Graba mare la...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Originally posted by liliac1

Chestia asta cu "tzup rapid la baie" mie mi se pare ca suna un fel de "Offf, bine ca s-a terminat odata!!!" Adica asa as interpreta-o eu daca el mi-ar face chestia asta! Eu simt nevoia ca dupa, sa fiu tinuta in brate, sa-mi "revin" si abia apoi sa mergem sa ne rezolvam "problemele".

Corect.

Si cred ca nici n-as nimeri baia imediat dupa....
Orice om sta si el 5 minute ...sa-si traga sufletul, nu?

Elise

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Da' ia propune-i sa direct sub .
Impusti asa doi iepuri!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Axxa am facut si eu ca tine, ma duceam fuguta la baie si lui iubi nu prea ii placea ca mai voia sa ma tina in brate.Mi-a spus si nu mi-a venit prea bine, i-am reprosat ca nu vre sa ma stie curata etc(de eram creata la minte).Nu a spus nik dar dupa o perioada cand ma dadeam pe langa el pt se ridica frumusel si pleca la baie unde statea nene nu gluma de-mi pierea mie cheful.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

Daca sint semnale din partea lui ca vede altfel relaxarea de dupa...ar trebui "negociata" un pic metoda si gasita o solutie de compromis,buna pentru amindoi.

Mergi la inceput