Clubul nurorilor (31)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanicea spune:
alina,
da, stiu mi-ai mai zis unde va afceti tortul/tortuletele. intrebarea mea era legata daca fiecare va avea tortuletzul lui?
ti-am zis, ideea asta o avusesem si eu anul trecut....numai ca nu mi-a iesit miscarea .....;cui ii povesteam in cluj cam ce as vrea sa fac....se strambau in tot felul.....;si ..am renuntat....
fug la treaba! mai revin!
pa!!!!!
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by lavinai
gata a venit si fata!!!! rupta de foame!!!! daca continui in ritmul asta o sa devin o......
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
poftim???????????????
la cat te-am vazut de schijoasa in poze....!
hai lasa-ma! te alintzi! las ac ai sa scazi 1 kg la meci , maine!
pupici
roxi foto
lavinai spune:
quote:
Originally posted by roxaniceaquote:
Originally posted by lavinai
gata a venit si fata!!!! rupta de foame!!!! daca continui in ritmul asta o sa devin o......
poftim???????????????
la cat te-am vazut de schijoasa in poze....!
hai lasa-ma! te alintzi! las ac ai sa scazi 1 kg la meci , maine!
pupici
roxi foto
cred ca ne confuzi..... eu nu sunt chiar slaba, am vreo 59 de kg si nici nu imi place meciul..... cred ca vb de sun!!!
lavinai spune:
fetelor ati plecat sa luati pranzul????? ma lasati sa vorbesc singura????
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
alina,
da, stiu mi-ai mai zis unde va afceti tortul/tortuletele. intrebarea mea era legata daca fiecare va avea tortuletzul lui?
ti-am zis, ideea asta o avusesem si eu anul trecut....numai ca nu mi-a iesit miscarea .....;cui ii povesteam in cluj cam ce as vrea sa fac....se strambau in tot felul.....;si ..am renuntat....
fug la treaba! mai revin!
pa!!!!!
roxi foto
Cine se strambau? Astia de la cofetarii? Sau apropiati la care ai mai spus ideea?
SunSmile spune:
Ok, Fla! Fii atenta la ce ma gandeam...daca esti de acord, evident!
Imi dai pe pm un nr de tel unde sa te pot suna de pe stadion???! Sa auzi zgomotul "live" si SPER si urletele tribunei cand Steaua va marca! Vrei? Sau sunt io dusa.....ceea ce nu m-ar mira!
auzi bhey, madam Lavinia...unde esti matalutza ??? ia vezi...nu ma enerva!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
lavinai spune:
sun , eu nici nu ma plang ca sunt ....la cata mancare nesanatoasa (pizza, hamburgeri, cartofi prajiti, fripturi.....) si cola bag in mine ar trebui sa fiu de 3 X !!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Sunt putine femeile care au sansa din prima luna de incercari. Si apoi...numai cu calm se rezolva!
Eu sunt una din ele. Am ramas insarcinata in prima luna in care am renuntat la pastilute, dar numai la bb nu ne statea noua capul. Aveam de pregatit o nunta. Asta e...Asa a fost sa fie.. Insa ne-am bucurat enorm cand ni s-a confirmat si mai laes cand l-am vazut prima data la eco
21+
POZE
impreuna spune:
Sun esti mortala:))) Normal ca mi-ar place, da mi-e cumva sa iti incarci tu factura pt mine ...
Fetelor sa vedeti ce accident la mine in fata geamului:( Am auzit o bubuitura groaznica si cand am sarit la geam am vazut un camion izbise o dacie si a facut-o praf in lateral. O femeie ramasese blocata inauntru- abia au scos-o, pusa pe targa si dusa imediat la spital, sper sa nu fie ceva grav:(
Noi stam chiar la o intersectie pe bulevard si am vazut o groaza de accidente, parca mi-e si frica sa ies din casa :((
Flavia (sotie si mamica fericita)