Clubul nurorilor (31)

Clubul nurorilor (31) | Autor: impreuna

Link direct la acest mesaj

Nurorile cu soacre bune si nebune

1.impreuna(28.08.1979)______________1.gabibarta
2.BraveGirl(26.05.1981)______________2.camelia72(1.02.1972)
3.boeru____________________________3.cornelianeli
4.ralucames________________________4.linusa
5.badjoke__________________________5.Naty
6.Boobooricu_______________________6.angy11
7.klumea_blondy____________________7.olim
8.Himmelsduft____________________8.monagan
9.gyly_____________________________9.loreen
10.kisstherain999___________________10.dia_bi
11.jone___________________________11.inaioana
12.mara95_________________________12.a.cicel(8.04)
13.adimercedes____________________13.devylla
14.lavinai(24.08.1983)_____________14.jozsaerika
15.Clover_________________________15.Ralu-Cat
16.soarenistor_____________________16.alexa00
17.mihaela amalia___________________17.diadaniela
18.niccostea_______________________18.Lona
19.fannna2003(22.01.1969)_________19.meb
20.RaluD__________________________20.Paula2003
21.NinaR__________________________21.Bee
22.SunSmile(22.05.1980)___________22.manda
23.mina___________________________23.Giana
24.andora_________________________24.cherry22(22.08.1976)
25.marinar(17.04)__________________25.corneliaa
26.ancuta_stan____________________26.diaan
27.nebunica_zapacica_______________27.annitha_cl
28.Alynutza(23.05)________________28.Ileana Cosanzeana
29.Nadia1976[14.12.1976)__________29.axia
30.roxanicea_______________________30.Siminaf
31.Boca Daniela____________________31.cristiama
32.addinel_________________________32.Gargaritza
_________________________________33.alionushca
_________________________________34.Raza de soare(24.07)
_________________________________35.sigrid
_________________________________36.andreea_trend
_________________________________37.ioana2004
_________________________________38.joker
_________________________________39.bunicuta(27.12.52)
_________________________________40.Elise
_________________________________41.moko
_________________________________42.pinguleasa
_________________________________43.ciuleandra
_________________________________44.simiena
_________________________________45.Clauf1000
_________________________________46.Karol
_________________________________47.kitty_nic
_________________________________48.zanazanelor
_________________________________49.redi
_________________________________50.Flaflo

SOACRELE NOASTRE

capitolul 30

Flavia (sotie si mamica fericita)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pai... orez cu ciuperci!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mie imi plac ciupercutele pe gratar cu putina sare si unt...sunt bestiale...orezul nu-mi place deloc!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mama Sun ce matinala esti:) Iti dai seama cand o sa ai bb, no sa mai dormi aproape deloc:)

Roxanico receptionat:) Cand se incalzeste tragem o fuga sa infulecam ceva:) La Lugano am remarcat fondue (sau cum ii zice:) chestie d'aia elvetiana:))

Alynutza cred ca a scapat al meu de Ciuli, ca deja incepuse sa isi caute de lucru in alta parte:) Iti scriu azi, musai:)

Andreea si eu cred ca nu e oreon, dar barbatii oricum sunt "terminati" si la cea mai banala raceala:) Hai ca peste 2 zile incepe sa curga sampania si pe aici, ia zi, te chefuiesti cu noi?:)

Raza, cherry mai asteaptati putin si dc nu vie mos craciun, mai repetati testul
Eu mi l-am facut dupa vre-o 2 sapt de cand trebuia sa-mi vina, dar deja stiam ca sunt ca eram prea "ciudata":)

Marina m-a obosit barbatu si copilu mai rau decat musafirii:)
S-ar putea intepaturile sa fie de la ovulatie, cel putin eu le simt tot timpul in perioada respectiva.

Lavi fata buna si constiincioasa

Andreea soacra-mea face orez cu ciuperci si are o reteta interesanta, dupa ce caleste ciupercile pune orezul (o cana orez, 3 cani apa) si cand incepe sa fiarba opreste focul, pune capacul si il lasa asa pana se umfla orezul. E f bun.

Ar cam trebui sa ma apuc si eu de treaba, ca n-am facut nimic azi:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hmmm...si zici ca n-are voie prajeli...da, de fapt asa e ca doar stiu! Pai fierbi si tu orezul (sa fie d'ala cu bob lung) . Intr-o tigaie de teflon calesti putina ceapa, apoi adaugi ciupercile, pui condimente, apoi si un pic de roshii sau bulion, poti pune si ardei si pui putina supa de pui peste. Cand ti se pare ca sunt moi, pui compozitia peste orez, o mai lasi putin sa fiarba impreuna si gata. La sfarsit poti pune patrunjel verde deasupra. Cam asta e..asa mai dietetic. Succes cu bolnaviorul~!
Fla???? Hai zi ceva! Multam de noul capitol!
Dana??????

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare norici!!
mai sun da matinala mai esti...cum te poti odihni dormind numai cateva ore...si sotul tau tot ata doarme???...senteti bestiali..
him mor dupa aranjamentele tale...(din poze ca mi-am bagat nasul)

a.cicellasa ca pana sambata ii trece si puteti sarbatorii...nu te lasa el...
razuco,cherry no problem...va vine randul cat de curand...la treaba
si nu mai vorbiti de mancare ca eu mor de foame...tre sa ies sa-mi iau ceva ca mooooor

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

fetele si multimesc pentru retete. O sa merg acasa si ii fac. O sa ii spun ca de la voi stiu. Eu i-am spus ca nu stiu cum sa fac.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai si el se trezeste de multe ori noaptea..deh, avem meserii "periculoase". dar in rest, nu. El e genul somnorila...eu is pasarea de noapte a casei! Dar asa bine e dimineata...am o energieeeee si un randament si un chef de viata...de-ar fi numai diminetzi!

quote:
Originally posted by fannna2003

salutare norici!!
mai sun da matinala mai esti...cum te poti odihni dormind numai cateva ore...si sotul tau tot ata doarme???...senteti bestiali..

si nu mai vorbiti de mancare ca eu mor de foame...tre sa ies sa-mi iau ceva ca mooooor

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea, uite cum fac eu orez cu ciuperci: o ceapa mica o curatz si o tai marunt de tot, o calesc cu putina vegeta si ulei. Peste pun ciupercile curatate si taiate felii un pic mai mari ca mie imi place sa dau de bucati de ciuperca (folosesc numai champininon proaspete, niciodata conserva), le calesc si pe ele putin cu ceapa si pun putina putina apa. Las sa fiarba pana sunt ciupercile aproape gata apoi adaug orezul pe care de obicei il pun aproape fiert (il fierb separat si apoi il strecor si-l clatesc sub jet de apa). Amestec, mai las un pic pe foc pana sunt toate gata, asezonez de sare si piper, pun patrunjel tocat si inchid focul. Sper sa-ti placa.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia, ma bucur pentru el . Astept sa-mi scrii.

Andreea, scuze de intarziere, dar pe cand am terminat de scris pauza net-ul si n-am mai putut sa trimit.

Fetele, ieri n-am reusit sa rezolv invitatiile, ca pe cand am ajuns nu mai aveau carton de care voiam eu, prin urmare o sa merg joi sau vineri. In schimb, am mers sa vorbim pentru tort (ca de, am zis eu daca tot suntem in oras si n-am rezolvat nimic, macar asta s-o facem). Cred ca am ales locul unde se face cel mai scump tort de nunta din Cluj dar dupa parerea noastra merita. Este ceva deosebit si se folosesc numai ingrediente 100% naturale (pt mousse-ul de ciocolata foloseste cioco belgiana). Va dati seama ca am si gustat mostre si s-a dus pe apa sambetii dieta mea (ei vorbesc si eu aiurea, ca doar am luat doar o gurita mica, de gust si era asa de buuuun). Pentru invitati o sa fie mini-tortuletze. O sa ne coste cam 6 mil. poate si mai bine, dar asta e.

Roxi, nu cred ca ne facem verighetele la FiresQ. Modelele sunt super simple, doar atat ca verigheta mea are un diamant cat un varf de ac, de-ti trebuie lupa sa te uiti la el si verigheta pentru mine costa cam 6 mil jumate si pentru iubi cam 3 mil jumate fara piatra. Mi se pare cam mult doar pentru diamantul ala invizibil.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, si eu ma simt "ciudat", dar acum, ca am facut testul si nu e nimic, incep sa cred ca m-am autosugestionat. Daca pana la sfarsitul saptamanii nu vin uratii, sambata mai fac un test.Vreau sa cred ca mai am o sansa sa fie bb.

Mai fetelor, eu sunt la job, mananc niste covrigei cu sare, vai de ei, si voi vorbiti de orez cu ciuperci, ciuperci la cuptor si alte bunatati. Chiar vreti sa mor de ?

fetele gospodine

Mergi la inceput