Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120
Raspunsuri - Pagina 2

pmihaela spune:
megbeng, sa fie cu noroc!
Eu am facut test de dimineata, clar negativ, CM vine putin se opreste o noapte si 1/2 zi, iar vine, parca acum e mai mult dar nu ca de obicei, nu stiu ce sa mai zic. Am facut test femina, credeti ca are rost sa mai incerc si altul? Eu totusi cred ca n-are rost sa mai sper, asta e, o luam iar de la capat...

piccaflor spune:
pmihaela eu as mai incerca un test iubita daca CM nu vine normal in urmatoarele 2 zile...am inteles ca testele "femina" nu prea sint bune... si iti tin pumnii in continuare...
felicia da iubita,luna asta m-au zapacit de tot semnele astea de ovulatie...sint in a 4-a zi de egg mucus,de intepaturi in ovare si de burtica umflata...si n-am nici cea mai palida idee ce-o mai fi si asta..

Kariris spune:
Bravo Megbeng!!!! tinem pumnii sa iasa si testul de sange super pozitiv si sa ne dai o veste buna de tot diseara!!!!
Fetelor m-am intors si eu din primul meu drum cu masina in afara Bucurestiului. M-a trimis sotul singura cuc la Brasov sambata si m-am intors azi. Totul a fost OK, putin obositor pentru ochi, nashpa de tot pe posada si in curbele de pe predeal...si si mai nashpa cand m-am intors ca am incurcat drumul si de pe centura de ploiesti am nimerit pe drumul de camioane si tiruri si a trebuit sa intru in Bucuresti prin Buftea! ...dar pana la urma am ajuns la destinatie, mai pe ocolite, asa...

bubuleana spune:
pmihaela: si eu zic sa mai faci un test: barza sau clear blu sa fii sigura!!! tin pumnii!!!
megbeng: n-ai idee cu cate emotii astept eu ora 21.00 sa ne dai vestea!!! imi inchipui ce emotii trebuie sa ai tu!!
lachi: ma bucur ca ai ajuns cu bine inapoi (desi mai pe ocolite )
bubuleana

megbeng spune:
m-am trezit...mai sunt 3 ore pana aflu...mi-am tot facut scenarii, pt ambele rezultate si stiti ceva? nu o sa imi para rau pentru avalansa asta de adrenalina, orice ar fi! e ata de trumos sa speri si sa astepti un asemenea rezultat! cand m-am trezit m-au dus direct la barza de dimineata, si liniutza tot acolo e, mai feteler mai! chiar sunt 2 liniutze!dupa cat de vaga e, si,desigur, am sa corelez si cu valoarea de diseara..tare mi-e ca am conceput un poznas pe 1 aprilie!
he-he! tin minte in septembrie, cand ramasesem..nu-mi venea sa cred nici in ruptul capului..povesteam aiaci, la nedometru, de testele pozitive, de simptome, apoi de intarziere, si fetlee erau taaaare sigure ca e semn de, eu nu si nu....mi se parea imposibil de frumos! si iata-ma din nou, frematand de emotii aici, cu voi.
oricum, testul asta e doar primul hop..urmeaza , daca tesutl e pozitiv, emotia cea mai mare, de a vedea o sarcina la locul ei si cu un embrion in sacul gestational!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mishulina spune:
Magdutza iti tin pumnii stransi de tot,sunt pe aici cu sufletul la gura,orice ar fi sa fie da-mi un semn (SMS sau pe mess)
Iepurasule cu foliculul stai bine iar endometrul nu-i asa subtire,mai are timp sa creasca pana pe la 9 mm pana la ovulatie ! Te dulce!
Lachi bine ai revenit (teafara) in Bucuresti...Valea Prahovei e "criminala" in weekend,stiu prea bine,mai ales acum,de cand e asa frumos afara...
Ina

megbeng spune:
incerc sa fac sa treaca timpul mai repede...am vb cu sotul si am zis ca efectiv o sa lesin de frica daca merg singura, asa ca o sa merg nitel mai tarziu( cu 20 de minute mai tarzxiu :D) da o sa mergem impreuna..deci pe la 8 aflu..daca e pozitiv in mod sigur nu o sa am rabdare pana acasa si o sa dau SMS mishulnei
stiti ce m-am apucat sa fac, de plictiseala? sa citesc ce scriam pe 19 sept 2005, cand am facut HCG-ul ala de a iesit pozitiv...parca traiesc emotiile acum cu mine, cea de atunci...stiu, se cheama schizofrenie ce, e 5.40? pai peste o ora ies din casa
uf, daca e negativ ce poate fi? ce mama ei de dereglare? da dca e pozitiv, cum mai stau eu o sapt pana pot afla daca e la locul ei sarcina?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megbeng spune:
continua aici monologurile (vaginului)
mi-am pus ceva muzica, poate m-oi mai destinde...si ma gabdesc la prostioare..de ex....ce titulatura sa imi pun, ca vad ca s-au adunat puncte
oricum, ideea e ca nici macar dupa ce iau rezultatul nu ma linistesc. daca e negativ, e nasol rau, ceva s-a intamplat vcu mine...daca e pozitiv..o fi la locul lui? o sa creasca mare si frumos si sanatos de data asta?
"De ce te-ao fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)