Mamici de sept-oct 2006(7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi si eu simt ca e bine cu bb tau si ca vei ajunge cu bine la termen.....totul e sa fii optimista si sa nu lasi gandurile negre sa te doboare!Trebuie sa lupti pentru sufletelul din burtica ta!
Si cand te duci la control intreab-o pe dr. ta care e situatia exacta, macar sa nu-ti faci griji degeaba!Curaj!Va fi bine!

Martha78 bine ai venit!Da-ne mai multe detalii(DPN, medicul la care mergi, spitalul eventual).

Leditia!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Martha bine ai venit, te asteptam de mult pe la noi, te stiu de la aspirante! S-au rezolvat probleme voastre?

Floricika 10+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Lexi, nu te necaji, si eu cred ca doctora ti-ar fi spus daca e grav. Oricum nu e vina tu, ca doar nu tu ti-ai confectionat uterul singura.

Pufymic, poti sa schimbi si la mine DPN 22 sept. si cred c-ar trebui s-o scoti din lista pe PamElla.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Pufymic, te rog sa modific si la mine DPN pe 07octombrie, iar medicul meu este dr.Tutunaru, Maternitatea Elias.

Multumesc,

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor am facut modificarile pe care mi le-ati zis....mai astept si altele!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufymic, DPN ar fi 7.09.2006, iar de doctor nu stiu sigur ce sa-ti spun inca oscilez intre 2 medici, chiar mergeam la 3 pt ca aveam prob serioase, dar a picat dupa lista pt ca era Lemnete si aveam unele indoieli, apoi am citit ceva si pe aici
Floricika si eu te stiu
S-au rezolvat problemele de atunci,dar acum ma lupt cu o raceala de care nu prea pot sa scap...asta imi lipsea, doctorul mi-a zis sa
incerc cu ampicilina 3 zile 1tb la 8 ore, dar nu prea imi da rezultate
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Martha78 ce mult ma bucur ca in sfarsit ni te alaturi
Si eu te stiu de la aspirante si ti-am tinut pumnii sa fie totul bine cu voi doi. Ma bucur sa aflu vesti bune. Sa vezi ce mamica mandra vei fi in septembrie!

Fetelor, multumesc pentru incurajari. Sper sa ies din starea asta proasta.

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna
Pufymic eu inca nu stiu la ce medic o sa merg pana nu ajung acasa in Mai .Momentan merg in Cozumel la controale, ei mi-au dat DPN 15 Septembrie. A-ti auzit cumva de AQUA MATERNA din Victoria? Stiti cumva daca este deschisa? M-ar interesa ideea cu nasterea in apa,am fost si inotatoare , nu ca ar conta la cei 50cm de apa din cada in care nasti dar i-mi surade ideea.Voi ce parere aveti?
Anangel Lexi i-ti doresc tot binele si capul sus. stiu ca e usor de vorbit si mai greu de aplicat dar pana una alta totul e bine si grijile nu fac bine la BB
Va pup si o zi frumoasa de Valentine.

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Buna, fetelor, la tata lumea!
Fiti bune si puneti-ma si pe mine in lista, ca pana acum am uitat sa va dau toate detaliile:
Bedrosmart, DPN 23.09.2006 (la primele calcule), Dr. Nayel, CFR2
Voi cu oboseala cum mai stati, ca pe mine m-a capiat de tot!
Si mai am o problema care devine tot mai crancena: Am incercat cu kiwi, am incercat cu prune (tot de la voi le-am aflat si pe astea), dar efectle nu sunt nemaipomenite. Stiti cumva daca se pot bea niscaiva ceaiuri laxative?
In rest, toate bune pana acum.
Va doresc o dupa-amiaza placuta si sa auzim numai de bine de la toate burticile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna fetelor!

Anangel si eu sunt alaturi de tine si sunt convinsa ca se va rezolva cu bine. Si eu cred ca e bine sa mai ceri parerea inca a unui doctor. Si sa te lamuresti si daca se poate rezolva laparascopic in timpul cat esti insarcinata. Laparascopia este o interventie chirurgicala foarte usoara iti pot spune din proprie experienta ca am avut 2 din cauza problemelor mele cu endometrioza. Dupa 3 zile de la operatie eu zburdam. Eu am o prietena care a fost nevoita sa-si faca operatie de apendicita in timpul cat era gravida si n-a patit nimic nici ea nici copilul.Dar daca doctorita ta nu te-a panicat inseamna ca nu e motiv de ingrijorare.

Pufymic multumiri ca te ocupi tu de lista si de cap.!.. a si de link-uri. Iti tin pumnii la doctor maine si saluta Clujul si din partea mea!

O seara frumoasa de ziua indragostitilor!

Vauva 12+

Mergi la inceput