Cantar ff interesant!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Moniland spune:
Fetelor, eu anul trecut am fost la un cabinet medical unde m-a cantarit pe un cantar "destept". Au introdus inaltimea, varsta, s-a masurat greutatea si rezultatul=> la 30 ani 1,63 m si 59 kg. am fost supraponderala. Daca as fii avut peste 60 kg as fii fost obeza?! Eu in cantarul acela "destept" nu am incredere
anacami spune:
al meu este ok, in general valorile parametrilor sunt cam cele pe care le-am gasit si pe net....
La mine de ex., pentru 1,64 m si 31 ani, greutatea normala ar trebui sa se incadreze (sper sa-mi aduc bine aminte) intre 48 kg...67 kg
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
ooana spune:
Eu am vazut in Metro un asemenea cantar...era din sticla iar niste prieteni si-au luat unul si sunt multumiti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Alynutza spune:
Oana, am vazut si eu la Metro din sticla, insa nu cred ca iti dadea toate informatiile astea, ci doar greutatea (digital, adica si cu grame), insa eu n-am avut incredere sa cumpar ca era "made in china" si tocmai luasem o tzapa urata de tot cu o masina de cusut luata din Metro tot "made in china" cu care am avut o poveste lunga si urata care mai ca se termina la Protectia consumatorului...
Corinadana, vreau si eu in LA... la magazinele alea ale voastre 

de 15 iulie
corinadana spune:
Alynutza si aici fff multe chestii sunt made in China, dar ma gandesc ca i made china ptr piata americana. Daca ai veni aici in magazine la inceput ai fi socata de ce te lasa sa le faci in magazine apoi ti ai da drumul si nu te ai mai recunoaste ce poti face. Umbli cu TOT ( cam digitale, cam video, telefoane- le faci ce te taie pe tine capul.mobila te cateri in pat te trantesti pe canapele.creme, machiaje te machiezi te parfumezi cum vrei cat vrei- nimeni nu zice NIMIC).Personalul mag te intreba daca te simti ok la ei in mag si te mai poftesc pe la ei.In Romania TE AR BATE daca ai face la fel. Asa ca ti imaginezi ce greu mi e mie cand merg cu Raluca in tara si nu intelege de ce trebuie sa fim asa de cuminti si sa nu atingem nimic.
La mag de pantofi copii stiai ca vanzatorii in incalta si le probeaza pantofii la cei mici???? Si asta se intampla de cate ori le ceri tu!!!Nu i absolut nici o suparare!!O fac zambind!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Fetelor, eu anul trecut am fost la un cabinet medical unde m-a cantarit pe un cantar "destept". Au introdus inaltimea, varsta, s-a masurat greutatea si rezultatul=> la 30 ani 1,63 m si 59 kg. am fost supraponderala. Daca as fii avut peste 60 kg as fii fost obeza?! Eu in cantarul acela "destept" nu am incredere
La 1.63 ar trebui sa ai max 53 kg.
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Conform BMI aveai(sau ai) o greutate normala.
Si nu te speria,sunt oameni mai grei pe cantar,dar fizic prinvindu-i sunt f.slabi sau arata incredibil de bine.(cunosc eu cateva cazuri-probabil cu o masa osoasa mai grea sau o masa musculara mai mare,nici urme de grasime)
Daca vrei sunt pe net calculatoare BMI si ai sa vezi ca te incadrezi in normal..
Eu folosesc cantarul,ca-mi spune mai multe date si printre altele vad si cum stau cu apa din corp(am probleme cu circulatia si trebuie sa beau multa apa),dar cum spuneam se poate trai si fara el foarte bine.
pupici.
POZE
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Alynutza si aici fff multe chestii sunt made in China, dar ma gandesc ca i made china ptr piata americana. Daca ai veni aici in magazine la inceput ai fi socata de ce te lasa sa le faci in magazine apoi ti ai da drumul si nu te ai mai recunoaste ce poti face. Umbli cu TOT ( cam digitale, cam video, telefoane- le faci ce te taie pe tine capul.mobila te cateri in pat te trantesti pe canapele.creme, machiaje te machiezi te parfumezi cum vrei cat vrei- nimeni nu zice NIMIC).Personalul mag te intreba daca te simti ok la ei in mag si te mai poftesc pe la ei.In Romania TE AR BATE daca ai face la fel. Asa ca ti imaginezi ce greu mi e mie cand merg cu Raluca in tara si nu intelege de ce trebuie sa fim asa de cuminti si sa nu atingem nimic.
La mag de pantofi copii stiai ca vanzatorii in incalta si le probeaza pantofii la cei mici???? Si asta se intampla de cate ori le ceri tu!!!Nu i absolut nici o suparare!!O fac zambind!
Ce pacat ca ai dreptate!!!
Daniella, mama lu'Alexis
Alynutza spune:
corinadana cred ca ai dreptate, stiu ca nu-s toate chinezariile nasoale, insa cu masina de cusut am trecut printr-o experienta tare neplacuta si m-a facut sa nu prea mai am incredere... Cat priveste magazinele, mare dreptate ai, si cand ma gandesc ca am fost si eu in State 6 luni si n-am stiut sa profit (adevarul e ca am fost la munca si nu prea aveam vreme de magazine), eu eram invatata ca la noi, sa nu ating nimic...
de 15 iulie
corinadana spune:
Ar trebui vanzatorii si toti ce i ce lucreaza cu publicul in tara sa vina in SUA si sa vada cam cum ar trebui sa se comporte la locul de munca!!!Oricum si ei ar ramane socati !!!!!