Mamici de sept-oct 2006(7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna ziua...eu am o durere cumplita de cap...nu am chef de nimic. Am iesit putin la aer poate imi mai revin dar degeaba. Sper sa imi reivin pana vine tati sa ne scoata la pizza.

Pufymic spitalul la care voi naste este "Maternitatea Cuza-Voda" Iasi, Doctor Avatajitei Cristina

Sambata mergem la eco..abia astept sa vad cum au evoluat lucrurile.

Martha ma bucur ca ai venit printre noi. Ai grija de tine si de bebe.

Va pup pe toate si aveti grija de voi. O seara cat mai frumoasa alaturi de sotii vostri.

6+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Martha78 bine ai venit printre noi.

Eu voi naste la Maternitatea Brasov, singurul loc unde se naste aici. Dupa cate am avzut si am trait in maternitatea asta sper sa scapam cu totii in viata, si eu si copilul.
La mine au inceput niste dureri vagi de burtica de 2 zile, nu stiu ce sa cred, poate sa fie de la faptul ca si burtica creste. E prima sarcina care evolueaza bine la mine pana acum si sunt ingrijorata de fiecare semn de inconfort.

ignatica

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Angel lexi, da imi aduc aminte si eu te stiu tot de la aspirante, sper sa depasesti si tu problemele pe care le ai acum si sa fie bine
Te pup!
11 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Anangel, imi pare rau daca in loc sa te linistesc mai multe griji ti-am pricinuit. Sfatul meu e sa ii dai telefon dr. tale (ca doar nu-i iei gatul) ca nu are sens sa te mai duci pana la ea, si roag-o sa-ti explice daca e vreun pericol pentru sarcina uterul dublu pe care-l ai.
Si ca sa fii tu impacata, du-te la un al doilea control de data asta la un alt medic si vezi ce-ti spune. Ca vad ca-n Ro cate Marii atatea palarii. Am auzit de atat de multe cazuri de pareri total diferite venite din partea medicilor, incat e greu sa mai ai deplina incredere in ceea ce-ti spun. E tare aiurea caci asta inseamna dubla cheltuiala pentru paciente, dar decta sa stai cu inima cat un purice, mai bine du-te si clarifica situatia sa poti dormi linisita.

Si daca te linisteste cu ceva uite iti spun ca eu cu Cici venim de pe un grup (celalalt unde l-am nascut pe alex) unde nici o mamica n-a pierdut sarcina. Asa ca poate purtam noroc si o da Domnul ca toate mamicile de aici sa ajunga cu bine la termen.

Azi mie mi-a fost ceva mai multa greata decat de regula si am reusit sa si vomit 9e-adevarat cand ma spalam pe dinti), insa nu mi se mai pare la fel de groaznic ca la sarcina trecuta. Cred ca mental m-am obisnuit cu ideea inca de la sarcina trecuta.

Eu deja ma anuntat pe aproape toata lumea (mai putin la servici, unde o sa anunt dupa 12-13 sapt.), sper sa fie intr-un ceas bun.

Treceti-ma si pe mine-n lista cu DNP 8 oct.

.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor am modificat in listuta tot ce mi-ati spus!Va rog sa va mai uitati dc e ok iar dc nu astept reclamatii!

Sa aveti grija de voi si de burtici, si ne "reauzim " poimaine ca maine vom fi la Cluj la medic!Sa ne tineti pumnii!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Ignatica tu la ce medic esti? Nu stii nimic de AQUA Materna din Victoria?Eu nu stiu la cine sa merg ca nu am prea vizitat pe nimeni acasa. Ai ceva sugestii bune
Am o pofta de mancare....daca i-mi place ceva nu ma pot opri...sper sa nu ma fac cat o balenuta pana la sfarsit....Pa

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufymic trece te rog si la mine DPN-ul pe 18 Sept, vd ca suntem multe fete pe 18 sept

Pupici si sanatate multa

in 10 + sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna mamici!
Uite un link cu poze tare dragute

http://www.linternaute.com/science/biologie/diaporamas/06/odyssee-de-la-vie/1.shtml

Pufy,si date mele cand ai timp: DPN 27 sept ,dr Mihalceanu Elena,Sp Cuza Voda.
In rest eu sunt f bine,azi am facut analize sa vad ce o iesi,ca eu inca alaptez..sigur am deficiente mari.Si maine ma duc si eu la echo.Dar eu vreau ca in sapt 22 echo sa o fac la Iosup.Am mai intrebat stie cineva nr lui de tel?PLS....
O zi buna fetelor!

Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Susa, eu am auzit cate ceva pentru ca sunt interesata de nasterea in apa. Dar din pacate nu am auzit asa multe. Stiu ca sotia lui Negrutzu (cel de la 3 sud est) a nascut acolo si nasa ei la fel si spuneau ca au fost f multumite. Oricum, tu daca esti din Brasov, cand te intorci acasa poti sa aflii mai multe, eu sunt din Bucuresti si....am cam amanat proiectul nasterii in apa. Dar voi mereg la cursuri acvatice pt gravidute care te ajuta la o nastere mai usoara, macar atat....
Oricum daca mai gasesc detalii, iti spun!

Floricika 10+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Bine v-a, gasit mamici cu burtici.Ma primiti si pe mine alaturi de voi?
DPN-ul nostru este 10.10.2006.
Avem un baietel de 2 ani si 4 luni - Alexandru, soarele nostru, insa ne-a bucurat si vestea ca va veni un fratior sau o fratioara.
Multa sanatate si multe zile fara greturi.

Mergi la inceput