Tratament pentru par
Raspunsuri - Pagina 2
blueeyes2003 spune:

Lotiune regeneranta pentru par cu vit.A,E,ulei de ricin si petrol de la Gerovital H3-Prof.dr.A Aslan.
Mirela I.
Flaflo spune:
Multumesc mult!
Cit de des o folosesti si cit timp stai cu ea pe cap? Miroase rau?
Flavia si Bianca
Bia veselia
blueeyes2003 spune:

Flaflo,pentru eficienta,lotiunea se utilizeaza minim 4 saptamani(de 1-2 ori pe saptamana)si se poate repeta tratamentul la 2,3 luni o data.
Se aplica pe toata lungimea parului,in special la radacina si se lasa sa actioneze 2-3ore.
O sa cam miroasa parul a gaz dar merita,e foarte eficienta,cel putin in cazul meu.
nadyana spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975quote:
Originally posted by nadyana
f. interesant subiect.si eu stiu pe cineva care din chel i-a crescut parul cu ardei iute.
Fara gluma, pe bune- parul crescut este normal/ gros sau f subtire? CAm cat se indeseste de la tinctura asta?
Am vazut persoana si chiar mi s-a parut ca avea un par normal..Am mai vazut o persoana (amindoi barbati) care a incercat Activatorul de la Forever Living si incepuse sa-i creasca fire de par in locul cheliei.Din cate am inteles, in ambele situatii, se foloseste tratamentul zilnic, fie ca e vb. de ardei fie ca este vb. de Activator.Dar in ambele cazuri am ramas cu gura cascata.Deci....se poate
Noi
exotic spune:
Este super bun tratamentul de la gerovital ,asa este,folosit-l cu incredere,si eu il folosesc si mi s-a parut super bun fata de altele ,miroase cam tipator dar asta este o sa aveti super podoaba![]()
Violetik spune:
Imi cadea mult partul si am urmat un curs de tratament la o clinica estetica. Mi s-a dat si urmatoarea receta de masca: o lingura ulei recin, una de ulei de galbenele, o lingurita mustar, o lingurita miere de albina,2 fiole aloie, un galbenus de ou. Se da la radacina parului si se lasa pe 2 ore. 1-2 ori pe saptamina apoi mai rar. Incercati si o sa vedeti efectul! Eu l-am vazut deja.
Violetik spune:
inca una: suc de ceapa, suc de morcov, otet, galbenus de ou, putin coniac ca sa iasa mirosul neplacut, mustar.
misha-germ spune:
retete incercate de mine: gerovitalul care e ste f bun dar trebuie facut foarte mult trat, tictura de ardei iute pe care o gasesti gata preparata la farmacii sau plafare si nu trebuie sa va mai chinuiti sa o faceti..si mai nou sunt produse in compozitia carora este si tinc de ardei..am folosit si speyul de la aloe vera, dar nu cred ca este pt asa ceva , mai mult pt exeme si prob dermatologice..si dupa toate aceste trat externe, daca nu le asociati cu suplimente pt par..trat este inutil
miha si cei 2 muschetari
mihah
chivutamonica spune:
pentru: CLAU2TOMA ,
sincer nu am folosit acest tratament dar o sa incerc cu incredre,eu am tot incercat ;galbenus de ou cu ulei de masline si de un timp bun folosesc pastile din radacina de brusture,trebuie sa se gaseasca si in Romania.Daca cauta-ti pe google despre brusture o sa vede-ti ca ajuta la regenerarea parului.
INCERCA-TI SI VOI CU INCREDERE!
MONICA
Hanuska spune:
ati picat la tanc cu "formulele" astea magice pt cresterea parului , eu il am atat de rar . o sa o probez si eu pe cea cu ardeiul iute. sper sa dea rezultate .
Articol util
In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai. Josh Billings