Cantar ff interesant!!!

Cantar ff interesant!!! | Autor: corinadana

Link direct la acest mesaj

Ieri am iesit un pic la cumparaturi. Si printre altele am vazut un cantar( mai ce mai inventeaza si oamenii astia!!!) f interesant!
Ii bagi ce sex ai, varsta si inaltime iar el iti dadea greutatea optima. Apoi cand te urcai pe el pe langa ca ti dadea greutatea iti dadea si o gramada de alte chestii cum ar fi: masa musculara pe care o ai, grasimea ,masa osoasa, lichid in corp. Dupa ce ca arata ca din Star Trek mai iti zice si o gramada de chestii. Si asta e ce am vazut noi asa la prima vedere!!!Interesant, nu?

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cand citeam ce ai scris, ma gandeam ca asa aveam eu unul in state, intr-unul din magaazine. Dupa care am vazut ca si tu esti acolo. da, e super misto cantarul, eu si acum am dovezile (biletelele) care ti le dadea cu greutatea. Eu atunci tineam monti (ceea ce incerce sa fac si acum, dar fara succes) si slabeam 2 pounds pe saptamana. Daca mai bagi o moneda, iti da si dieta pe care s-o urmezi.
Ce mai imi placea cantarul ala!
Nu am vazut asa ceva pe nicaieri, dar tare mi-ar placea sa ma si eu unul acasa!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

interesant
oare prin romania s-o gasi asa c eva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

interesant
oare prin romania s-o gasi asa c eva?

Ceva de genu' am eu.Insa nu e cu biletele cum se spunea mai sus,imi afiseaza totul pe ecran,caci e mic si e pt.acasa.In fine eu sunt multumita de el,mi-am dorit de mult unu,mi-am luat,insa se poate trai si fara el..pt mine a fost un moft.
pupici.
Edit..nu-ti arata masa osoasa asta al meu...cred

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

am cumparat eu unul am 750.000 de aici
http://www.mobildect.ro/ro/main.html
dar vad ca nu mai sunt acum Ii bagi ce sex ai, varsta si inaltime iar el iti dadea greutatea optima. Cand ma urc pe el indica greutatea, grasimea, si greutatea anterioara. Se pot introduce 20 de persoane diferite in memorie.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

mi-ar placea si mie un astfel de cantar.... totusi mi se pare cam pare investitia 4.500.000

la urma urmei e doar un cantar....

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Doamne fereste...astia nu stiu cum sa vanda produsele mai bine si mai scump. Fetelor exista pe net un program care face acelasi lucru.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Godzila,spune-ne si noua unde pe net gasim programul asta??
ai un link?

multumim!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

cu 750.000 abia am cumparat un simplu cantar electronic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am un astfel de cantar "inteligent".Are o chestie pe care o tii in mana , apesi niste butoane si apoi te cantaresti...iti spun e cate kg ai, cata grasime, cata apa...si nu mai stiu ce, ca eu nu-l folosesc decat pt cantarit.Daca nu iei chestia aia de tinut in mana nu iti da decat greutatea...sotul l-a achizitionat ca el are probleme cu greutatea...a costat o caruta de bani...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

interesant subiectul, mai ales ca eu chiar vreau sa imi cumpar un cantar pt mine. Nu am cautat f mult, recunosc, dar parca nu as lua unul de doua-trei sute de mii de la standurile din coltul strazii. Voi ce imi recomandati?

Mergi la inceput