32 KG in numai ... 10 saptamani ???!!!

32 KG in numai ... 10 saptamani ???!!! | Autor: dianaiulie2009

Link direct la acest mesaj

Am citit in revista " Asul verde " , nr. 23 , luna februarie , cum ca atatea kg a dat jos Catalin Crisan cu niste picaturi . Ati folosit careva asa ceva ? Credeti ca da rezultate ? Am mai intrebat si eu pe la noi si o tipa zicea ca cu un flacon a dat jos 3 kg si acum ar vrea sa-l comande pe cel de-al 2 - lea la care zice ca are reducere ...

cele care ati folosit sau ati auzit cum ca ar fi folosit cineva asa ceva si a dat rezultate , fara efectul yo-yo , va rog sa scrieti aici impresiile voastre !!!

albumele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

32 kg in 10 saptamani!!!Aoleu! Eu cred ca poti sa dai si coltul dupa chestia asta!Doamne fereste!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Nu stiu ce picaturi a folosit Catalin Crisan....eu in urma cu ceva ani am reusit sa slabesc cu un tratament homeopat (printre care si picaturi FUCUS) acupunctura si dieta...acum m-am ingrasat din nou...trebuie sa ma apuc de sport...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

anacezara, daca ai sa te uiti cu mare atentie (foarte mare atentie!)la poza de dinainte (aceea in care C.C. era "gras") ai sa observi ca e o poza modificata grosolan cu ajutorul computerului.
Aceste tratamente sint de toata jena. Rusine pentru Catalin! Sa minti atitia oameni pentru niste bani...
Daca n-ai ce face cu banii si vrei sa-i arunci: comanda si tu!
Insa ai face cu mult mai bine daca te-ai duce la un medic nutritionist si ai combina dietele cu miscarea.
Argumentul principal este ca orice slabire spectaculoasa ( si atit de invaluita in mister de catre cei care vind produdul) este ori nesanatoasa pentru organism ori consta intr-un manuscris plin cu sfaturi banale pe care le-ai mai auzit de o mie de ori...
Mai ai rabdare putin si vezi ce i se intimpla prietenei tale si daca tu vezi cu ochii tai schimbari la ea, fa si tu la fel...
Eu insa ma indoiesc profund ca aceste tratamente care folosesc reclame cu vedete ( gen C.C. sau Mihaela Tatu..) sint eficiente cu adevarat.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

daniela_b si mie mi s-a parut poza modificata , dar am zis totusi sa intreb sa vedem ce si cum sta treaba . Nici eu nu cred in slabirile astea miraculoase , dar astept sa vad reactia tipei , nu o cunosc personal , dar pot sa aflu cum evolueaza organismul ei . O sa scriu si aici ca sa nu primeasca tzeapa alte fete , ca eu nu prea ma lasa inima sa dau atatia bani si ,adevarul este ca imi e si frica de efectele de dupa ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La ce va referiti?? Nici eu nu cred in solutiile astea de 2 lei....hahaha...desi costa o gramada de bani:)). Dar totusi Catalin Crisan chiar a fost obez!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Catalin Crisan a fost obez, just.
Insa a slabit intr-un timp destul de lung, cu mai multa vreme in urma si eu l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cum a explicat ca a slabit cu ajutorul nutritionistului, imi pare rau ca nu-mi aduc aminte in ce emisiune ( sint asa de multe.....!!!), oricum in principiu era vorba despre o dieta ...ceva cu disociat, bla-bla, care schimba metabolismul, scuze ca nu stiu sa va explic mai pe larg, slabitul nu face parte din aria mea de interes, pur si simplu s-a intimplat sa fiu in fata televizorului si sa-i admir noua silueta.
Daca ar fi slabit cu ajutorul acestui program atunci ar fi aparut in reviste atunci cind a slabit nu acum, dupa atita timp.
Repet, am mai scris la acest tip de subiecte si anterior, mama prietenei mele este obsedata cu slabitul, a comandat toate pilulele, ceaiurile, picaturile din toate revistele, a cheltuit averi ( nu glumesc) pe aceste tratamente miraculoase. Nu a obtinut decit rezultate insignifiante in comparatie cu banii pe care i-a dat.
A refuzat in mod sistematic sa mearga la medic, i s-a parut mai usor sa ia hapuri si sa stea in virful patului asteptind sa se transforme in sirena.
Acum are inima obosita, probleme cu tensiunea, anemie, ameteli si o stare generala extrem de proasta iar inainte de nebunia asta cu preparatele minune era in toata floarea ei, la 54 de ani. Cu toate astea continua sa comande prostiile astea de toata jena.
I-am explicat de o mie de ori dar acum m-am lamurit ca vorbesc la bec!
Culmea este ca ea doreste sa slabeasca ...doar asa...ca sa fie mai sanatoasa!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io n-am ce sa-tzi zic in privintza asta, fiinca is o askilopata, iar dietele nu ma preocupa, dar e imposibil sa nu te pricpi macar nitzel in domeniul asta, cu atitea subekte de genu asta pe DC dar tzin bine minte ca o fata de aici spunea ca cc colegul ei de numai 30-32 de ani a murit dupa o dieta d-asta foarte severa.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

cand a fost catalin crisan obez??? io nici gras nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut...
adevarul e ca nu mai am cablu de ceva vreme...

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athennaa spune:

sunt doar tampenii, firme care fac bani pe seama visatorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

A ,fetelor si eu l-am vazut pe Catalin pe la Nasul parca la B1 si la OTV cum explica cum ca nevasta-sa ar fi medic si prin prisma ei ar fi gasit un nutritionist si ce i-a dat lui personalizat bineinteles sa infulece .Da parca ar fi zis si de ceva ori picaturi ,ori comprimate ca nu-mi mai aduc aminte .Dar dieta este aceeasi cu a Luminitei Anghel.Deci a folosit regimul disociat dar acela de 3 zile leg ,3 zile carne ,3 zile lactate ,etc .

Claudia si puiul ei Tomita

Mergi la inceput