Graba mare la...
ma intreb de fiecare data dupa ce...
...gresesc? Eu am obsesia spalatului imediat, fugutza la baie, fac dus, si ma spal bine, bine
, apoi abia ma intorc in pat si ma relaxez ..si am impresia ca de multe ori el ar vrea sa mai stam..adica sigur asa este...si ma simt vinovata, dar pur si simplu nu suport senzatia, trebuie sa fiu "curata" ca sa ma pot bucura in liniste de momentele de dupa..drept este ca ma grabesc tare in baie
,sa ma pot intoarce rapid, il iau si pe el dupa mine, dar...
Raspunsuri
Jocelyn spune:
De unde esti sigura ca el ar vrea sa mai stati asa? Nu poti sta nici 5 min?![]()
Mie mi se pare normal sa faci dus, si inainte si dupa![]()
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.
Raza de soare spune:
Vorba lui Jocelyn: nu poti sta si tu cateva minute ? Si da, unii barbati simt nevoia de a-si tine partenera aproape, dupa... Personal, m-as simti jignita daca sotul ar sari in urmatoarea secunda direct la dus. Deci sunt si femei care vor sa fie tinute in brate... ![]()
Sunt un om.
Sunt un copil, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
liliac1 spune:
Chestia asta cu "tzup rapid la baie" mie mi se pare ca suna un fel de "Offf, bine ca s-a terminat odata!!!" Adica asa as interpreta-o eu daca el mi-ar face chestia asta! Eu simt nevoia ca dupa, sa fiu tinuta in brate, sa-mi "revin" si abia apoi sa mergem sa ne rezolvam "problemele".
daniella4 spune:
Pana la urma, daca socotesti ca partenerul tau e deranjat de problema..ar trebui sa mai amani putin vizita la baie. Cel mai bine ar fi sa discutati problema.
Daniella, mama lu'Alexis
diadaniela spune:
Zic si eu ca toate fetele ,mai stai si tu cateva minute ,ca n-o fi foc.Nu trebuie sa sari in secunda 2 la baie ,chiar daca te simi murdara.Poate el mai vrea sa stai 5 minute langa el .Fa-i placerea asta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Carmen_Marieta spune:
Axxa am facut si eu ca tine, ma duceam fuguta la baie si lui iubi nu prea ii placea ca mai voia sa ma tina in brate.Mi-a spus si nu mi-a venit prea bine, i-am reprosat ca nu vre sa ma stie curata etc(de eram creata la minte).Nu a spus nik dar dupa o perioada cand ma dadeam pe langa el pt
se ridica frumusel si pleca la baie unde statea nene nu gluma de-mi pierea mie cheful.
Elise spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Chestia asta cu "tzup rapid la baie" mie mi se pare ca suna un fel de "Offf, bine ca s-a terminat odata!!!" Adica asa as interpreta-o eu daca el mi-ar face chestia asta! Eu simt nevoia ca dupa, sa fiu tinuta in brate, sa-mi "revin" si abia apoi sa mergem sa ne rezolvam "problemele".
Corect.
Si cred ca nici n-as nimeri baia imediat dupa....

Orice om sta si el 5 minute ...sa-si traga sufletul, nu?
Elise
Tzuni spune:
Da' ia propune-i sa
direct sub
.
Impusti asa doi iepuri! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
jersey3681 spune:
Eu merg impreuna cu sotul la dus imediat dupa... si apoi revenim in pat si stam impreuna...Nici eu nu ma simt bine daca nu fac dus