Ce blugi se poarta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si pe mine ma intereseaza...si tot nu am aflat ce se poarta..si cum aici se gasesc blugi de la 1900 toamna ..si pina-n prezent..greu de spus ce se poarta..asteptam vesti din Europa!
Eu port numai cu talie joasa..si sper sa se poarte mereu !

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by kim222

Si pe mine ma intereseaza...si tot nu am aflat ce se poarta..si cum aici se gasesc blugi de la 1900 toamna ..si pina-n prezent..greu de spus ce se poarta..asteptam vesti din Europa!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

hai mai nu fi rea. eu chiar sunt super incantata de blugii din US. Dar trebuie sa mergi in magazinele pt teenagers altfel gasesti numai mommy jeans.si eu port numai cu talie joasa si mulati pe fund. eu port marimea 3-4-5 depinde de model si sunt suuuuper modele la marimile 0-8 ( ca astia triseaza la marimi ca sa se simta grasele bine cand poarta marimea 6 si de fapt ele au 100 de kile) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by kim222

Ma mir ca tocmai in California te plingi ca nu gasesti jeans cind acolo este mothershipul lor de trendy jeans.

www.neimanmarcus.com/store/catalog/template/catB6.jhtml?itemId=cat7570732&parentId=cat5950733&masterId=cat000009&navAction=index&cm_mmc=Google-_-Fashion-_-Apparel-_-rock%20and%20republic" target="_blank">Rock & Republic, www.7forallmankind.com/index2.htm" target="_blank">Seven For All Mankind, www.neimanmarcus.com/store/catalog/template/catB9.jhtml?itemId=cat8900742&parentId=cat3940735&masterId=cat8710735&cmCat=" target="_blank">Citizens of Humanity...sint printre cele mai acatari (mai dressy ca sa zic asa). Se poarta skinny jeans (super strimti si pe picior), cei cu manseta intoarsa (musai ori cu platforme ori cu balerini).

Pentru gradinarit Old Navy/Gap sint mai mult decit adecvati.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

sunt suuuuper modele la marimile 0-8 ( ca astia triseaza la marimi ca sa se simta grasele bine cand poarta marimea 6 si de fapt ele au 100 de kile) .

[/quote]

Mergi la inceput

Nu am fost nici rea si nici nu m-am plins ca nu gasesc.,....asa ca recititi mesajul meu. M-am plins ca nu stiu ce este la moda ..tocmai datorita faptului ca se gaseste asa o mare varietate de blugi...de toate pentru toti... Eu port marimea 3...asa ca tot de la adolescenti ma imbrac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

no nu te enerva, ca noi am glumit

Mergi la inceput

No..dar tu de unde stii ca m-am enervat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Parca a-ti fi la grupa mare . . .

Pantalonii la moda sant tot cu talia joasa, dar nu mai sant evazati, multumim Domnului, ca nu ma impacam deloc cu stilul acela.

Uite, aici la Diesel, cateva modele:

http://www.diesel.com/denimguide/ss06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mira_m, ai dreptate, cei trei sfert merg perfect cu saboti, dar NU cu pantofi cu ciorap

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu sper sa nu iasa din moda blugii cu talie joasa. eu ii iubesc, sunt super comozi si imi stau foarte bine
Aia cu talie inalta in schimb

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput