Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120

Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120 | Autor: Madana

Link direct la acest mesaj

lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49 >>> a nascut pe 23 martie o

lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103

lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109

lunii martie:
Danita - cap 116

Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubule;ti-am raspuns la capitolul precedent

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

intepata si gata de atac

va pe toate fara exceptie...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: sar'mana! pup fata! de sarcina nici nu se pune problema, desigur! eu ma gandeam ca e posibil din cauza primaverii, a hormonilor sa fi avut o ovulatie mai drastica si de la asta sa fi aparut scurgerea aia... mai ales ca in ultimele 5 zile am avut usoare dureri, intepaturi in partea de jos a abdomenului infectie urinara n-are cum sa fie pt ca mi-am facut analiza la urina; nici infectie sau rana pe col n-are cum sa fie pt ca am fost la dr acum o luna... sunt tare curioasa ce-a fost... de-abia astept sa merg diseara la dr

dar de ce zici ca dereglarile hormonale apar mai ales la femeile care presteaza in scop de bebe??? eu habar n-aveam de kestia asta!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!!!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Studentico, se pare ca noi astea in asteptarea vestii tale suntem mult mai agitate si nerabdatoare. Cum tii in frau atatea emotii si asteptari? HALAL.
Eu sunt inca cu pumnii stransi si cu ochii in monitor.

Eu fusei azi la echo (z10); Endom = 6 mm, iar foliculul care cica ne intereseaza e pe ovar stg de 18 mm.
Cam mic endom, nu? Cred ca de maine iau niste MACA, poate il ajut un pic.
Urmatoarea echo, miercuri dimineatza.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa ca vremea din Moldova.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

bubule,e fapt dovedit stiintific!si eu la randul meu am citit intr-un manual medical acest lucru.Daca stai sa te gandesti bine,ai sa vezi ca e logica toata treaba;organismul nostru reactioneaza la cei mai mici stimului produsi de sistemul nervos central si vegetativ;se eliberaza in acest fel cantiati mult mai mari de hormoni decta sa zicem in mod normal(in cazul in care o femeie isi doreste un copil,se gandeste la acest lucru,si presteaza nu numai de amorul artei ci in scop de bebe)=datorita acestui fapt,pot aparea dereglari.Bine;asa zic statisticile;iar medicina e o stiinta absolut relativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

AM FOST SI AM FACUT B-HCG PLASMATIC!
am rezultatul diseara la 19.30..deci pe la ora 21 intru pe net sa va anunt (sper sa nu se intample ca data trecuta cand fix in seara aia a picat netu)..oricum, si daca pica o anunt pe MISHULINA la telefon, oricare e rezultatul si o deleg pe ea sa va scrie, ok?
na, ca m-ati facut si pe mine sa am emotii!

si inca ceva, poate cel mai important: m0-am uitat inca o data la testul de pipi, ca de aia m-am decis sa dau 500 de mii pe testu de sange....SI SE VEDE A DOUA LINIUTZA!!! PALIDA, DAR O VAD SI FARA OCHELARI!!!!!!! mai, si e test barza, ca eu is patita cu femina..

multumesc f f mult pt sustinere!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Megbeng iti tin pumnii sa iasa bine rezultatul la beta HCG

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

megbeng ,asa te vreau;si abia astept sa ne dai raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

multumesc din suflet! mai sunt 4 , 5 ore pana aflu...cred ca am sa ma culc putin,, ca mi-e cam somn si asa o sa treaca timpul mai repede..am incercat sa invat, dar nu retin nimic in starea asta..bai, chiar e si a doua liniutza acolo..timida-timida, dar e!
oricum, de data asta sunt mult mai frumoase emotiile, pentru ca nu mai e o "intamplare", asa ca si sotul ma incurajeaza si e cu pumnii stransi acolo...

chiar ma gandeam azi, dupa recoltare, ce mai seamana unele lucruri...data trecuta era tot o zi de luni, si de la medsana mergeam exact ca si azi la spitalul municipal, la et 9, tot pentru lucrarea de diploma...atunci o incepeam, acum am terminat-o...doar ca atunci era un septembrie rece si foarte ploios, neprietenos..pe cand acum e o primavara incredibil de frumoasa in bucuresti: incurtea facultatii sunt tufe mari, galbene, de forsitia, a inflorit si liliacul mov din curte (preferatul meu) si mai sunt cateva tufe mari, cu flori rosii...toti copacii infrunziti, iarba proaspata...VIATA, ce mai! e viata peste tot! am vazut atatea gravidutre in ultima vreme, chiar si azi, langa medsana...si de bebelusi ce sa mai zic...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput