Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai...aveam si eu frumusete de urechi, mcar atat...da s-au lungit si ele de acum..incep sa ma imbrac, sa ma machiez

uf, mai fetele, tare sper sa nu fie tzeapa testul ala barza si simptomele..taaare vreau si eu okisori in burtik, manutze, picioruse...apoi zambet de ingeras...
si imi dadeam seama, azi, meidtand la tot ce a fost, ca in septembrie nu eramneaparat pregatita sa fiu mamica....adica era doar euforia, dorinta de a avea pur si simplu un bebe. Acum e mult mai mult de atat...m-am gandit la multe din "evenimentele" prin care o sa trecem impreuna, de la pampersi, mucusori, plans noaptea, biberon, vergeturi...si apoi un zambet strengaresc...privirea aceea prin care stii ca te cunoaste..apoi complicitatea sotului, care de cand nu ne mai protejam aduce mereu vorba despre nazbatiile pe care o sa le faca el cu bebe, cum o sa se tavaleasca pe jos, o sa faca prcum toate animalel...ba chiar exerseaza cu mine deocamdata diverse strambaturi...oooof..in 20 de minute am plecat...e frumoasa si asteptarea asta..si daca nu o sa fie bine azi, o sa fie alta asteptare, alte sperante..o sa fie si bucuria cea mare candva, sunt sigura!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Magdutza,nu te mai agita asa tare ca nu-i face bine lui...bebe si apoi ma faci sa plang trezindu-mi amintiri de la inceputurile "carierei" mele de aspiranta.....
Hai ca nu mai e mult de asteptat.....Probabil ca ai si plecat deja...
Sunt pe net si langa telefon cu pumnii stransi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Si eu sunt pe net cu pumnii stransi si inimna cat un purice.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Mai studentico parca eu am facut testul, nu tu! Am niste emotii....Hai ca nu o mai fi mult si ne punem pe beute(tu cu suc si noi cu)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tot cu ei stransiii!!!
moamaaaa am niste emotiii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
N-am mai intrat de mult pe-aici, considerand ca nu as face decat sa va plictisesc cu probleme care n-au legatura cu "endometrele si ovulatia"...dar va citesc mereu si ma bucur sa vad cate-o veste buna.

Acum va scriu ptr ca am emotii si abia astept si eu cu pumnii stransi rezultatul Magdutei!stiu prin ce-a trecut in septembrie si sper din toata inima ca de data asta o sa fie bine!

Mishu, Iepurila si restul fetelor care-si doreau sa n-ajunga la cap. 100 , printre care si eu, mi-e dor de voi si ma bucur sa vad ca mai scrieti din cand in cand! nu va pierdeti speranta, ca NE VINE SI NOUA RANDUL !!!!

Va din greu pe toate si abia astept sa vad lungindu-se lista aia de gravidutze de la inceputul capitolului!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,aici,aici,cu mari emotiiii,si pumnii stransi

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Deci esti langa telefon, Mishulina, da? Ca si io astept....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Tocmai am primit SMS de la Megbeng :B-hcg-ul e ZERO! Imi pare rau ,cred ca si ea e dezamagita si isi face 1000 si unul de ganduri dar,nu-i nimic,poate ca va fi luna viitoare,vorba ei!
Noi suntem aici si o incurajam,nu-i asa fetelor?
Hai Magdutza ca tot o faci pana la urma!

Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andicu

Mishu, Iepurila si restul fetelor care-si doreau sa n-ajunga la cap. 100 , printre care si eu, mi-e dor de voi si ma bucur sa vad ca mai scrieti din cand in cand! nu va pierdeti speranta, ca NE VINE SI NOUA RANDUL !!!!

Va din greu pe toate si abia astept sa vad lungindu-se lista aia de gravidutze de la inceputul capitolului!

Andicutz ce dor imi e de tine!
Da ai dreptate,eu una tocmai am "implinit" 100 de capitole de cand tot "bantui" pe aici,nu mi-am dorit si nici n-as fi crezit ca e posibila "performanta" asta....
Ma bucur ca esti vesela si optimista,tine-o tot asa....Cum e vremea la mare,s-a facut frumos?
Cand faci FIV-ul?
Te si sa auzim de bine! (adica de )

Ina

Mergi la inceput