32 KG in numai ... 10 saptamani ???!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Kilele pe care le dai usor le pui rapid inapoi. Doar un regim sanatos de viata este solutia.
Nu trebuie sa slabim mai mult de i kg pe luna, e nesanatos.
Incercati, nu e greu!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

fetelor, am sa-mi permit sa-mi dau si eu cu parerea.este posibil ca poza aia sa fie modificata si daca e asa sale fie rusine.oricum,daca ati fost atente, catalin arata f .rau.eu intradevar am intilnit ceva eficient,dar este vorba ca trebuie sa ai ambitie.doctorita mea a slabit 19 kg in 3-4 luni si f.interesant este faptul ca de 3 ani nu s-a mai ingrasat.este un tratament pe baza de aloe(sunt un fan al lor)si se merge pe principiul ca i se da organismului toate vitaminele si mineralele de care ai nevoie si se slabeste uniform si nici pielea nu se lasa,nu ametesti si f important ca nu te ingrasi dublu dupa ce termini cura.tot dupa ce au vazut-o pe ea,mai multi cunoscuti au incercat cura si..efectele sunt exceptionale.
doar ca.....trebuie ambitie.daca maninci ca mine,respectiv ca porcul,dulciuri si prajeli, degeaba pt. ca nu exista nimic care sa slabeasca si tu sa maninci orice.e logic,nu?organismul uman este f.complex si,dupa cum am inteles de la nutritionisti,el, organismul este capabil sa ne ajute sa dam jos kg.doar ca..noi trebuie sa si vrem.
oricum, ceea ce stiu este ca aceasta cura pe baza de aloe este cea mai eficienta din cate am auzit si ca organismul nu sufera in urma curei,ci, din potriva, se regleaza metabolismul.
mai multe nu stiu,pt.ca, desi am 84 de kg.imi lipseste ambitia.
de fapt,ma gandesc din ce in ce mai serios sa incep si eu aceasta cura.
va urez multa bafta si daca doriti va pot da nr.de tel.a unor medici care se ocupa cu promovarea acestor produse.
apropo,aceasta cura se gaseste in 110 state ale lumii.doar eu nu am ambitie.in curand nu se va mai uita nimeni la mine daca continui sa maninc asa.

Mergi la inceput