Cantar ff interesant!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Foarte probabil cantarul respectiv trimite masoara rezistenta corpului trimitand un curent slab si calculeaza in functie de acesta. Detalii aici
http://www.annecollins.com/body-fat-calculators.htm
Dupa cum scrie in link rezultatul poate varia destul de mult fiind influentat de mai multi factori. Cea mai usor de utilizat metoda de calcul a masei grase este indicele de masa corporala.

Uitati aici un calculator pentru indicele de masa corporala(BMI in engleza body mass index)

http://www.nutritiondata.com/calories-burned.html

si aici o explicatie despre ce reprezinta:

http://www.cdc.gov/nccdphp/dnpa/bmi/bmi-adult.htm

Pe scurt puteti calcula si singure astfel

bmi=masa in kg/ inaltime in m la patrat

adica daca am 1,70m si 50 kg

bmi= 50/(1,70*1,70)=17.30

daca va uitati la valorile "normale" ale bmi ati constata ca in acest scenariu sunt prea slaba(minimul recomandat fiind 18.5)

Altfel spus ca sa va calculati masa minima la care puteti ajunge fara sa fiti prea slabe faceti asa

18.5(minim)=masa ideala/(inaltime*inaltime)
masa ideala= 18.5*inaltime*inaltime.

Atentie
Valoarea bmi este orientativa. Totul depinde si de structura personala a corpului. Masuratori precise referitoare la masa grasa din organism se fac numai cu acei "clesti" care prind tesutul gras si il masoara. sa va faceti o idee cum arata asa ceva:
http://www.nutribase.com/fattrack.shtml

Sfatul meu personal: daca nu va dau banii afara din casa multumiti-va cu un calcul aproximativ al bmi-ului, cu centimetrul pentru bust/talie/solduri si oglinda.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it.
You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Mie mi-au facut cadou un astfel de cantar fratii mei (innebuniti de dieta mea Monti). Pe langa greutatea corpului iti calculeaza grasimea si apa din corp prin metoda pe care o zicea Clover. Imi place pentru ca de cand am inceput sa ma cantaresc cu digitalul reusesc sa tin dieta mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cantarul e super fetele si e un nou model lansat pe piata!!!Este 100 plus taxe.
Sa va zic ca tot la ei am vazut o gramada de oglinzi cu lumina incorporata n ele care maresc fata de 20 ori de te ia ameteala cand te uiti in ele!!!
Si albume de poze vorbicioase!!! Si perii de dinti cu infrarosii!! Si aspirator de l pui sa faca treaba singur!!! Si chestie din aia de pus pe langa gat cand calatoresti mai mult cu muzica incorporata n ea!!
Si de aparatele de masat nu mai vorbesc!! Aici le poti incerca, te poti masa, te poti relaxa, faci ce vrei tu! Nimeni nu zice nimic. Pleci fresh de la ei din magazin. Nu i ca n Romania: nu pune mana!!! Este o minunatie mag asta!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Si am uitat sa va zic de umbrela ce se inchidesingura!!!
Si coarda care ti numara sariturile si ti calculeaza caloriile pierdute!!!E o nebunie de magazin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si noua ne place sa bintuim prin astfel de magazine si sa incercam toate cele. Corina, cum se cheama magazinul de care zici tu?

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Simina te am sunat chiar acum dar m a trimis in casuta vocala!
Magazinul e pe str. a 3a, in Santa Monica se numeste Brookstone! Sa intri ca se merita!!Noi nu l ratam niciodata cand suntem pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by corinadana
Si de aparatele de masat nu mai vorbesc!! Aici le poti incerca, te poti masa, te poti relaxa, faci ce vrei tu! Nimeni nu zice nimic. Pleci fresh de la ei din magazin. Nu i ca n Romania: nu pune mana!!! Este o minunatie mag asta!

uaaa acolo-i de mine..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Daaaaa, Leditia!!! Asa si noi, ca si toti de aici: intram, ne asezam, ne masam, ne relaxam, de obicei au si muzica ambientala prin magazine din astea. Si-mi mai place tot asa in magazinele de mobila mai exotica pt. noi, de genul indiana, africana, etc. Si acolo stau cu orele, tot asa, de ajunge sotul meu sa traga efectiv de mine! Nu ca el n-ar sta, dar in general o ora de magazin e cam suficient.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
eu am primit de Craciun un cantar Tefal Bodymaster. Memoreaza masuratori pentru 3 persoane (pe care le recunoaste dupa ce se urca pe cantar - evident daca nu sunt prea apropiate ca si parametri).Ii introduci sexul, varsta si inaltimea si iti spune greutatea, lean mass si fat mass (si limitele in care trebuie sa te incadrezi pt. fiecare parametru in parte)
A costat 3 mil si ceva (putin mai mult de 100 USD).
Nu stiu daca este recomandat pt. persoane sub 15 kg (copii), femei insarcinate sau persoane cu diferite aparate electronice incorporate in organism. Cel putin in cazul copiilor parca se spunea ca masurarea greutatii nu este f. precisa pt. ca nu este f. bine calibrat pt. greutati asa mici. Masuratorile nu sunt recomandate imediat dupa ce faci exercitii fizice, este ceva legat de echilibrul apei in organism...
Masuratorile se fac cu piciorele goale (contact direct cu pielea), in general mi se pare util pt. persoanele care tin cure de slabire, nu si pt. masuratori de "rutina"....
O varianta mai ieftina si "mai folositoare in mai multe cazuri", este sa cumperi un cantar precis (dar mai ieftin) si sa folosesti metode specifice de calcul al BMI...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

adica asta

www.tefal.com/tefal/All Products/Personal care/Personal scales/Products/Bodymaster Silhouette/Bodymaster Silhouette.htm" target="_blank"> bodymaster silhouette

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput