Ce blugi se poarta?

Ce blugi se poarta? | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Pana acum s-au purtat la greu blugii cu talia super joasa.
Anul asta am inteles ca au revenit la moda cei cu talie inalta. Asa este?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nana, da tu vrei sa te pui la punct cu moda, dupa cum vad eu

Iti sta bine cu ramele negre
referitor la blugi, mie nu-mi stau bine cei cu talie joasa, asa ca....umblu cu ce-mi sta bine, nu cu ce e la moda.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mie imi plac tare mult astia mai normali asa adik nici cu talia super joasa sa ti se vada chilotii cand te aplecidar nici cu talia pana sub sani asa semi-joasa
si pentru sezonul asta neaparat 3/4 numai ca nu prea port blugi mai degraba pantaloni din ceilalti

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hi hi, ma interesez si eu.
Pai nici mie nu imi plac cei cu talie super inalta dar nici super joasa.
dar ma gandesc cu groaza daca s-ar purta ca or sa fie pline magazinele si nu o sa gasim decat asa.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoXena spune:

Sunt de acord cu April, e bine sa te imbraci cu ce iti sta bine, daca intamplator e si la moda e beton. Eu sunt un mare fan al blugilor cu talie joasa si sper sa se poarte forever. Dar e bine de stiut ce si cum se mai poarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am vazut ca se poarta treisferturi si mi-a placut din prima moda asta pentru aspectul ei practic:cind ploua sau e ud pe jos, nu te stropesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Hihi.... eu port numai din aia cu talie joasa.... nu ca s-ar purta aia sau ceilalti... da in aia ma simt eu foarte bine...
Si cei treisferturi imi plac ... tocmai mi-am achizitionat o pereche

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Am o intrebare, fetelor. Pe cei cu marginile intoarse ii mai putem purta si la pantofi, sau doar la cizma?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Da,Mira,buna intrebare!si eu am aceeasi intrebare:cei tri sferturi cu bata intoarsa ii putem purta si la pantofi?pt. ca la saboti cred ca merg.eu am auzit ca se poarta blugii drepti.si am vazut ca se poarta cei cu cureaua lata.voi ce parere aveti?mie imi plac blugii cu talie medie si, in general, pantalonii cu talie medie.Astept si sfaturile voastre fetelor,ca va pricepeti mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

HiHi mi-am adus aminte ce spunea cumnata mea in legatura cu blugii cu talie foarte joasa:parca zici ca ne taram fundurile pe asfalt(si eu faceam parte dintre ele)

Mie imi plac si cei cu talie joasa chiar am o pereche dar ma gandesc sa-mi cumpar unii cu talie medie.Ce se poarta?Ce iti vine bine.
Si eu sunt cateodata victima modei(de ce sa nu recunosc)si imi cumpar cateodata haine care nu prea ma avantajeaza.Incerc sa ma schimb.Dar sunt chiar penibile unele care poarta talie joasa si le ies suncile pe alaturi.Asa ca mai bine sa ne cumparam o pereche de blugi care ne avantajeaza.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Da, la saboti merg super, dar pe ciorap cred ca e nashpa!
Voi ce ziceti?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput