Idei parfum,fond de ten...
Raspunsuri - Pagina 3
andreea_trend spune:
Fetelor... ati incercat noul fond de ten de la Loreal... il recomand... e super...
Nunta noastra
Poze
grati.ela spune:
Puskin si eu sunt fan Le monde est beau - Kenzo. Va propun insa L'eau par Kenzo barbatesc...este divin!
Dintre cele care mi-au atras atentia o perioada: Angel dar mi s-a parut greu, mai mult pt. seara; Woman - Sonia Rykiel dragut mai ales pt tinerele; Goodlife- Davidoff rafinat, merge si ziua si seara.
Fond de ten Giordani - Oriflame am tenul sensibil si chiar mi-a facut bine, iar de aratat tenul arata super.
osna spune:
mie imi place la nebunie pe langa "Bvlgari pour Femme" si "Flower by Kenzo"
am mai avut J'adore de la dior si "Parfum D'ete"-kenzo
depinde si de gusturi,si de pielea ta.eu am patit-o sa-mi placa un parfum la nebunie,sa i-l cumpar prietenei mele si sa nu fie si ea asa incantata ca mine de el.
10
bebi spune:
Eu cred ca pt ocazia asta se potriveste Angel sau Alien de la Thierry Mugler...vad ca si celelalte fete ti le recomanda. Ca fond de ten, eu am acum Estee Lauder care acopera bine si da un aspect de proaspat. Casa de piatra!
nepotzica spune:
nu l-am cumparat dar mi s-a parut foarte misto, Carolina Herrera - Sexy, nu e un parfum cu care se da toata lumea
aramona spune:
Draga Adriana,
Inainte de a-ti spune preferintzele mele, daca imi permiti, iti dau cateva sfaturi:
- tine cont de tenul/culoarea parului tau...
- tine cont de temperamentul tau (esti o fire vulcanica/temperamentala, sau una mai retrasa/timida)
- tine cont de ceea ce poti tu accepta ca miros!
- tine cont si de faptul ca gusturile/aprecierile celorlalte pot sau nu sa coincida cu ale tale...
Eu as nota parfumurile recomandate si m-as prezenta la parfumerii si le-as incerca! Atentie...nu toate odata, max 3 la o "tura"...altfel esti confuza...
Acum sa-ti spun ce-mi place mie:
Allure de la Channel - este nici prea/prea nici foarte foarte ca dulceatza, dar este cu siguranta elegant (e din categoria floral/oriental), este preferatul meu insa nu-l suport mereu (acum nu prea, sunt din nou insarcinata...)Persista bine!
Classic - JP Gaultier -l-am avut, e sexi, dar greu, parerea mea!
Angel - Thierry Mugler - e dulce, greu, apasator, l-am avut...merge iarna, parerea mea!
Gucci Rush II - parfum dragutz, tineresc, varatec, imi place, insa nu-l consider elegant! Insa e placut si persista!
Very Irresistible - nu l-am avut, l-am mirosit, nu m-a "marcat" in vreun fel, insa e foarte placut! Merita incercat!
1881 pour femme - Cerruti - Un miros cu personalitate, eu nu l-as clasifica ca dulce, eu m-as da cu altceva la o nunta. Am acest parfum, pe mine miroase intr-un fel, pe prietenele mele, altfel!
Bvlgari pour femme (cred ca cel albastru) - il am, elegantzel, insa consider ca e mai sters...si nu cred ca e dulce...
Si in final...o nunta reprezinta un consum de energie imens...organism obosit...un parfum prea dulce posibil sa nu cada prea bine...Eu as prefera ceva mai reconfortant si elegant!
DE fonduri de ten: Mi-a mers bine cu CEl mai scump de la Oriflame (imi scapa numele), cu pulverizator), cu Burgeois, unul mat, cu Avon cu pulverizator, pentru tenuri obosite (illuminant/calming effects).
Atentie insa la culori...
Bafta la ales!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
samira_a spune:
Very Irresistible-GIVENCHY cu siguranta e super
Mai imi place foarte mult Good Life - DAVIDOFF...m-am indragiostit de el din prima clipa.
Fond de ten de la L oreal, este cel mai bun, sunt mai multe, poti alege in functie de tenul tau.
Rabdarea este inceputul intelepciunii...
Criss75 spune:
Dintre parfumuri imi plac foarte mult cele de la Lancome, pentru seara merge foarte bine POEME, dar si TRESOR. Le folosesc pe ambele si imi plac foarte mult. De asemeni im place J'adore de la DIOR. Dar depinde de gustul fiecareia.
Fonduri de ten nu stiu ce as putea sa-ti recomand. In primul rand depinde de tipul de ten. Eu am un ten mixt, si cel mai mult mi-a placut LOREAL Cashmire Perfect, sau Colour Adapt de la MAX FACTOR.
danette spune:
Donna Karan - Be delicious, e traznet. De cand l-am mirosit prima data mi-a placut, si-mi place in continuare...
Be Delicious
A modern feast for the senses. Served in a sleek metal and glass apple bottle, this juicy fragrance combines the scent of apple with a sophisticated blend of exotic flowers and sensual woods. Like the city that inspired it, Be Delicious celebrates individuality with refreshing spirit.
Notes:
American Apple, Cucumber, Grapefruit, Candid Magnolia, Tuberose, White Muguet, Rose, Violet, Sandalwood, Tender Skin Accord, Blonde Woods, White Amber.
Style:
Free-spirited. Refreshing. Unique.
Nina Ricci - Premiere Jour, este iarasi foarte fain...
Nina Ricci
Premier Jour Eau De Parfum Spray 100ml/3.3oz
With the blends of yellow mandarin with the radiance of morning dew
Sensual, feminine and floral harmony fragrance
Cu fodurile de ten "nu ma stiu" ca nu folosesc...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
MaryP spune:
Eu iubesc din tot sufletul doua parfumuri care mi se par minunate:
Dior - Addict si Boucheron - Initial. Dar asta numai daca iti plac parfumurile cu miros puternic si persistent...
In rest si eu am folosit fond de ten l'Oreal din greu, dar mai nou am descoperit ca cel de la Maybelline este si mai ieftin si tine mai mult (adica se consuma greu..:)
Spor la shopping!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;19/st/20060606/k/f170/preg.png