cistita-tratamente naturiste

cistita-tratamente naturiste | Autor: auras_80

Link direct la acest mesaj

De cateva zile ma chinuie o nenorocita de cistita si nu am mers la medic cu gandul ca daca ma feresc de frig trece...dar o zi e bine si una rau...ce sfaturi imi puteti da?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu zic sa mergi totusi la medic.
Ceaiul de cozi de cirese,de matase de porumb si de nalba sunt indicate in cistita.Eu doar primele le beau,iar cu cel de nalba fac spalaturi.
Dar ar trebui sa-ti faci o urocultura si o antibiograma,altfel sa sti ce antibiotic sa iei...ma rog,sa ti se prescrie,de fapt.
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

super copilul.felicitari.probabil este marea ta minune.am sa trimit un mesaj privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Pana cand ajungi la medic tinctura de afin e foarte buna in afectiuni urinare.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Eu sufar de afectiuni urinare cronice si m-am saturat sa tot merg prin medici care nu fac altceva decit te indoapa cu antibiotice. Ultima data cind am luat antibiotic pentru asa ceva, in loc sa ma vindec mi se inrautatise situatia de "n" ori...ajunsesem de ma sculam noaptea din ora in ora sa fac pipi..
Asa ca m-am lasat pagubasa cu medicina alopata si mi-am gasit un remediu natural SUPER: ulei de oregano. Nu stiu daca in Romania se gaseste, eu il iau de la magazinele cu profil naturist. Costa cca. 30$ pentru o sticluta de 13.5 mg care mi-a ajuns pentru o cura. Luam dimineata si seara cite 5 picaturi sub limba (are un gust puternic) dupa care beam apa. Si in citeva zile mi-am revenit complet, ma simt minunat. Am continuat totusi sa il iau pina am terminat sticluta. Au trecut citeva luni de atunci si nu mai am nimic.

Uleiul de oregano este un antiseptic puternic al cailor urinare si nu numai. Daca dai cautare pe google dupa "OREGANOL" (o sticluta cu galben si albastru) poti citi mai multe informatii.

Testat si recomandat de mine cu caldura!

p.s. - am incercat si cu ceaiuri, insa la mine fiind o forma cronica si destul de nasoala nu a functionat; ma lasa un pic dupa ce beam ceaiul insa la scurt timp simptomele reveneau. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sunt veterana in cistite, dar se pare ca i-am venit de hac cu Cranberry Juice-tablete 2 /zi sau 6/zi in caz de puseu acut!
Antibiotice nu mai puteam lua ca , colibacilul a devenit rezistent la toate, din pacate. In Romania am gasit URINAL care e acelasi lucru!
Multa bafta fetili!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by giulia71

Sunt veterana in cistite, dar se pare ca i-am venit de hac cu Cranberry Juice-tablete 2 /zi sau 6/zi in caz de puseu acut!
Antibiotice nu mai puteam lua ca , colibacilul a devenit rezistent la toate, din pacate. In Romania am gasit URINAL care e acelasi lucru!
Multa bafta fetili!

Am incercat si eu metoda de Cranberry pills si nu a functionat.
Prea slabut pentru mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Allure,

uleiul ala de oregano o avea vreun efect si asupra trompelor inflamate?

ma gindesc ca de...cistita si anexita sint "vecine"...

Elise

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise

Allure,

uleiul ala de oregano o avea vreun efect si asupra trompelor inflamate?

ma gindesc ca de...cistita si anexita sint "vecine"...

Elise

Foarte posibil. Are si puternic efect antiinflamator. Nu strica sa incerci. Nu are efecte secundare si nici contraindicatii. Eu dupa ce l-am folosit am scapat si de unele simptome premenstruale neplacute (dureri si inflamatie a sanilor inainte de ciclu)

Traduc pe scurt dintr-o carte de exceptie a Dr. Perricone...few facts about OREGANO:

"Cele doua substante din oregano - thymol si carvacrol- au rol in inhibitia bacteriei in special impotriva parasitului Giardia.

Capacitatea antioxidanta a lui este de 42 ori mai mare decit a merelor, 12 ori mai mare decit a portocalelor si de 4 ori mai mare decit blueberry.

Este o sursa excelenta de fier, Vit. A, fibra, Calciu, Manganese, Magneziu si Vit. B6"

Este o planta cunoscuta si folosita de greci inca din vechime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Multumesc, o sa incerc.
Poate-poate....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Noroc cu voi ca nu stiam de asemenmea retete si ma indopam cu neoxazol si bacrim

Poze vechi si noi

Mergi la inceput