Mamici de sept-oct 2006(7)

Mamici de sept-oct 2006(7) | Autor: pufymic

Link direct la acest mesaj

Asa a inceput totul :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957&whichpage=1" target="_blank">(3)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489&whichpage=1" target="_blank"> (4)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67982&whichpage=1" target="_blank">(5)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68447&whichpage=1" target="_blank">(6)

LISTA BURTICI SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2006

...51....deocamdata...!

nata b DPN ....
cristina timau DPN ....
aramona DPN ....
bb ralucutza DPN .....
gabrellina DPN .....
Georox DPN .....
bobociu DPN ..........dr.Badea
Osna DPN ..... dr. Roloff
Monique new DPN ..... dr. Tutunaru, spitalul Elias
Paps DPN 01.09.2006, dr.Gliga Flaviu
flavia ramona DPN 02.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged
Ignatica DPN 02.09.2006, dr. Anastasiu, Maternitatea Brasov
Vauva DPN 03.09.2006
Bibi DPN 05.09.2006
inni DPN 05.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)
Ro-Ana DPN 06.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
Martha 78 DPN 07.09.2006
alina morostes DPN 09.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad
Ionela-Roxana DPN 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara
Crisnemes DPN 15.09.2006, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Susa DPN 18.09.2006
anangel_lexi DPN 18.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)
Gabitzica DPN 18.09.2006, dr. Furau Gheorghe, Arad
pufymic DPN 18.09.2006,dr.Daniel Muresan , Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
floricika DPN 18.09.2006, dr. Suciu, Maternitatea Polizu
Cecilia C DPN 18.09.2006
Cri19 DPN 19.09.2006, dr. Ancar, Polizu
Giuliella DPN 19.09.2006
ionica DPN 11....19.09.2006
Acai24 DPN 20.09.2006, dr.Crisan Alexandra, Spitalul Filantropia
Dicri DPN 20.09.2006, dr. Magda Dorobantu, Giulesti
Chantal DPN 22.09.2006
Cricor DPN 22.09.2006
gabrellina DPN 23.09.2006
Mcrmiki DPN 23.09.2006, dr. Hrubaru - Timisoara
Bedrosmart DPN 23.09.2006, dr. Nayel, CFR2
Adameasca DPN 24.09.2006, dr. Stefan Marian, Spitalul Militar
Mephala30 DPN 27.09.2006 ,dr. Aursulesei
alipiticot DPN 27.09.2006, dr.Mihalceanu Elena, Spitalul "Cuza Voda"
Princess DPN 28.09.2006, dr. Magda Petrache, Polizu
Katia DPN 30.09.2006
mirelamea DPN .....
Beatricemc DPN 01.10.2006, dr. Rusa, Constanta
Putzuruca DPN 02.10.2006
Adriana mica DPN 07.10.2006, dr.Tutunaru, Maternitatea Elias
Mexxa DPN 08.10.2006, dr.Avatajitei Cristina, Maternitatea "Cuza Voda"-Iasi
Gigi25 DPN 08.10.2006
try DPN 08.10.2006
Beatrix DPN 10.10.2006
Loreema24 DPN 10.10.2006, dr. Margaritescu, CFR2
Alex 2003 DPN 10.10.2006
Anda005 DPN 13.10.2006, Dr. Tutunaru
microbu DPN 14.10.2006

LINK-uri UTILE:

sarcina,www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri,www.ispt.ro/infectioase/" target="_blank">boli infectioase,www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco" target="_blank">calculator
sarcina,www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat,www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in diferite
sapt., exercitii gravide,www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">exercitii pentru travaliu,www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">exercitii pentru nastere,www.eva.ro/sanatate/articol284-3.html" target="_blank">exercitii pentru nastere 2, necesar bebe,www.breastfeeding.com/" target="_blank">despre alaptat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Pe mine nu m-ati trecut in lista.....
glumeam,dar pls nu ma uitati!
Multi pupici la burtici!

Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alipiticot zi-ne DPN-ul, medicul la care esti, eventual si spitalul.
Eu te trec acum!

Am luat si link-urile cu adrese utile, si le-am trecut pe prima pagina.

Adameasca sper ca nu te superi ca am deschis eu subiect nou dar eram deja la pagina 11 la cel vechi....sper ca esti bine...

Fetelor va rog sa va uitati in listuta si sa imi ziceti care stiti DPN-ul, medicul la care mergeti, spitalul, sa o completam cat de cat.

Ramona cum te mai simti?Ai fost la dr? Ce face Lori in "delegatie"?

Try mi-a placut mult cum ai scris la subiectul anterior.

Eu ma simt super bine!Nici nu-mi vine sa cred! De-abia astept sa mergem maine la Cluj sa ne vedem comoara mica din burtik!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fumul de tigara ma omoara si pe mine. Eu am noroc ca majoritatea pritenilor nostrii nu fumeaza, dar ajung si in preajma unor fumatori si atunci e rau.
Acum a fost cineva la noi la birou si a fumat, desi in rest nu se fumeaza, si am deschis toate geamurile, dar tot degeaba ...

Suntem raciti bine, dar in afara de asta e ok. Asa cum observ deja la majoritatea carnea inca nu pot sa o mananc, uneori nici sa o vad, asa ca am devenit aproape intotalitate vegetarieni. Problema e ca nu mai stiu ce sa mai fac de mancare. Am norocul ca sotul nu e pretentios.

Maine trebuia sa merg la medic, dar pt ca am examene si azi si joi am amanat pana miercurea viitoare.

Am primit de la tati de ziua indragostitilor o salopeta de blugi pt mamicutze, prima noastra hainutza de gravi, si doi iepurasi intr-o barcuta, pupandu-se. Nu stiu pe unde a gasit salopeta, ca nu a vrut sa-mi spuna. Oricum nu m-as fi gandit la asa cadou, dar el e mereu omul cu surprize.

Va doresc o zi minunata, plina de dragoste.

11+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pufymic, multumim pentru listuta si pentru linkuri, foarte utile
Noi suntem bine, vegetarieni in continuare, am primit cadou de ziua indragostitilor si diseara imi scot sotul la restaurant sa se simta si el rasfatat si iubit
Pupici pe burtici la toata lumea!

Floricika 10+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna mamici.

Eu sunt tot cum ma stiti cu greturile de rigoare, mai nou si seara, dar asta e. De cele mai multe ori tin mancarea la locul ei in stomac, ceea ce e bine.
In rest cu psihicul nu stau bine, ma straduiesc dar nu reusesc mereu...Asta e.

Editez ca s-o rog pe pufymic sa modifice DPN-ul la mine. DPN e 18.09 nu 16.09 cum calculasem eu. Multumesc

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Anangel, de ce nu stai bine cu psihicul? Vrei bataita? Asta e o perioada de care trebuie sa profitam din plin, si sa traim fiecare clipa la maxim, fie cu greturi cu stari de rau si tot tacamul....Hai te rog, nu fii supi!

Floricika 10+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricika, fata.
Nu sunt supi sunt doar extrem de ingrijorata de problema mea cu uterul. De cand am aflat parca am picat din al 9-lea cer pe cea mai dura portiune de pamant. Nu mai am liniste, mai ales ca stiu ca bebe e sanatos si se dezvolta absolut normal. Deci daca voi fi nevoita sa renunt la bebe, nu va fi pentru ca nu e bebe destul de puternic cum spunea try ci pentru ca EU SUNT DE VINA. Cum crezi ca pot trai cu gandul asta??? E un sentiment cumplit si nu doresc nici dusmanilor mei sa simta ce simt eu de cateva zile incoace.
Pe 3 martie merg din nou la control si am de gand sa-mi adun tot curajul si toata forta interioara si sa o intreb pe doctorita daca e alba sau neagra. Si daca imi va spune ca va trebui sa renunt la bebe am sa fac tot ce am sa pot ca sa-l salvez...
Sper ca nu v-am indispus si pe voi cu starea mea, va doresc zile usoare fara greturi...

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Anangel, daca era ceva grav, iti spunea dr. din capul locului, eu zic sa nu te panichezi...Eventual te poti duce si la alt dr pentru inca o parere. Si , normal, lupta pt copilul tau si mai ales lupta cu psihicul, bebe deja incepe sa simta supararea lui mami si nu ii face bine deloc. Eu zic ca pana pe 3 martie sa mai faci un eco la alt dr, sa te mai linistesti....
Uite sa iti spun ce a patit sora mea (gravida si ea in 4 luni daca nu ai uitat): s-a dus sa isi faca analizele si la cultura de col o doctorita a pus-o sa tuseasca(nu inteleg de ce) si a scos betisorul de acolo plin de sange de a zis sormea ca face infarct si i-a zis pe un ton grav ca are un polip pe col, care ei nu ii place deloc si ca nu e in regula. A lecat sor-mea de acolo pe 7 carari, nu mai stia de ea. Peste o saptamana s-a dus la dr ei care i-a zis ca da, stie ca are un polip pe col, a avut si o nastere naturala inainte dar acest polip nu ridica probleme si se va vedea ce se va face cu el dupa nastere. Na! Si uite cum avusese sormea o saptamana de cosmar, degeaba!
Eu sincer nu cred ca e ceva grav la tine......asa imi spune mie intuitia...

Floricika 10+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anangel,nu-ti pierde speranta si nicidecum nu te invinovati.Daca ai o problema cu uterul nu e din vina ta.Nu ai facut tu ceva si acea problema a aparut din cauza ta.Dar eu zic sa fi optimista,Dumnezeu tine bebelusii si o sa fie bine.Scoate-ti gandurile negre din cap si gandeste pozitiv.O sa te simti si tu mai bine si bb.Nu le lasa doborata de gandurile negative,de griji,de suparari..bb vrea o mamica luptatoare..
Hai te pup,ca eu nu prea ma pricep la cuvinte asa mult,asa ca in cateva cuvinte voiam doar sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si te sustin.
Te pupic.
Pupici pt toate fetelesi sarcini usoare in continuare va doresc.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Salutare tuturor!
Vreau sa ma altur si eu la listuta...ma primiti?
11 fix

Mergi la inceput