FIV 60

FIV 60 | Autor: luli

Link direct la acest mesaj

Asteptam sa ninga frumos si spornic cu


Behind every love is a great story

Luli

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va fii un capitol cu multe vesti. Si sa speram ca cele mai bune.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Binecuvântată această clipă în care existăm!!!!




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

luci miru sa stai cumintica.Unde ai facut FIV-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Prietena meacare a facut FIV acum aproape 2 saptamani,a facut testul si nu s-a prins.

Suntem tare suparate!!!

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor care ati facut analizele pt FIV, va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum se numesc exact analizele pt hepatitele B si C si cele pt HIV? Ca eu am inceput sa prospectez piata si la Cantacuzino de exemplu sunt la hepatite vreo 8 pozitii si nu stiu pe care trebuie sa le fac... deci ce se fac, AgHBS (antigenele) sau AcHBS (anticorpii)?
Iar la HIV ce se fac, ca tot la Cantacuzino sunt asa:
-Determinare anticorpi anti HIV1/HIV2
-virusurile HIV1 si HIV2 - (confirmare Western blot)
-Determinare Ac anti virusurile HIV1 si HIV2 - TEST RAPID
-Confirmare HIV prin ELISA.
Pe care le-ati facut voi (banuiesc ca pe buletinul de analiza scrie)?





*******************************
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineatafetele! Am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna si o saptamana super!!!De mine ati cam uitat dar nu ma supar, mai astept sfaturile voastre sa ma luiminezAstept vesti de la voi.PUPICI SI PT. TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:



fetele sunt ravasita, ametita, fericta, zapacita, ...nici eu nu stiu cum sa va zic ca sunt mai intai.

Stiti ca eu am avut 3 extrauterine si ca o trompa a supravietzuit in urma trat cu metotrexat. Sunt aici pt ca ma gandeam ca voi face fiv, insa nu am primit recomandare decat din martie incolo...adica sa mai incerc normal pana in martie. Mai stiti ca hsg ul dupa parerea mea arata cam jalnic, mai stiti ca am facut la prof marinescu instilatii in ian, ca am facut monitorizare foliculara si ca am prestat "dirijat" pe dreapta ...

si ca banuiam eu ca mi se intampla ceva de sapt trecuta!!

Fetelor vineri seara doua pete maronii pe chilot....sa pic jos (noroc ca stateam pe buda), ciclul intarziat o sapt, testul banda pozitiv...si mi-am facut bhcg ul ...cat credeti??? 7200 unitati d'alea ca nu stiu exact unitatea de masura....Am plans ca apucata, credea ca este iar extrauterina.

Va dati seama ca sambata dimineata m-am oprit direct in spital..Norocul meu, pe hol ma'mpiedic de Marinescu...Vai ce mi-a facut..ca ce, daca eu n-am dormit noaptea, inseamna ca nici el nu trebuie sa doarma, ca aveam si eu drum la Carrefour..si am dat o fuga pana la el??...etc etc, nu va mai spun, m-am simtit ca un copil de gradinitza. Dupa ce i-am explicat ca's speriata de moarte ca am avut nush cate extrauterine (stia desigur) si ca acum cred ca se intampla iar ceva cu mine....merge urgent cu mine la echo, in doi timpi si trei miscari ma urc pe pozitii....stiti ce-mi spune...!???

Mda..Hai ca de data asta ai pus-o bine! Chiar bine...Si se pare ca sunt doi
Trecand peste modul delicat si elevat in care m-a lovit cu vestea, dragele mele sa mi se faca rau! Eram muta, shocata...Sa nu va mai povestesc fatza lui shotzu' mieu (ma astepta afara in masina)...

Numai ca nu este inca certitudine. Nici eu nici shotzu' nu avem antecedente de gemeni in familie. Nu am facut nici o stimulare nimic. Insa am mers in paralel cu investigatiile de la Giulesti si cu un trat homeopat + rugaciuni la Doamne Doamne.
M-a mai chemat pe 3 martie, iar daca sangerez sa merg urgent sa ma interneze..asa mi-a zis.


Ce sa va mai zic, au trecut doua zile si inca sunt shocata.
Ideea este ca nu sunt linistita ca si azi dimineata am mai gasit doua pete maronii(asa ca un zatz de cafea) pe chilot. Iau acum dufastan, vit e si acid folic (asta il luam si inainte de vreo cateva luni)
Iar diseara am programare la echo la Herghelegiu..sper sa ma mai linistesc putzin.

Simt ca nu-mi mai incap in piele de ce mi se intampla si de cate incertitudini si tensiuni trebuie sa trec....

Vroiam sa va intreb ce parere aveti voi despre petele astea si despre bhcg ul meu de 7200, in cond in care 9 ian a fost prima zi a ultimei menstruatii (nu am inteles prea clar cum se calculeaza saptamanile astea...as fi teoretic in sapt a 5-a sau a 6-a??)
Si ce ziceti, e posibil sa fie gemeni cand fam noastre n-au avut nici o treaba cu asa ceva si nici stimulare ovariana nu am facut??Iar la monitorizarea folicvulara era doar un folicul de 24mm??? Doamne cate interbari imi umplu capul....

KLA, ce faci iubita? cum iti mai este?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alinuk, felicitari!!! sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun...cat despre gemeni, totul are un inceput...in fiecare familie, nu? Se poate, bineinteles: ori au fost 2 foliculi si dr nu i-a vazut pe amandoi, ori a fost numai unul, deci vor fi gemeni identici :)) In ambele cazuri, felicitari! Mi-as dori si eu tare mult gemeni..

In alta ordine de idei, ca sa va tin la curent cu ce mi se intampla, am fost la spital azi dim si mi-a spus ca vrea spermograma joi dim si daca iese ff bine imi face laparoscopie vineri sa incerce sa imi desfunde trompa dreapta, iar daca nu iese bine, nu ma mai chinuie, imi face recoandare direct de FIV. Eu ma gandesc ca daca la ISA au iesit 46 mil/0.5 ml, adica 92 mil/ml, spermograma este buna si sper sa iasa ok si acum, sa imi faca laparo. Dupa aceea incerc iar o stimulare, poate chiar ISA si un concediu de cateva zile impreuna si daca tot nimic, FIV.
Daca ajungem la FIV, unde sa-l facem, la Giulesti, la Med New Life sau la Szeged?? ultimul este cam departe, ca suntem din Bucuresti si ar fi dificil...

Multa bafta tuturor...

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Alinuk,felicitari, ma bucur pentru tine, o sa fie de data asta, o sa vezi. Te pup si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alinuk sansele de a face gemeni sunt la a patra sau a cincea generatie,din cate imi amintesc din ce-am citit.Deci,daca vrei sa stii sigur mai cauta mult in urma...

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput