6 milioane din 2007
Imi cer scuze daca s-a mai discutat asta pe forum, dar mie abia acum mi-a ajuns la urechi. este un zvon sau este adevarat ca din 2007 se va reduce indemnizatia primita de mame de la 8 la 6 milioane? Si daca da, asta va fi indiferent de salariul viitoarei mame? Creste alocatia pentru copil? (nu cu 10.000 de lei :))
Raspunsuri
Liliann spune:
da, e 6 mil indemnizatia si aloc. copilului creste la 2 mil da pana implineste 2 ani.
daca facem o comparatie cu ce luam acum, din 2007 o swa luam in total (indemnizatie + alocatie)mai putin cu 240 mii
anabordea spune:
Liliann are mare dreptate!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
mira_m spune:
Nu se reduce, practic vorbim de aceeasi suma, e indemnizatie+alocatie (multa marita pana la implinirea a doi ani)
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
bonsai spune:
Am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect:poate am inteles gresit dar se vehicula la un moment dat ideea ca acea alocatie de 2 mil sa se acorde sub forma unor"bonuri valorice"pe care sa se poata achizitiona strict lucruri pt bebe.
Daca sunt persoane mai bine informate,astept lamuriri!
Mirona spune:
intreb si eu ca nu ma pricep ...
cele care se afla deja in CIC si cele care vor naste pana in 1 ian 2007 vor ramane cu cele 8 mil sau li se va reduce si lor indemnizatia?
la fel ... am o surata la mamici de noi-dec 2006 care e la a 4-a nastere (in decembrie), dar numai 2 copii in viata ... ea mai primeste aceasta alocatie?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Miro13+
am o nepotica talentata
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Mirona
cele care se afla deja in CIC si cele care vor naste pana in 1 ian 2007 vor ramane cu cele 8 mil sau li se va reduce si lor indemnizatia?
In 2007, toata lumea va lua 6 mil + 2 alocatie.
quote:
la fel ... am o surata la mamici de noi-dec 2006 care e la a 4-a nastere (in decembrie), dar numai 2 copii in viata ... ea mai primeste aceasta alocatie?
Se numara primele 3 nasteri incepand cu 2006.
Rozi spune:
quote:In forma sa actuala, legea nu pomeneste nimic despre altceva decat despre RON.
Originally posted by bonsai
Am si eu o nelamurire cu privire la acest subiect:poate am inteles gresit dar se vehicula la un moment dat ideea ca acea alocatie de 2 mil sa se acorde sub forma unor"bonuri valorice"pe care sa se poata achizitiona strict lucruri pt bebe.
Daca sunt persoane mai bine informate,astept lamuriri!