Idei parfum,fond de ten...
Raspunsuri - Pagina 2
clyo spune:
eu pt seara / ocazii speciale folosesc Allure Chanel, Clasique JP Gaultier, Hot Couture Givenchy, iar ca fond de ten Teint Idole Lancome.
puskin spune:
Buna,
Parfumul meu preferat este dulce floral, foarte persistent: Le monde est beau de la Kenzo. A ramas preferatul meu, desi am avut si Flower, Ultraviolet, Very Irresistable.
Acum am mai gasit unul care imi place mult: Jardin sur le Nil, de la Hermes.
Ruxandra
crini spune:
Ca parfum imi place ultimul de la Cacharel, Promesse.
In loc de fond de ten eu folosesc o crema colorata de la Sisley (cica totul natural...), ma impac bine cu ea, nici nu se vede, dar e cam scumpa marca.
Ana-Maria21 spune:
Eu una nu ma pot da cu parfumuri dulci deci nu stiu ce sa zic dar fond de ten e bun cel de la Miss Sporty,mi-a placut ff mult si nu e scump pana in 200000,si nici nu se vede pe fata, sau de la L'oreal Accord Parfait.Mai e si Maybeline.Mie mi se par toate bune.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
miag spune:
quote:
Originally posted by Veve
[b][font=Comic Sans MS][maroon]Un parfumel floral "de seara" de care eu nu ma mai pot dezlipi este www.fragrancenet.com/f/net/wf_items.html?cat=02420&cur_letter=v&item_type=&gender=W&gs_gen=w" target="_blank">Very Irresistible de la Givenchy.
subscriu..este demential..chiar azi mi-am mai luat un flacon, ca pe celalat il terminasem...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
nebunica-zapacica spune:
Parfumuri dulci care mie imi plac la nebunie sunt:
Estee Lauder- Beautiful( cel roz, ca mai este unul galbui, dar nu e dulce)
Calvin Klein- Euphoria
Kenzo- Flower
Valentino- V Absolu
Pentru fond de ten pot doar sa-ti dau niste sugestii ale unor fete de pe forum, la alt topic:
L'Oreal-Cashmir Perfect
Maybelline-Dream matte mousse
Max Factor-Color Adapt.
Spor la cumparaturi!
ciciep spune:
Si mie imi plac parfumurile mai dulci si mai "ushchite"... niste propuneri ar fi: Incanto de la Salvatore Ferragamo si ANgel de Thierry Mugler, la care as mai adauga Estee Lauder Intuition (asta nu-i ushchit da' e perfect pt nunta
).
Cat despre fondul de ten, eu am fost foarte multumita de MaxFactor (am avut vreo 3 feluri) si mai putin de Bourjois...dar trebuie sa fii foarte atenta sa iei un fond de ten special pt tipul tau de piele
adrienne12 spune:
Mie imi place toata gama de la Estee lauder. Beyond Paradise si Toscani per Donna sint dementiale. Pleasures e ok. Insa favoritul meu nr. 1, parfum de seara dupa care iti garantez ca va intoarce lumea capul si vei fi intrebata ce este ….. Moschino Couture! Daca il gasesti ia-l ca n-o sa-ti para rau. Cum sa-ti spun, la varietatea de parfumuri care e aici, am ajuns sa mi se para ca toate miros la fel. Organza, bla, bla… miros comun, placut nimic de zis dar comun. Ei bine, cind l-am mirosit pe-asta (in aeroprot in Amsterdam, ca in usa nu exista in magazine) am ramas afis. L-am cumparat urgent. E demential!!! Cit despre fond de ten, nu stiu ce brand sa-ti recomand. Cred ca cel mai important este sa iei exact nuanta pielii, nu mai inchis si nici mai deschis. Incearca un L=oreal, Revlon… m-am impacat bine si cu cover girl.
criss spune:
Salut,
Un parfum greu de trecut cu ...vederea este Hypnose de la Lancome, e deosebit si e nou, a iesit inainte de Craciun. Mie , personal imi place foarte mult. Mai este de la Dior , Pure Poison...merita de cumparat, daca va plac parfumurile "cu greutate".
Sper sa va placa
Criss
gongutza spune:
Ce-mi plac si folosesc acum ca parfumuri:Clinique Happy,Dior J'adore si Estee Lauder-Beautiful sheer(flaconul rozaliu)
Ca fond de ten inainte foloseam L'oreal Cashmere perfect,acum am gasit ceva mai bun si mai nou:L'Oreal-Infallible.Pt mine e ok...
Nu m-am impacat deloc cu MaxFactor-Flawless perfection![]()