Idei parfum,fond de ten...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu pt seara / ocazii speciale folosesc Allure Chanel, Clasique JP Gaultier, Hot Couture Givenchy, iar ca fond de ten Teint Idole Lancome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Parfumul meu preferat este dulce floral, foarte persistent: Le monde est beau de la Kenzo. A ramas preferatul meu, desi am avut si Flower, Ultraviolet, Very Irresistable.

Acum am mai gasit unul care imi place mult: Jardin sur le Nil, de la Hermes.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Ca parfum imi place ultimul de la Cacharel, Promesse.
In loc de fond de ten eu folosesc o crema colorata de la Sisley (cica totul natural...), ma impac bine cu ea, nici nu se vede, dar e cam scumpa marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu una nu ma pot da cu parfumuri dulci deci nu stiu ce sa zic dar fond de ten e bun cel de la Miss Sporty,mi-a placut ff mult si nu e scump pana in 200000,si nici nu se vede pe fata, sau de la L'oreal Accord Parfait.Mai e si Maybeline.Mie mi se par toate bune.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Veve

[b][font=Comic Sans MS][maroon]Un parfumel floral "de seara" de care eu nu ma mai pot dezlipi este www.fragrancenet.com/f/net/wf_items.html?cat=02420&cur_letter=v&item_type=&gender=W&gs_gen=w" target="_blank">Very Irresistible de la Givenchy.

subscriu..este demential..chiar azi mi-am mai luat un flacon, ca pe celalat il terminasem...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Parfumuri dulci care mie imi plac la nebunie sunt:
Estee Lauder- Beautiful( cel roz, ca mai este unul galbui, dar nu e dulce)
Calvin Klein- Euphoria
Kenzo- Flower
Valentino- V Absolu

Pentru fond de ten pot doar sa-ti dau niste sugestii ale unor fete de pe forum, la alt topic:
L'Oreal-Cashmir Perfect
Maybelline-Dream matte mousse
Max Factor-Color Adapt.

Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Si mie imi plac parfumurile mai dulci si mai "ushchite"... niste propuneri ar fi: Incanto de la Salvatore Ferragamo si ANgel de Thierry Mugler, la care as mai adauga Estee Lauder Intuition (asta nu-i ushchit da' e perfect pt nunta).
Cat despre fondul de ten, eu am fost foarte multumita de MaxFactor (am avut vreo 3 feluri) si mai putin de Bourjois...dar trebuie sa fii foarte atenta sa iei un fond de ten special pt tipul tau de piele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mie imi place toata gama de la Estee lauder. Beyond Paradise si Toscani per Donna sint dementiale. Pleasures e ok. Insa favoritul meu nr. 1, parfum de seara dupa care iti garantez ca va intoarce lumea capul si vei fi intrebata ce este ….. Moschino Couture! Daca il gasesti ia-l ca n-o sa-ti para rau. Cum sa-ti spun, la varietatea de parfumuri care e aici, am ajuns sa mi se para ca toate miros la fel. Organza, bla, bla… miros comun, placut nimic de zis dar comun. Ei bine, cind l-am mirosit pe-asta (in aeroprot in Amsterdam, ca in usa nu exista in magazine) am ramas afis. L-am cumparat urgent. E demential!!! Cit despre fond de ten, nu stiu ce brand sa-ti recomand. Cred ca cel mai important este sa iei exact nuanta pielii, nu mai inchis si nici mai deschis. Incearca un L=oreal, Revlon… m-am impacat bine si cu cover girl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Un parfum greu de trecut cu ...vederea este Hypnose de la Lancome, e deosebit si e nou, a iesit inainte de Craciun. Mie , personal imi place foarte mult. Mai este de la Dior , Pure Poison...merita de cumparat, daca va plac parfumurile "cu greutate".

Sper sa va placa

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ce-mi plac si folosesc acum ca parfumuri:Clinique Happy,Dior J'adore si Estee Lauder-Beautiful sheer(flaconul rozaliu)
Ca fond de ten inainte foloseam L'oreal Cashmere perfect,acum am gasit ceva mai bun si mai nou:L'Oreal-Infallible.Pt mine e ok...
Nu m-am impacat deloc cu MaxFactor-Flawless perfection

Mergi la inceput