurita de tinctura in 2-3 lingurite de apa. Rezultate: intensificarea circulatiei sanguine, activarea metabolismului local, determinarea cresterii parului chiar si acolo unde acesta dispar

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Monica,tu ai incercat reteta asta?
si ca vot , pt mine ar fi

Interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

sunt de acord ca stimularea circulatie sangvine trezeste foliculii inca functionali dar adormiti. sigur asta se poate face prin masarea pielii cu peria sau prin frectii cu tonic pt par da acu fiecare ca jalapino-ul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Eu stiam acelasi reteta, numai in loc de ardei iute - usturoi. O cunostinta de-a mea a folosit si i-a facut bine.

Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pentru activarea circulatiei sangvine e un excelent remediu!E incercat!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Galbenus de ou cu ulei de masline. E probata reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cel mai bun tratament pentru regenerarea parului mi s-a parut a fi lotiunea regeneranta cu vitamina A si E,ulei de ricin si petrol de la Gerovital.Ajuta la rezolvarea problemelor parului degradat,cu tendinta de cadere.
Rezultat:regenerarea parului,par cu aspect sanatos(lucios,hidratat,etc.)
E foarte eficienta,e probata!

Mirela I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

f. interesant subiect.si eu stiu pe cineva care din chel i-a crescut parul cu ardei iute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Originally posted by nadyana

f. interesant subiect.si eu stiu pe cineva care din chel i-a crescut parul cu ardei iute.

Fara gluma, pe bune- parul crescut este normal/ gros sau f subtire? CAm cat se indeseste de la tinctura asta?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Foarte interesant subiectul , ma intereseaza ! Dupa ce am nascut, a inceput sa-mi cada parul, toata casa e plina si nu mai stiu ce sa fac . A incercat cineva reteta, chiar e buna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Mirela, da-mi si mie te rog reteta pe care ai folosit-o tu! Ca restul au trecut prin mina, pardon parul meu si nu au ajutat!
Multumesc!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput