Idei parfum,fond de ten...
Spuneti-mi un parfum bun floral-dulce si un fond de ten bun....ptr o nunta...si preturi...aproximative...multumesc
Raspunsuri
mimsi spune:
La parfum nu stiu ce sa-ti zic, fiecare cu gusturile lui. Organza (Ghivancy) miroase bine, dar parca prea toata lumea isi da cu el... Mi-a mai placut Escada - Magnetism, Angel - Therry Mugler si Christmas - Salvador Dali. Asta raportat la ce-mi place mie (iar mie imi plac parfumurile usoare, fresh). Fond de ten - L'Oreal Accord parfait (cca 450.000) - e cel cu care m-am impacat eu cel mai bine.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Adrriana spune:
Ma intereseaza un parfum de seara...pentru fete pana in 30 de ani,nu vreau ceva babesc
Ma gandeam la Organza Indecence...cum miroase?...am auzit ca e dragut...oricum,mai astept idei...multumesc...
gabriela_tutuianu spune:
eu folosesc "flower " de la kenzo.e super dulcic.am maimulte parfumuri iar organza mi se pare ca nu intra in categ descrisa.este super dar dur
energy79 spune:
ultimul parfum care mi-a luat mintile e lolita lempika-eau de minuit!!!e pur si simplu bestial.in jur de 3.000.000
iar fondul de ten cu care eu ma impac cel mai bine e maybelline-dream matte mousse.acopera bine si e f fin,nici nu se vede pe fata.in jur de 400.000-450.000
Veve spune:
Un parfumel floral "de seara" de care eu nu ma mai pot dezlipi este www.fragrancenet.com/f/net/wf_items.html?cat=02420&cur_letter=v&item_type=&gender=W&gs_gen=w" target="_blank">Very Irresistible de la Givenchy.
Un altul,la care la fel nu pot renunta,este www.fragrancenet.com/f/net/wf_items.html?cat=02575&cur_letter=b&item_type=&gender=W&gs_gen=w" target="_blank">Beyond Paradise de la Estee Lauder,tot floral dar nu greoi.
Aaaaaa,si www.fragrancenet.com/f/net/wf_items.html?cat=00469&cur_letter=c&item_type=&gender=W&gs_gen=w" target="_blank">Cerruti 1881 de care nu m-am despartit vreo 7 ani,pana la a doua sarcina cand nu stiu ce s-a intamplat,dar nu l-am mai putut suporta.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
nikole spune:
Very Irresistible-GIVENCHY.E mortal!!La capitolul fond de ten...nu stiu ce sa iti zic, ca nu prea folosesc,dar lucruri f bune am auzit despre BOURJOIS(NU STIU DACA AM SCRIS CORECT)
nikole
Adrriana spune:
Fetelor,Very Irrestible de la Givencgy am si nu tine delok pe pilea mea....intr-adevar miroase bine...
tumpi spune:
Si mie imi place Very Irresistible,dar tb tinut cont si de PH-ul fiecareia dintre noi.
Dulceag mai este si Escada Sentiment/
Pt ocazii mai deosebite,dar cu esente lemnoase este Gucci Rush II,care mie imi place la nebunie.
Tot in categoria parfumurilor dulci si care mie mi-a placut a fost Red Door de la Elizabeth Arden.Dulce este si Eternity de la Cavin Klein.Si Cerutti 1881 imi place si lista parfumurilor poate continua,dar parearea mea, strict a mea e ca seara sa folosesti un parfum cu esente mai tari,de exemplu Wish de la Chopard,desi este catalogat ca un parfum pt birou,il poti folosi si seara.Pt perioada asta eu folosesc Truth de la Cavin Klein, pe care vara nu as putea sa-l suport.
Referitor la fondul de ten, eu una m-am inteles f bine cu cele de la MAx Factor.
Bafta la ales.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Gogolos spune:
beyond Paradise e superb! Miroase a iasomie, iar Pleasures intense tot de la Estee Lauder mirose a lacrimoare. Mie imi plac la nebunie si Hot couture de la Givenchy si Chanel Chance, sunt mortale daca iti plac parfumurile de seara.Si foarte folositul Amarige imi place la fel de mult.
Gogolos
Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)
Carmen_Marieta spune:
Parfumuri:Ultraviolet de la Paco Rabanne, Jadore - Chirsitan Dior,Moschino- Couture,Love in Paris- Nina Ricci, iar fond de ten nu stiu ce sa-ti recomand ca nu folosesc.![]()