Clubul nurorilor (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:

Roxanico receptionat:) Cand se incalzeste tragem o fuga sa infulecam ceva:) La Lugano am remarcat fondue (sau cum ii zice:) chestie d'aia elvetiana:))

ok!executam !!!!!! eu am facut de 2 zile o alergie la ceva...habra nu am la ce....si am o fatza roshie de zici ca-s insolata! trebuei sa merg la medic dar stiu ca nu are ec sa-mi faca. imi da regim si dupa ce-mi trece imi face o gramada de intzepaturi sa vada la ce as putea fi.....;ca si cum ai cauta acu-n caru` cu fan...offffffffff

asa ca iesim dupa ce imi mai trece mie alergia. ok?

sunule! etsi criminala cu terzitu` la ora aia! abia atunci am somnul cel ami profund si la ora aia te trezesti?????

va pupilesc! revin mai tarziu!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lasa Cherry ca-ti tin eu de urat la covrigei...adica io azi mananc un iaurt mic si amarat...asa ca...Noroc ca nu mi-e foame...inca! cat despre BB...hei, fruntea sus! Sunt putine femeile care au sansa din prima luna de incercari. Si apoi...numai cu calm se rezolva! Ma gandesc la fetele care incearca de ani de zile...si tot curajoase au ramas! Hai...fruntea sus, Cherruchi!

quote:
Originally posted by cherry22

Flavia, si eu ma simt "ciudat", dar acum, ca am facut testul si nu e nimic, incep sa cred ca m-am autosugestionat. Daca pana la sfarsitul saptamanii nu vin uratii, sambata mai fac un test.Vreau sa cred ca mai am o sansa sa fie bb.

Mai fetelor, eu sunt la job, mananc niste covrigei cu sare, vai de ei, si voi vorbiti de orez cu ciuperci, ciuperci la cuptor si alte bunatati. Chiar vreti sa mor de ?

fetele gospodine

cherry

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Flavia, ma bucur pentru el . Astept sa-mi scrii.

Andreea, scuze de intarziere, dar pe cand am terminat de scris pauza net-ul si n-am mai putut sa trimit.

Fetele, ieri n-am reusit sa rezolv invitatiile, ca pe cand am ajuns nu mai aveau carton de care voiam eu, prin urmare o sa merg joi sau vineri. In schimb, am mers sa vorbim pentru tort (ca de, am zis eu daca tot suntem in oras si n-am rezolvat nimic, macar asta s-o facem). Cred ca am ales locul unde se face cel mai scump tort de nunta din Cluj dar dupa parerea noastra merita. Este ceva deosebit si se folosesc numai ingrediente 100% naturale (pt mousse-ul de ciocolata foloseste cioco belgiana). Va dati seama ca am si gustat mostre si s-a dus pe apa sambetii dieta mea (ei vorbesc si eu aiurea, ca doar am luat doar o gurita mica, de gust si era asa de buuuun). Pentru invitati o sa fie mini-tortuletze. O sa ne coste cam 6 mil. poate si mai bine, dar asta e.

Roxi, nu cred ca ne facem verighetele la FiresQ. Modelele sunt super simple, doar atat ca verigheta mea are un diamant cat un varf de ac, de-ti trebuie lupa sa te uiti la el si verigheta pentru mine costa cam 6 mil jumate si pentru iubi cam 3 mil jumate fara piatra. Mi se pare cam mult doar pentru diamantul ala invizibil.

Miresica de 15 iulie

alina, cum adica veti avea pt invitati tortuletze mici? va avea fiecare pereche cate un tortuletz mic? interesant!!!!!!!! eu am gandisem la ceva similar anul trecut. safac mini tortuletze de martzipan sa el pun pe un suport de tort, unele langa altele ,multe, multe si sa sa arate in final, ca imagine de anasamlbu, ca un mare tort. si de fapt in farfurie sa nu aiba fiecare cate o fel;ie de tort, ci cate un mini tortuletz. dar nu puteam lua acele minitortuletze deat din ungaria..si vara fiind mi-a fost frica de cum vor fi transportate, conditzii de igiena...etc.

leg de verighete...ti se apre asa mult sa dai vreo 250 euro-300 pt unele pe care le veti purta o viata? dai 6 mil pe tort si nu dai 6 mil pe verigheta ta?
verighetele pe care ni le-am dorit noi initial...costau in jur de 5000 euro amandoua...erau platina cu diamante....si ne costau de ne indoiau. ni s-a parut mult si nu le-am mai luat. dar inca tanjim dupa ele...si intr-o buna zi ni le vom lua. poate la aniversarea celor 5 ani d ecasatorie..sau vedme noi. intre timp se mai si ieftinesc, sper...ac deja va fi model vechi....;
asa ca ....sa nu tanjitzi ca si noi dupa ele, luati-le alea daca va plac! nu te uita la 9 mil cat costa amamdoua, ca iti av parea rau mai tarziu.

pupilici!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da chiar Alynutza unde faceti nunta?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxi, daca picam in limba dupa verighetele alea le luam, iti dai seama ca le luam. Poate nu m-am exprimat eu bine, eu ziceam ca mi se pare mult pentru ca nu au nimic "special", doar o pietricica mica mica acolo. In plus, eu nu-mi doresc verigheta cu piatra.
Tortul il facem la Friandise, cred ca ti-am mai spus, tipa mi-a zis ca ei sunt singurii din Cluj care fac asa ceva. In plus, tortuletzele vor fi personalizate cu monograma noastra (daca vrem). Cofetaria asta exista si anul trecut (in martie au deschis) insa probabil ca nu si-au facut prea multa reclama. Nici nu stiu daca atunci faceau asa ceva.

Flavia, mision accomplished! I-am trimis la cumnata intrebarile si-ti comunic raspunsul de indata ce il am.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Lasa Cherry ca-ti tin eu de urat la covrigei...adica io azi mananc un iaurt mic si amarat...asa ca...Noroc ca nu mi-e foame...inca! cat despre BB...hei, fruntea sus! Sunt putine femeile care au sansa din prima luna de incercari. Si apoi...numai cu calm se rezolva! Ma gandesc la fetele care incearca de ani de zile...si tot curajoase au ramas! Hai...fruntea sus, Cherruchi!
quote:
Originally posted by 22

Flavia, si eu ma simt "ciudat", dar acum, ca am facut testul si nu e nimic, incep sa cred ca m-am autosugestionat. Daca pana la sfarsitul saptamanii nu vin uratii, sambata mai fac un test.Vreau sa cred ca mai am o sansa sa fie bb.

Mai fetelor, eu sunt la job, mananc niste covrigei cu sare, vai de ei, si voi vorbiti de orez cu ciuperci, ciuperci la cuptor si alte bunatati. Chiar vreti sa mor de ?

fetele gospodine

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Sun, ai dreptate, dar, speram sa iasa din prima si acum sunt putin dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia nunta o face la City Plaza (restaurant Marco Polo).

Roxi, scuze, am uitat sa precizez ca fiecare invitat (nu pereche, ci invitat) va avea tortuletzul lui. Pai cine nu-i cu pereche ce face altfel?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alt capitol? Mai fetelor, eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi. Propun sa-mi faceti un rezumat cu evenimentele importante ca sa nu scap nimic...
Flavia-am vazut-o pe Anemona, adica Maria din Secretul Mariei(eu am facut engleza in liceu cu mama ei); si pe unul de la Accent si unul de la HiQ(cred ca asa se scrie..)
Sa va spun ce fata a facut al meu cand m-a vazut ieri in fustita mea noua si dres-ul roz cu floricele...i-a picat fata. Dar i-a placut.Azi are o intalnire cu um englez cu care face afaceri si diseara au inchiriat un bar si eu am de gand sa ma imbrac asa ...
Eu fug acum la facultate, apoi ma duc la coafor sa ma fac frumoasa.
Va pup si mai vorbim diseara.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo Corina! Distractie placuta diseara si da-i gata cu "roz-bombonicile" tale!
Fla esti? ca vreau sa te intreb ceva....

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

gata a venit si fata!!!! rupta de foame!!!! daca continui in ritmul asta o sa devin o......

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput