Bioenergoterapie - Tiberiu Molnar
Raspunsuri - Pagina 2

rocado spune:
Marriana citeste si vezi si tu dc eu consider ca acest om este extraordinar.
Trimise - 25/02/2006 : 19:00:15
--------------------------------------------------------------------------------
Nu stiu cum se face dar acest subiect vine la fix, dupa patania mea, Pt k nu reusesc sa ramn gravida am decis sa merg la renumita bioenerg Alexandra Mosneaga. Nu stiu ce naiba m-a apucat eu deja am un bioenergetician la cere merg de 3 ani si am vazut rezluatetele lui benefice, dar cred k din prea mult timp liber am decis sa merg si la aceasta femeie. Perfect primele 2 sedinte, au fost ok, am simtit fluxul energetic, am crezut in ea si puterea ei, la ce de-a 3 a sedinta am decis sa-l iau si pe tata. Intra tata impreuna cu mine inauntru si sincepe sedinta, suna telefonul, ea raspunde si incepe sa vorbesca cu o necunoscuta care i-i poveste de vrajitoriile ei si k ar dori sa o intalnesca. Toata sedinta a vorbit la tel si in acelas timp se ocupa si de tata. In concluzie, diagnosticul pus de ea: k e treminat si numai are mult de trait, in momentul ala mi-am dat seama k nu este sanatoasa si intradevar poate are puteri bioenergetice, dar faptul k a putu sa spuna asa ceva unui om si sa ii tai din start toate sansele m-a fcaut sa cred, ca de fapt si ea este tot o escroaca ca cei mai multi.
Pentru toate astea sunt de vina si cei din mass media k promoveaza acesti oameni. Iar noi pt k nu reusim sa gasim increderea in Dumnezeu si apelam la tot felul de indivizi care pretind ca ar vedea mai bine k un ecograf.
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - rocado on 25/02/2006 19:03:24

Helenutza23 spune:
www.bioenergoterapie.ro
Dnul se cheama Dan Anghel... poate unele din voi il stiti, a aparut si la emisiuni televizate si prin ziare, in formula as, etc...
pupici

marrina spune:
Crinutz Multumesc mult. Si numai gandul ca tata ar putea sa scape de dureri ma face sa incerc.
ileana Interesant. Ma gandesc si eu ca tata ar putea avea " o cadere de organe". Prea are de atata timp durerile si cauza Tata n-a fost bolnav inainte si cum de 10 luni are dureri... si psihic e cam daramat.
rocado Si eu am o discopatie lombara si dureri de o luna jumate desi am luat o luna antiinflamatorii degeaba. Plus infertilitatea asta
Ce mi-ai scris in al doilea mesaj ti s-a intamplat chiar tie?
Bafta in continuare!
Helenutza23 Iti multumim pentru link. Esti multumita de rezultate? Pentru ce faci tratamentul?
Trebuie doar sa crezi!
marrina

Helenutza23 spune:
marrina eu fac aceasta terapie pt o cistita cu care a lupt de ani de zile... din pacate nu am reusit sa scap definitiv de ea... dar eu inca mai sper, mai am cateva sedinte. din cate am inteles sambata la 13:30 va fi un interviu cu el pe OTV, cele care sunt interesate se pot uita.
multa sanatate la toate fetele!

marrina spune:
quote:
Originally posted by Helenutza23
marrina eu fac aceasta terapie pt o cistita cu care a lupt de ani de zile... din pacate nu am reusit sa scap definitiv de ea... dar eu inca mai sper, mai am cateva sedinte. din cate am inteles sambata la 13:30 va fi un interviu cu el pe OTV, cele care sunt interesate se pot uita.
multa sanatate la toate fetele!
Multumesc Helenutza23! Sanatate multa si tie!

Trebuie doar sa crezi!
marrina

Helenutza23 spune:
sa stiti ca emisiunea de care va ziceam de la OTV a fost reprogramata azi la 15:15.
imi pare rau ca nu am putut sa va anuntz din timp.
pupici si weekend placut!