6 milioane din 2007

6 milioane din 2007 | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze daca s-a mai discutat asta pe forum, dar mie abia acum mi-a ajuns la urechi. este un zvon sau este adevarat ca din 2007 se va reduce indemnizatia primita de mame de la 8 la 6 milioane? Si daca da, asta va fi indiferent de salariul viitoarei mame? Creste alocatia pentru copil? (nu cu 10.000 de lei :))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

da, e 6 mil indemnizatia si aloc. copilului creste la 2 mil da pana implineste 2 ani.
daca facem o comparatie cu ce luam acum, din 2007 o swa luam in total (indemnizatie + alocatie)mai putin cu 240 mii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Liliann are mare dreptate!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nu se reduce, practic vorbim de aceeasi suma, e indemnizatie+alocatie (multa marita pana la implinirea a doi ani)

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

Am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect:poate am inteles gresit dar se vehicula la un moment dat ideea ca acea alocatie de 2 mil sa se acorde sub forma unor"bonuri valorice"pe care sa se poata achizitiona strict lucruri pt bebe.

Daca sunt persoane mai bine informate,astept lamuriri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

intreb si eu ca nu ma pricep ...

cele care se afla deja in CIC si cele care vor naste pana in 1 ian 2007 vor ramane cu cele 8 mil sau li se va reduce si lor indemnizatia?

la fel ... am o surata la mamici de noi-dec 2006 care e la a 4-a nastere (in decembrie), dar numai 2 copii in viata ... ea mai primeste aceasta alocatie?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Miro13+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by Mirona
cele care se afla deja in CIC si cele care vor naste pana in 1 ian 2007 vor ramane cu cele 8 mil sau li se va reduce si lor indemnizatia?

In 2007, toata lumea va lua 6 mil + 2 alocatie.
quote:

la fel ... am o surata la mamici de noi-dec 2006 care e la a 4-a nastere (in decembrie), dar numai 2 copii in viata ... ea mai primeste aceasta alocatie?

Se numara primele 3 nasteri incepand cu 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by bonsai

Am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect:poate am inteles gresit dar se vehicula la un moment dat ideea ca acea alocatie de 2 mil sa se acorde sub forma unor"bonuri valorice"pe care sa se poata achizitiona strict lucruri pt bebe.

Daca sunt persoane mai bine informate,astept lamuriri!

In forma sa actuala, legea nu pomeneste nimic despre altceva decat despre RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

MDA...PRACTIC E ACEEASI SUMA...NUMAI CA BANII SUNT DISTRIBUITI ALTFEL....

Mergi la inceput