Bioenergoterapie - Tiberiu Molnar

Bioenergoterapie - Tiberiu Molnar | Autor: marrina

Link direct la acest mesaj

Stie cineva informatii despre tratamentul cu bioenergie al lui Tiberiu Molnar? Daca da, va rog sa-mi dati si mie orice detalii.

Multumesc!!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Din pacate nu stiu nimic.De unde este?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna,
mama mea a facut o sapt sedinte la el. Sedinta dureaza 1 min sau chiar mai putin si te duci in fiecare zi 7 zile. Ca bani el nu cere nimik dar ii dai tu cat crezi. mama i-a dat prima data 500 000 lei apoi cate 200 000 sau cat avea. Nu stiu cat dau altii. Ea a simtit o ameliorare dupa prima sedinta dar in rest nu stiu cat e mult a ajutat-o. O durea f tare in partea stg si nu putea manca din cauza asta si i-a trecut durerea dupa prima sedinta. Bine, ea are mai multe necazuri asta era unul dintre ele. ea merge pt cancer. Sedintele se reiau dupa 3 sapt. apoi iar pauza si iar o sapt si tot asa.

asi Tiberiu Molnar e din bucuresti si gasesti info despre el daca dai o cautare pe google.

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Marrina,
Vine in Brasov?
Stiu ca a mai fost. o prietena a fost la el, cu ani in urma ( 5-6), cand el venea in Brasov, cam 1 luna pe am.

Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

doar asa putin dureaza o sedinta? eu fac bioenergie la cineva in bucuresti si dureaza 20-30 min.
in fine, cred ca fiecare cu metoda lui, nu?
sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Crinutz, asi, ileana Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Nu vine in Brasov. Merg eu cu tata in Bucuresti la el. Si m-am gandit sa merg si eu sa fac niste sedinte. Am citit ca are rezultate si in sterilitate si daca tot merg cu tata ma gandeam ca nu mi-ar strica si mie.

Crinutz Durerile mamei tale au trecut de tot dupa prima sedinta? Problema tatalui meu sunt niste dureri abdominale permanente de circa 10 luni carora nu li s-a gasit inca cauza. Multa sanatate mamei tale!!!

ileana Pentru ce a facut tratamentul prietena ta? A avut rezultate?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

marrina eu ti-l recomand cu mare incredere, eu merg de 3 ani la el, in cure de cate 4-5 luni pe an, rezulatele au fost vizibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

rocado Poti sa-mi spui mai multe despre rezultatele pe care le-ai avut?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna Marina, daz dupa prima sedinta ea a zis ca nu o mai doare. Era o durere ce tinea de multe zile si nu stiau nici medicii de la ce. Ea a zis insa ca e cam putin acel minut si nu prea crede ca face ceva in asa scurt timp.

Helenutza23 te rugam poate ne spui si noua la cine faci sedinte, bineinteles daca se poate.

Pa pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Stare generala proasta si depresie...termen lung...ceeea ce a dus la "o cadere de organe"( chiar asta a fost diagnosticul dat de medici)...ea s-a simtit bine...de vreo 2 ani merge la una Mihaela...aici in Brasov, dar nu stiu mai mult ...ca aia ii da tot felul de chestii de baut si alte tampenii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Marriana, e vorba in cazul meu: dureri de coloana (sau de spate) rezolvat nu ma mai doare, adica nu puteam sa stau prea mult timp in picioare deoarce ma durea spatele foarte rau. Fond de stres, rezolvat, eu oricum mereu dupa ce am pleact de la sedintele cu el, am fost bine dispusa. In cazul lui tata: infectie spitaliceasca rezolvata in conditiile in care nici un antibiotic numai facea fata, si o foarte buna intretinere in rest.
Oricum eu il consider un om minunat, pe mine m-a ajutat si mai mult de atat.

Mergi la inceput